Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mai fetelor, va intrebai pt. ca am citit pe aici ca daca te dor sinii dupa ovulatie, ai prolactina mare. Pe mine luna trecuta m-au durut cel mai tare din toata viata mea si luna asta ioc. Ori de la maca s-a mai reglat ceva pe acolo, ori o fi ceva cu duphastonul de dupa IA, ca am avut ovulatia(una dintre ele, nu rideti, dar eu luna asta am avut albus si variatii de temp si dureri de burta din trei in trei in trei zile, incepind cu z9, cred ca la fiecare folicul am reactionat) revin: am avut ovulatia cam tirziu, z18 daca nu ma insel. Si cum CM e de 28, faza luteala cam scurtutza si mi-a dat duphaston.
Miki sa vezi ca n-are nimik laptopul tau. Si dupa ce prajesti pestele, parfumeaza-te, fa-te frumushica si la treaba, sa-i abati gindurile, ce daca 0? O faci asa, din placere, si daca nici din placere, atunci din interes (sa adoarma repede).
Ioanatugs, hai c-ai mai linistit-o. Poate masa ei e mai mica si poate a cazut pe moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

tuturor fetelor.
tare mult imi place de gashca noastra, asa frumos ne-am adunat pe aici.
am fost plecata in week-end, mi-am serbat ziua de nastere cu prietenii + familia. m-am gandit sa sarbatoresc in Sovata, poate imi aduce noroc. cumnata mea mi-a facut si tort, ca sa pot sufla in lumanari si sa-mi pun o dorinta. nu pot sa va spun ce dorinta mi-am pus, pt ca atunci nu se implineste, dar cred ca puteti ghici si voi
abia astept sa treaca luna asta in care mai iau Dostinex, dupa aceea luna urmatoare, cand trebuie sa fac pauza dupa Dostinex si sa vina odata luna septembrie cand in sfarsit putem continua proiectul BB.
ceea ce ma ingrijoreaza e ca de cand fac tratamentul pt prolactina mi s-a scurtat ciclul de la 28 la 25 de zile, dar am ovulatia tot in z14. asta inseamna ca faza luteala e prea scurta, asa-i?

miki, iti tin pumnii pt diseara, sper sa nu ai probleme din cauza laptopului, poate o sa se bucure atat de mult ca va revedeti ca nici nu o sa observe ...

ioanatugs, ce ma bucur ca esti aici, cand am aparut pe forum ai fost prima care mi-a urat bun venit si asa de bine mi-a cazut ...

nucutza, esti haioasa cu povestirile tale, ai reusit sa ma faci sa rad chiar daca am o migrena cumplita, imi vine sa vomit si ma doare cumplit stomacul. esti o draguta.

mi-a venit ciclul vineri, chiar in toiul pregatirilor pt ziua mea, am gatit pana pe la ora 2 noaptea si nu prea mi-a fost bine. am avut crampe mult mai puternice decat altadata si mult mult sange, azi e z4 si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca vreodata. are vreo legatura faptul ca luna asta am facut HSG? stie cineva? a mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nucutza, hai ca ai fost tare cu ciorba si sarmalele
copilutzu te pup si eu
ioanatugs, merci de primire si pe tine
stelutza_36 la multi ani si numai bucurii. Dorinta n-o banuim! O stim
va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Maaama, ce de mai fete tinerele, frumusele pe aici.
Stelutza, nu cred ca are absolut nici o leg. cu HSG, pt ca nu a umblat deloc la uter, doar a bagat un lichid in trompe. O fi de la dostinex. in orice caz, eu stiam ca daca CM e abundent e de bine, ca inseamna ca endometrul e grasut.
Corectati-ma, daca gresesc.
Ia uitati ce va dau eu acum: si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Of, Mikishor, ce sa patesti tu....!!!!Imi pare tare rau, dar poate il repara repede si scapi de ...Of,of,of...Curaj leoaico!( gaina,ca te tai)!Eu maine vin la Bucuresti la control si mergem si la dr.S. Daca nu reusesti pana maine seara sa-l repari,te sun sa-ti spun ce am facut.
Gabiu: draga mea,bine ne-am regasit aici!
toate pushtoaicele!!!!!(tauri,lei si ce-or mai fi...)

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

nucutza , din primavara si pana acum am slabit vreo 8 kg cu diverse scopuri dar unul dintre ele a fost sa stii si acela (eu am talia subtire dar cam facusem burta) ca, tot asa, mi se cam oferea locul in autobuz ;
la inceput m-am bucurat ca insemna ca la mutra nu par prea veshtejita dar dupa ce am patit-o de vreo 4 ori, am inceput sa ma iau de grija si m-am pus pe slabit ; mi-era o ciuda
acum, cand ofer locul in autobuz vreunei gravidutze studiez bine fatza, numar firele albe, fac o evaluare si apoi "ma risc" sa-i ofer locul; daca nu sunt sigura, doar ma ridic fara sa spun ceva

pt. cine a intrebat, in ziua 21 se masoara progesteronul;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ma bucur si eu sa te gasesc aici nusy. Multa bafta maine la dr.S si la control de asemeni.
Drum bun

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Copilutz e adevarat ca polipii se vad la HSG. Treaba e sa aiba cine sa vada...dupa cum am mai spus, la mine asta a fost problema!
Nusy ne vedem maine deci?
va pup

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mikisor, sa inteleg ca pentru o perioada nu ne mai putem conversa.Eu stiu de la ce ti se trage.Am sa-ti scriu un PM.
Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Orchis, cum adica polipii tai nu s-au vazut la eco si nici la HSG? Ecografiile au fost cu sonda transvaginala? Iar filmul de la HSG cum arata? Unde sunt localizati polipii tai? M-ai pus pe ganduri, sa stii...

Miki, imi pare rau pt laptop... poate ai noroc si se rezolva... daca nu, sunt sigura ca sotul tau va ierta stricaciunea, asta e, se mai intampla...

Ioana, banuiam eu ca de la utrogestan mi se trage prolactina asta marita... tu cat timp ai urmat tratamentul cu dostinex si cate pastile ai luat la ce interval de timp?

Nucutza, poate taximetristul a profetit starea ta si inseminarea este cu noroc, eu asa iti doresc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput