Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

quote:
Originally posted by ligia13

Neatza!

Astazi sunt ceva mai bine. Multumesc pntru incurajari!
Nu va umplu capul cu problemele mele, oricum nu din cauza lu Radu sunt depresata , el este de fapt cel care ma scoate din starea asta.
Ne-am jucat aseara amandoi pana era sa lesinam de rasLa ras seamana cu mine. Mie in birou mi se spune ca se zguduie cladirea cand rad eu. Si o fac destul de des. Radu pare sa ma mosteneasca.

noroc ca acolo avem un catel din asta de buzunar,

na,asta-i buna! Auzi la ea,"catel de buzuna"r.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, multam inca o data. Pai sa stii ca am incercat si asa, se uita la mine de parca m-ar intreba "ce-ai femeie?":) Il intreb cu ce ne jucam, vrei cu masina? Si aduce o masina. Eii bine, daca il intreb ne jucam cu porcu' sau rata sau... se uita, localizeaza, dar nu se misca sa aduca animalutul, se uita la mine si isi vede de treaba lui:) Manifesta o respingere totala!

ligia, ai dreptate cu dorintele astea :)) Dar sa stii ca la cat ma alearga prin tufele de trandafiri n-ar fi nici o diferenta daca m-ar alerga dupa catelusi. Cred :)

pisicuta, multumim. Asteptam sa plecam la mare sa stam la soare!

Coco, la multi ani! Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, s-ar putea sa avem un viitor mare pictor printre noi :) Mai, sa stii ca eu ma minunez de fiecare data cand povesteti ce face Brien. Clar are o dezvoltare de invidiat! Dar sa nu uit ca si tu ai meritele tale Bravo voua, sa ne povesteti mai des despre voi.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ah, am scris ditamai mesajul, si dupa ce ca sunt zombie si-mi cade capul in mancare, ca Irinei, mi s-a sters, iar eu am uitat sa-l copiez preventiv...

Cenia, Raresionut, Mamacita, Rrox, Ligia, Andruzza, Daria, Nino, Caramella, Marox, Pisicuta, Dantje - multumim frumos!

Rrox - a stat cateva minute doar cu baticutul ( e primit, nici eu n-as fi luat din aceleasi considerente, prefer palariuta ei care are elastic sub barbie), dupa care l-a dat jos sa-l studieze.
Pt incaltaminte, am fost acolo unde m-ati sfatuit voi, la Orchestra in Orhideea, si am gasit modele frumoase. Ma bucur ca impartasim gusturile Ioanei la sandalute.

Trimit asa, ca altfel ma dau cu capul de laptop daca dispare iar..

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani fericiti Coco!

Daria tare simpatic Brien! Auzi "ucu-'am!" si "brrrrrrrrr" si "ci-ci" Si Ioana deseneaza cam la fel, dar nu ne si spune ce deseneaza. E atat de captivata de desen ca amuteste E drept ca nu o las prea des sa deseneze, mi-e frica sa nu-si scoata vreun ochi cu creionul...

Andruzza Rares pare un baietel care stie bine ce vrea Ii plac masinile, nu purceii
Nu cred ca o sa-l atraga animalele din carti daca nu-l intereseaza cele vii si jucariile. Dar oricum cartile astea vor fi utile mai tarziu.

Ligia ma bucur ca esti mai bine! Zgaltaie biroul ala, lasa depresarile!

Raresionut La multi ani si o aniversare frumoasa!

Pisicuta tin pumnii sa iasa repede premolarul sa nu mai chinuie micul cantaret

Dantje trebuie sa fie mortal Matijn cu floarea in mana triumfator

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI COCO!

Azi noapte s-a trezit la 2 ,si avea chef de joaca,ma asteptam,pentru ca s-a culcat la 9.Si cum nu a mancat bine a trebuit sa-i dau lapte in toiul noptii.Cum nu a mai vrut in patut am luat-o cu mine in pat,s-a mai invartit cam o ora ,a mai bombanit si a adormit.Trezirea la ora 8,acum doarme de la 12,s-a cerut singura 'a nani'.
Avem si noi cateva cuvinte noi:papu-patul,baon-balon,cam-cap,ata-asta,ao-alo.
Am uitat sa va spun o faza draguta,cand a venit soacramia acum 1 saptamana ,a intrebat-o 'ai titi?'si i-a tras de bluza.Ne-am abtinut sa nu radem.
Acum a invatat unde e buricul,ridica tricoul si-l arata,apoi vine sa ne ridice si noua tricourile sa vada daca avem si noi.E tare curioasa,cand suna la usa nu stie cum sa fuga mai repede sa fie ea prima,si zice ceau inainte sa deschid.

DARIA suntem bine,de 1 saptamana nu a mai stat treaza noaptea,exceptie noaptea precedenta.Explicatia ar fi si dintii,i-au iesit 2 colti de masele si jos mai iasa una.Eeg vom face in august si continuam cu vitamina b complex la sfatul medicului.Are mai mare pofta de mancare de la ele si parca nu se mai isterizeaza atat.Acum are alt stil,ia o jucarie de la un copil si fuge cu ea.Vine o da inapoi,apoi iar o ia si rade.
Brien e fenomenal,cum stie sa tine pixul ca un om mare,Alicia il tine cu pumnii.Dar ea nu e pasionata,trage cateva dungi si gata,daca desenez eu ceva,nu ma lasa sa termin,am observat ca nu are rabdare de loc.

LIGIAsa-ti treaca depresia!

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salutari!

Daria, multumesc mult de pozele trimise!! Am selectat citeva si le-am pus pe site, in albumul iulie 2006! Pupici lui Brien, artistul! E mortal cum sta el acolo si deseneaza...ma mir ca are atita rabdare...E clar un copil inteligent, dupa cum am mai zis pe-aici si ma repet...

Bravo si Ioanei, Rrox, pentru ca se poate concentra si are interes pentru desen de pe acum!

Andira, am vazut pozele cu puiutii tai frumosi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase, ca tare sunt dragalase! Cum ai rezolvat problema cu regurgitarile sau varsaturile Nataliei? I-ai dat ceva pina la urma sau s-a reglat problema de la sine? Si eu am avut probleme de-astea cu Andrada cam 3 luni de zile. Ne-a dat dr. atunci Debridat pentru reglarea tranzitului intestinal si Espumisan pentru colici, ca avea dureri crincene si plingea mult. Pupici

Cenia, am vazut si pozele voastre, e tare smecher Davidutul tau! Chiar vroiam sa te intreb de ce ii spuneti "americanu'", ca eu n-am prins discutia de la inceput si nu stiu de unde-i vine numele??? Te intreb pentru ca si soacra-mea ii spune Andradei "americanca" pentru ca ea a fost conceputa in vacanta noastra din SUA, in august 2004, si eram curioasa daca nu cumva e vorba de acelasi lucru??? Va pupam!

Raresionut, la multi ani cu sanatate si o aniversare fericita, va dorim!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hello!

daria, da mai catel de buzunar , ca e f mic.
L-am vazut pe scriiciosul Brien. Ce tinuta serioasa are cand scrie!
Brien istetul si pe mama lui!

caramella si radu fuge primul la usha si la telefon. Daca suna la usa si eu nu dau semne ca ma duc sa deschid incepe sa tipe, sa se agite ca sa ma atentioneze

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Uraaaa, am reusit sa dorm!!!!

Va marturisesc cu mana pe inima ca eram absolut chiauna, dupa 4 nopti nerecuperate. Am reusit sa dormim acum 3h, nu chiar legate, dar oricum - ea 3h si eu 2,5h, asa ca acum se poate sta de vorba cu mine . De altfel, odihna asta era imperioasa pt ca vine piscotzel-sef acasa, cu sotul, pana duminica seara.
Zuzule, trebuie neaparat sa fie cineva sa te ajute, ca altfel...

Fiindca tot a facut o luna am fost ieri cu ea la Medicover la masurat si cantarit (va aduceti aminte cum le ziceam "La Multi Ani" in fiecare luna? noi o luam de la capat ). Fomila a crescut tare bine, a luat 1500g si 6cm, asa ca ma declar multumita. Abia astept sa faca falci si copanele apetisante.
Apropo, Andruzza, la ce sediu ai fost? ca eu am fost pe Plevnei la 16.30, chiar ma gandeam ca orele au fost apropiate.

Simonela - multumim!
Cu regurgitarile - vad ca nu s-au mai repetat varsaturile. Deci, banuiesc ca au fost 2 cazuri izolate, din cauza ca a fost haplea, cum spuneati si voi. De regurgitat regurgiteaza, insa sunt obisnuita de la Irina, care avea un reflux destul de puternic, ce i s-a reglat insa in timp, cum era si normal.

Iri si Nati

Mergi la inceput

Si am si eu 3 intrebari, poate ma ajutati:
- voi puneti mirodenii in mancarea piticilor? eu de ex nu gatesc cu vegeta, knorr etc, nu de alta, dar ii fac rau sotului, si odata l-am captusit cu o saptamana de bolit din cauza unor condimente de pui puse in mancare. In schimb pun tot timpul cimbru, oregano, busuioc etc. Voi folositi asta in mancare?
- daca o prajitura contine praf de copt, o mai dati copiilor? eu am facut aseara un chec de banane in cinstea sosirii Irinei, dar n-am pus praf de copt si bicarbonat de sodiu, cum scria in reteta. Drept urmare n-a crescut, si e cam cleios la mijloc - ma rog, si din cauza bananelor. Asa ca nu e prea apetisant nici macar pt noi.
Nu ca as vrea sa-i dau Irinei dulciuri, dar macar o data as fi vrut sa-i fac si ei placere.
- pt fetele din Buc: aveti idee unde gasesc magazine de covoare? In afara de Mobexpert, unde au intr-adevar modele superbe, dar abereaza cu preturile, Brico (am fost in Pantelimon si am ramas dezamagita - 3 lulele de modele, si toate urate) si Piritex, care nu-mi plac.
Auzisem o reclama cu un magazin undeva la Piata Alba Iulia, dar n-am retinut adresa, si din masina nu l-am zarit.

Multam!

Iri si Nati

Mergi la inceput