Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Multumim pentru complimente Daria,Laura,Carmen,Simonela,Nino.

DARIAfelicitari vorbaretului! M-am distrat la faza cu telecomanda,esti o aiurita simpatica foc,dar nici cu mine nu mi-e rusine.Si eu sunt o distrata.
Ai intrebat de picnic,am fost la sfarsitul lui mai pe dealuri dupa Remetea Mica,la 45 km de oras.E foarte fain,e curat ca nu prea vin oameni doar pe dealul din fata care e golas ,vin sa sara cu parapanta.De fapt am auzit ca e singurul loc mai aproape de oras unde se sare cu parapanta.Noi am stat mai sus unde erau pomi si am colindat vre-o 3 ore cat a dormit puiul linistita la umbra ,cu buni ofc.Acum nu mi-ar place sa ma duc acolo ca nu e apa in apropiere,ne place sa ne balacim.Apropo cand pleci la mare?Noi ne-am rezervat din 21 august in Jupiter la o vila ,de abia astept,dar mai e pana atunci..
LAURA am vazut pozele ,sunteti o familie frumoasa,mi-au placut torturile yami.Am tuns-o pe Alicia ca era vesnic uda in cap de transpiratie si eu deschid geamul noaptea ca nu se poate respira.Si mie mi-a parut rau dupa bucle,dar am luat hotararea si a dou-a zi m-am dus la frizer de dimineata sa nu ma razgandesc.
ANDIRA m-am delectat cu pozele,Nati e asa dulce cum zambeste si Irina cu falcute si copanase apetisante!
RARESIONUT[/b distractie placuta la munte si La Multi Ani fericiti in continuare!
CENIA Alicia bea lapte de vaca de la tara ,imi aduce cineva de 3 ani si mai bea cand ramanem in pana Nestle junior sau orice fel de lapte nu are pretentii la lapte,lapte sa fie.Dar si parerea mea este ca formula e mai buna fiind imbogatita cu vitamine ,fier.
TEO[b] multa sanatate sper ca sunteti bine!
[b]ALESSIA
sunt foarte interesante si educative emisiunile de genul super nany,am vazut si eu o data pe cea de pe tvr 2 ,dar nu stiu cand e sa mai urmeresc.Pupici lui Benny cel nazdravan.Chiar nu mai intri pe supermamici?
[b]DANTJE
concediu placut!
[b]MAMACITA/b] cum stati cu bronzatul,sunteti negrii?Sa faci cat mai repede compu!Te asteptam!

Alicia a adormit la ora 9 fara sa manance,de fapt a mancat niste biscuii si o jumate de banana afara.Atunci am sosit de afara la 9 si am urcat cu ea ,dar am lasat tricicleta jos,ca nu pot sa urc 4 etaje cu amandoua.Am laat-o in patut cat m-am coborat 2 min sa iau tricicleta ,cand m-am dus in camera ea dormea.Nici dus nu a facut si e cam murdara ca s-a jucat desculta la nisip.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Dariaevelin, Ninocikap, Ligia, Adseana, Zuzunaki, Danuta-t - multumesc pentru urarile adresate sotului!

Alessia, Zuzunaki, sinteti dragute ca v-ati gindit la mine pentru meci! Eu speram sa cistige, in ordine, Brazilia, Germania, Anglia. N-a fost sa fie! Te pomenesti ca am ghinionul sa iasa francezii campioni mondiali! Cel mai tare ma enerveaza pt ca nu merita, din 98, de cind au cistigat cupa, n-au mai jucat bine, au avut doar noroc de echipe slabe (ma rog, cu exceptia Braziliei)

Rrox, n-am trecut niciodata prin ce-ai trecut tu, dar imi dau seama ca e terifiant sa nu-ti mai poti controla corpul. Multa sanatate!

Daria, si Alex s-a umplut de bubite. Sint ca niste cosuri si are multe, mai ales pe palme si pe talpi. Christophe a fost cu el la doctor si i-a spus ca e o boala a copilariei, se face vara si se numeste "mains-pieds-bouche" (miini-picioare-gura, are si afte dar nu observasem). Nu i-a dat nimic, a zis ca trece intr-o saptamina. Chestia e ca si eu o faceam, vara in sesiune, dar n-am stiut niciodata ce e si de ce (banuiam eu ca e de la caldura). Se pare ca si Julia se pregateste sa faca boala, e miriita, vrea in brate si nu maninca.

Teodora, multa sanatate Antoniei!

Cenia
, eu ii dau lapte de vaca de la 1 an.

Alessia, acuma am vazut, tu esti in Belgia acuma?

Andira, superbe fetele tale! Iar Nati are un zimbet absolut cuceritor!

Andrruzza,
da' de ce vrei neaparat sa fie interesat Rares de animale? La virsta asta poate ca nu-l intereseaza, poate mai tirziu sau poate niciodata...sint atitia adulti carora nu le plac animalele... Eu zic ca mai tirziu, pe la 3 ani sa-l duci la zoo. Am scris raspunsul inainte sa vad ce alte raspunsuri ai primit, sint aceleasi cu ce ti-am scris eu, dar nu-l sterg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Marox, dar nu vreau eu neaparat. Sunt doar mirata ca nu-l atrag deloc deloc si asa cum am zis, in parc copii de varsta lui sunt topiti cand vad cate un catel prin zona. Probabil cand vom merge si vom sta mai mult la tara, cand va avea mai mult timp sa le observe, atunci poate or sa-i atraga atentia, zic eu:)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ANDRRUZZA Probabil o sa le observe mai tarziu cum a spus si RRox
nu i se par lui interesante deocamdata.Aliciei ii plac mult pisicile dar si cainii.Alte animale nu o pasioneaza,se uita putin vrea sa puna mana si pleaca.A mai vazut iepuri,hamsteri ,cobai la magazinul de animale.Acum admira pestii din acvarii si papagalii.In fiecare zi trecem pe la magazin.Vom merge la tara cateva zile si o sa aiba ocazia sa vada si alte animale.Avem si noi carte acordeon dar se uita pe ea putin,doar daca o provoc eu sta mai mult si spune doar miau cand arata pisica,ham la caine si ga la gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

multumim andrruzza,daria,alessia
andira ti-am vazut minunatiile.sunt superbe,sa-ti traiasca!
raresionut distractie placut si din partea noastra
andrruzza bine ca sunteit sanatosi ca sa va bucurati de soare.ader la parerea lui rrox!nu trebuie sa iti faci probleme,or sa ii placa cu siguranta.si matei e innebunit dupa caini si pisici,ca alte animale nu a apucat sa vada inca.fuge dupa ele si le trage de blana,coada,botic,nu are nici o frica!
daria super tare faza cu telecomanda,m-am distrat copios cand am citit.avem si noi o jucarie manusa-catel si care hamaie pe doua tonalitati cand ii apas pe bot.lu matei ii place tare mult,il ia din cutia cu jucarii si mi-l aduce sa il fac sa hamaie si el il pupam.ieri l-am invatat unde e nasul catelului si apoi i-am arata si unde e nasul lui si cand il intrebam unde-i e nasul mi-l arata pe al catelului.cum mai merge tae boe-ul?
cenia v-am admirat in pozici.sunteti tare frumosi.E tare simpatic David cand zambeste si ii se vede strungareata .
teodora multe sanatate printesei.cum se mai simte?

Matei este tot mai marait,daca nu a plans azi,mi-a frant inima.am si descoperit unde ii iese:in partea de jos un premolar cred si are o mare mare uflatura acolo!
azi a cantat,de fapt cred ca el canta mai demult numai ca nu am bagat eu de seama.dar azi ascultam radio si a inceput o melodie mai veche si la refren a inceput sa fredoneze si parol ca era identic cu melodia pe care o canta tipa.nu mi-a venit sa cred!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

caramella, mi-am amintit acum citind mesajul tau. La pesti se uita si el, cand mergem la Carrefour se uita la pestii din acvariu:)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

hello,hello

Multumim de urari de concediu placut le intoarcem :
Alessia,Adseana,Carmenduta,Nino,andira,rrox,daria,caramella.
Alessia bine ai revenit,poate ca-i o solutie sa ridici nitel tonul la compania cu pricina uneori ajuta cand nu mai sunt solutii...bafta!pupici nazdravanului.
Adseana am vazut pozici frumoase,am vazut ca si tu ai facut o proba cum iti sta cu inca un pitic....super.
Nino,vazut poze cu un smecher,pupici smecherului.
Andira am vazut doua zane,uhhhhhhh.....si o poza cu o zana care rade....super poza.
Rrox,la multi ani Mariucai(cam tarziu cei drept),sa va bucure viata cu fiecare clipa.
Daria felicitari vorbaretului.
Caramella, pupici Aliciei.
Ligia sa treci repede de stare,si scuze poate am fost prea brutala, ma gandeam sa le facem cunostinta piticilor.
Mamacita sper sa rezolvi pl rapid sa ne mai povestesti de samurai.
Zuzu putere pe ultima suta de metri,si nastere usoara,vazut poze pupici lui Bubu.
Sa va mai spun de noi am implinit 11.500 kg si avem 80 cm.Ne-am mai imbogatit vocabularul cu cuvinte noi:baie,tata(pana acum spunea papa....cu accent pe a doua vocala,si prima foarte lunga).
Despre pedepse,nu stiu,cred ca nu functioneza la fel pentru toti copii,pe de-o parte sunt prea mici dar pe de-alta inteleg perfect cand fac prostioare si ne zambesc triumfatori.
Am avansat si la prostioare de exp nu mai scoate pamantul de la flori imi scaote florile din pamant.
Albumul e in lucru,revenim cu poze noi.

fug ca sunt mai mult decat zombi,

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

caramella cum sunteti?Cand repetati analiza?
andruzaa asa cum spusesem, nu-i nici o tragedie,doar stii.Am inteles ca esti doar contrariata cum de nu e atras de ei?. Totusi,daca vrei sa i le pui in evidenta,poti adopta metoda descrisa mai sus,sau sa folosesti onomatopeele,in denumirea lor,cad ii prezinti intr-o carte.Ex: "uite iiii-haaa!". El va fi atras de onomatopeea produsa de magarus. Eu asa am facut,am inversat ordinea prezentarii. Am inceput cu onomatoperele. El arata cu degetelul si eu faceam ca o intreaga gradina zoologiza. Si se distra copios,se uita curios la mine(normal,ca nu era obisnuit sa ma auda facand asa),apoi am extins,si i-am prezentat si pe nume. Acum le stie dormind pe toate si nume si onomatopee.
cenia imi palce rau de David al tau.Mortal.Zici ca-i gata sa aterizele in cuba!Ce ati invatat sa aratati cu manutele?
raresionut hmmmm. sa va sarbatoriti frumos!
dantje"Am avansat si la prostioare de exp nu mai scoate pamantul de la flori imi scaote florile din pamant."

Si,pt ca suntem tot in registrul animale,vreau sa va spun ca astazi Brien a desenat (are o pasiune pt a scrie, umple foi intregi in fiecare zi) si in timp ce se concentra sa scrie frumos,repeta "ucu-'am!" si "brrrrrrrrr" si "ci-ci" .In traducere,sunt cainele care face "ham!", masina si trenul care face "u-ciu-ciu-ciu!"
Am scanat desenul aici, eu inca n-am dibuit care-i ucu, care-i masina si care-i trenul. Poate ma ajutati.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Astazi sunt ceva mai bine. Multumesc pntru incurajari!
Nu va umplu capul cu problemele mele, oricum nu din cauza lu Radu sunt depresata , el este de fapt cel care ma scoate din starea asta.
Ne-am jucat aseara amandoi pana era sa lesinam de rasLa ras seamana cu mine. Mie in birou mi se spune ca se zguduie cladirea cand rad eu. Si o fac destul de des. Radu pare sa ma mosteneasca.
Tre sa-i fac o masuratoare pentru ca i-am dat ieri niste pantaloni care ii erau lungi, ii purtam indoiti, nu-i mai dadusem de vreo luna si ii sunt numa buni

dantje, scuze , uitasem de postarea ta. Daaa, vreau sa ne vedem , hai ca iti dau pe PM nr meu de telefon. Cand veniti?

andruzza, ai grija ce-ti doresti. Radu ma alearga dupa toti cainii, pisicile, si alte animale. Nasol e ca in parc la noi inca mai sunt stapani de caini, cu ditai dulaii (nu ma pricep la rase) si ii lasa liberi si fara botnitza. Eu sunt lesinata de frica, iar el numa acolo vrea. La mama era cu mana in gura catelului, noroc ca acolo avem un catel din asta de buzunar, f bun priten cu copiii, dar eu tot ingrozita sunt!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Coco!!

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput