Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fabya,

Multumesc mult pt sfaturi!
Din pacate nu am incredere in produsele naturiste, nasa mea incearca la greu de ani de zile TOT ce apare la farmaciile naturiste si inca nimic!
Si tot facand analize m-am intalnit cu multe fete care facusera cure la Sovata - tot nimic.

Mai, sa nu va pufneasca rasu, da eu anu aste la Sovata merg in concediu. Bine, nu o sa-mi bag namol in vagim - mi se pare scarbos, da macar bai tot fac.

Mai incearca cineva Sovata anul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata la fete
nico.tausend I-mi pare rau de rezultatul ecografic,incearca sa iei de la ciclul urmator Branca ursului si eventual sa iti faci si ecografie sa vezi cum se desfasoara data viitoare.Vezi ca tu nu ai activata obtiunea ptr. mesaje private,am vrut sa-ti dau privat si nu se poate pina nu schimbi tu acolo la tine la Profil personal.
cristiama pe mine ma ajutat trat.natural am inceput si anul trecut in august numai ca atunci am inceput si analizele hormonale si dupa o luna l-am intrerupt ca nu se influenteze gresit rezultate.Mie mi-au iesit bune ,foliculi,edomentru decit in anaiza din z-21 mai prost cu rezulatal de la progesteron si atunci am primit diagnostic,,infertilitate secundara,, si recomndare la un medic pt stimulare de unde a inceput tot calvarul cu clomifen.La mine raspunde bine organismul la naturale asta am observat din motiv ca dupa 3 luni am si ramas garvi.
Mie mi-a venit acuma ciclu mai repede(22zile) dupa operatie pt extaruterina sper ca sa se regleze inapoi la 27-28 .Eu ieri find la prima zi-a CM am incep tratamet natural (branca ursului,Maca,Marar,)mai am in casa Naprasnic(ceai)Tincutura de extarct de Zmeura.
Voi cum luati din a cite-a zi si ce cantitate Naprasnic(ceai)Tincutura de extarct de Zmeura ca eu stiu ca sunt pt ridicarea progesteron-ului,eu am avut tratamentul dat de Livia in privat dar l-am aruncat inainte sa fac stimulare cu clomifen nu m-am gindit ca voi avea nevoie acuma de el,si i-mi pare rau ca nu l-am pastrat.

la fete

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

fetelor,
mersi nico pt raspuns si uite un de la mine sa nu mai fi suparata din cauza colegei tale. Din pacate eu nu am suportat deloc Bromocriptina, aveam tot timpul o stare de lesin, cu ameteli, greturi, claustrofobie, mi-a fost rau de tot. am rezistat doar 8 zile. am trecut pe Dostinex, dar din pacate cu Dostinex nu e voie sa ramai gravida. dar mi-a scazut prolactina vertiginos, in doua luni de la 1400 la 80, valorile normale la laboratorul la care fac eu analizele fiind de 102-496 microIU/ml.
ieri mi-a dat o veste buna endocrinologul, a spus ca din august pot sa trec pe Mastodynon.

fetelor, am o intrebare: va trebui sa iau Mastodynon 2 x 30 picaturi si nu stiu de cate sticlute am nevoie pt o luna. stie cineva? in august voi lucra in Germania si nu stiu daca acolo gasesc, m-am gandit sa iau cu mine cand plec.

miki, imi place mult listuta noastra, sper sa creasca partea cu gravidute cat mai repede. eu din septembrie voi avea din nou voie sa incerc, m-am gandit sa plecam in concediu in tarile calde, poate poate ...

copilutz, unde esti, ce-i cu tine? ti-am tinut pumnii. ai facut HSG-ul?

cristiama, vezi la subiectul cu Sovata, acolo sunt fetele care au fost si merg acolo. eu mai dau cate o fuga in week-enduri sa-mi vizitez mamica care lucreaza acolo vara si daca mai apuc fac si cate o baie in lac.

val, sotul meu cand si-a facut spermograma i-au dat voie la laborator sa aduca de acasa, iau dat recipientul steril cu o zi inainte si asa a fost mult mai usor de convins. totul e sa ajunga in max 30 de minute la laborator.

Mergi la inceput

Stelutza_36 se gaseste peste tot,in toate farmacile din Germania (picaturi sau tableta)si este de la 8,53€ dar daca vrei sa iei Mastodynon pt Vitex-Agnuseste ,sa stii ca gasesti si numai Vitex-Agnuseste care e mai concetrat si este in jur de 20€

Fabya

Mergi la inceput

mersi, Fabya, inseamna ca nu trebuie sa car sticlutele dupa mine. dar voi putea cumpara si fara reteta sau sa duc reteta de aici? medicul mi-a zis sa iau Mastodynon, nu neaparat vitex-agnus separat, asa ca merg pe mana medicului. sper sa nu reactionez ciudat, un pic mi-e frica ca eu sunt in stare sa fac alergie si la apa plata .

Mergi la inceput

Stelutza_36 se da fara reteta Mastodynon-ul peste tot la farmaci si eu cred ca iti ajunge c-am 2 sticle de 100ml pe luna iti ajunge,acuma tu asteapta sa vezi si alte fete ce zic de cantitate dar eu am luat anul trecut in august o luna si parca de doua ori am cumparat de farmacie.Mi-am amintit de tine azi ,mai tzii minte acuma un an de zile parca vorbeam de acest ,,vitex-agnus,, ma intrebai daca se gseste in Germania si m-am oferit sa iti trimit daca ai nevoie ,vorbeam pe privat

Fabya

Mergi la inceput

mersi, Fabya. din pacate eu numai din aprilie ac activez pe forum, probabil mai sunt si alte Stelute pe aici, nu cu mine ai vorbit, dar de aia ia un de la mine si poate vom vorbi pe pm pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Bunaaaaaaaaaaa !!!
Pup pe nasuc fetele noi venite!! Iar pe mari lu o pup pe burtika!!!

Daaaaaaa Mickilina mai bine gravidutzele rosii ca lor nu le mai vine CM ..Noi suntem satule de rosu!!
La noi ..cauza infertilitatii este din cauza de gigei!!! (micki stiiie!!!)
Nico, sa ne povestesti cum a fost ! Poti sa iti faci singurica Inseminarea???Ai tot ce-ti trebuie???
Crisuletz(38)!!Bine ai venit ! Si lasa pesimismul ca te bat la curuleascaaaaaaaa!!! (!!iar am zis-o)
Nucule pup io fata si ii tin pumni sa fie cu okii .Ca... sa ne vezi ca tzopaim pe aici!!!
Nashicutzaaaaa ce mai faci fatooooooo?? Nimic nou??? Nici o veste???
Hi,hi, hi ..Cristiama io mi-as baga namol si in urechii daca as sti ca asa “fac burtiku maaaare” (glumeam…)
Stelutz am aparut.Am fost la dr. joi si mi-a dat iar Utrogestan .Acum il iau sa se oreasca CM.. Oooofff!!! Dar chiar s-a oprit! Nu imi vine sa cred...Si cand ma gandesc ca am mai avut o perioada de aproape un an cu sangerari in afara CM si ptr. oprirea sangerari dr. Niculescu mi-a facut chiuretaj
HSH ramanne sa il fac la CM urmator.
Fetelor , nu imi face rau daca iau prea mult Utrogestan??? "Mult" la genul 5 zile inaintea CM si alte 10 zile acum. Ma gandeam sa nu ma captusesc cu vreo dereglare hormonala.
Fabya ,spune-mi te rog , ptr. ce se ia Mastodynon?? Stiu ca am luat si eu in tineretile mele , dar nu mai stiu ptr. ce. Erau picaturi.
Puup fetele!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

copilutzu uite aici sa discutat despre el pe Dc si la dat si Livia la multe fete inclusiv si mie.Contine un extract din Vitex Agnus si e pe baza de naturale,regleaza cica hormoni.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48037&whichpage=1

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ce mai fac pushtoaicele mele OPTIMISTE??
Eu sunt cam ingrijorata...azi sunt z6 si curge ca in z1 ...nu imi mai trece odata...Cred ca e de vina histeroscopia si chiuretajul biopsic pe care le-am facut in z22...Plus ca mi-a venit si mai devreme cu 4 zile(adica in z26,iar mie de obicei imi vine in z30).
Off,sper sa-mi treaca odata ca m-am saturat!
Va pup si bun venit noilor gagici!

Nusy

Mergi la inceput