voi folositi indulcitori

voi folositi indulcitori | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

in loc de zahar?
eu folosesc in timpul alaptarii, si nu stiu daca dauneaza bebelusului. voi cum ati procedat?
nu stiu daca e voie sa spunem numele indulcitorului, oare e reclama? pt ca m-ar interesa si ce fel de indulcitori folositi voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eu folosesc Canderel de ani buni, nici nu mai stiu ce gust are zaharul.. Eu nu am alaptat, dar nu am auzit sa dauneze bebelusului, poate stiu alte fete mai mult.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

In afara situatiei in care e interzis consumul de zahar nu e indicat sa folosim indulcitori. Studii recente au demostrat ca cei care folosesc indulcitori si beau bauturi " dietetice" consuma mai multe calorii si cantaresc mai mult decat cei care consuma zahar. studiul s-a facut urmarind subiectii timp de un an.

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by michelle7

In afara situatiei in care e interzis consumul de zahar nu e indicat sa folosim indulcitori. Studii recente au demostrat ca cei care folosesc indulcitori si beau bauturi " dietetice" consuma mai multe calorii si cantaresc mai mult decat cei care consuma zahar. studiul s-a facut urmarind subiectii timp de un an.

Michelle

Serios??
Eu am inceput sa folosesc indulcitori de vreo 2 luni...in cura de slabire. Nu am mai auzit ca efectele ar fi contrarii.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nici zaharul, dar nici indulcitorii indutriali nu sunt de preferat!
Eu folosesc de o bucata de timp fructoza, care este un indulcitor natural obtinut din fructe, e f. bun, poate fi folosit in cure de slabire dar si de diabetici!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Initial creeata de capra cu trei iezi

in loc de zahar?
eu folosesc in timpul alaptarii, si nu stiu daca dauneaza bebelusului. voi cum ati procedat?
nu stiu daca e voie sa spunem numele indulcitorului, oare e reclama? pt ca m-ar interesa si ce fel de indulcitori folositi voi.

Mai sanatos si pt. tine si pt. bb ar fi sa folosesti fructoza. Este zahar din fructe si nu ingrasa (ca presupun ca de asta folosesti fructoza) si e buna si pt. diabetici.
Se gaseste la Plafar si pe la farmaciile HelpNet si costa ~12 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Nici zaharul, dar nici indulcitorii indutriali nu sunt de preferat!
Eu folosesc de o bucata de timp fructoza, care este un indulcitor natural obtinut din fructe, e f. bun, poate fi folosit in cure de slabire dar si de diabetici!

Laura, mama lui Andrei

Laura, a murit un drac

Si inca ceca: cine nu renunta la zahar, ar fi de preferabil sa foloseasca zahar brun, ca e mai putin nociv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori-Cori spune:

Ce zici de miere? Eu folosesc si-mi place mult!
De vreo 2 ani mi-am propus sa nu mai mananc dulciuri in cursul saptamanii, doar sambata si duminica. Asa ca indulcesc totul cu miere.
Cat despre indulcitorii sintetici... sunt chimicale al caror efect in timp nu se cunoaste exact. Si daca mai si alaptezi...
Eu n-as lua asa ceva, dar exista persoane care n-au incotro si trebuie sa riste (ex: diabeticii).
Eu zic asa: cel mai bine ar fi sa folosesti mierea; daca nu-ti place, cumpara zahar brun (nerafinat), mai degraba decat indulcitori sintetici. Si foloseste cat mai putin posibil , daca reusesti.

Succes sa iei cea mai buna decizie (mierea, adicatelea )!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Si eu folosesc fructoza de vreo luna! F. buna si nu e nocivă. La fel si pt "burtici". Nu stiu ce să spun de miere - parca auzisem ceva ca ar putea contine si nu-stiu-ce potential periculos, dar cred ca pt. bb mici de tot, nu pt mamici.
Fructoza e sigura. Gasesti la plafare si costă vreo 100.000 cutia de 400g, dar se pune cam jumătate din cat se punea zaharul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

merci pentru raspunsuri.
eu foloseam indulcitori in ideea sa mai dau un pic jos din kilograme. stiu ca nu sunt foarte indicati, dar vroiam sa aud si parerile voastre. de aceea nu folosesc miere sau zahar brun. despre fructoza nu stiu cum e ca nu am mai folosit.
folosesc doar la cafea si la ceai.
dar pe viitor o sa renunt la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu am inceput sa tin un regim mai echilibrat de alimentatie...si am inceput sa folosesc zahar brun...nu mi-a fost recomandat sa folosesc indulcitori...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput