Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutari la mamici si la piticii absolventi! Sper ca nici noi n-am ramas corijente Adik de fapt sunt sigura ca ne-am descurcat bine... Putem s-o luam de la capat! Flori si Monu au luat-o deja, iar eu o sa vin din urma.

Pup si eu piticii pe care n-am mai apucat sa-i urez de ziua lor, sa fiti sanatosi si cuminti, sa aveti parte de noroc si viata lunga si frumoasa!

Loreen, sunt alaturi de tine. Daca iti pui si net o sa fii cu noi in continuare, trece timpul mai repede.
Eheiii, misto ca la voi ploua, eu ma topesc, la propriu. Si apropo de asta Flori, tu ziceai de AC, si eu am si tot ma vait Deci consuma frate de-ti taie orice kef sa-l mai bagi in priza. Si kiar mai important decat asta: pe mine m-a umplut de muci, iar lui Filip ii intretine mucii. Deci e cu doua taisuri si asta cu AC-ul.

Elisor, ma bucur ca ai recuperat keile! Eu n-am fost decat sa-mi iau rezultatul la analize, ar trebui sa ajung sa le si interpreteze. Factorul reumatologic e negativ. Nu stiu daca e bine ca n-am reumatism sau daca e rau ca s-ar putea sa am poliartrita.
Cursurile merg bine, doar eu am ramas putin in urma. Din cauza caldurii asteai infernale nu pot nici sa ma concentrez. Asta si din cauza ca eu invatam in bucatarie iar acum nu mai dau pe-acolo decat sa mananc sau sa fumez. Tre sa mut cartierul general sub AC si sa ma pun cu bura pe carte, ca am ajuns la jumatatea modulului si vorba lu Loreen che cazzo faccio io acolo nu stiu...

Gusta, multa sanatate, te pup si pe tine si pe Mara. Iti tin pumnii sa se rezolve cu bine, sa nu ai de suferit. Am citit ca ai vorbit cu olandezu'. Asta e primul si cel mai important pas, comunicarea.

Intreba cineva cum de e asa cald ca sunt 30 de grade. Scuze nu mai retin cine. Pai e umiditatea mare. Si se simte ca si cand ar fi 40. Nu stiu frate, parca s-a schimbat si clima. Anul trecut canicula, seceta, inundatii, anul asta iar inundatii, acum canicula asta umeda, grindina, furtuni. Nu stiu ce-o sa se aleaga... Vine sfarsitul lumii Acu vorbesc ca o baba dar pe bune daca nu e asa...

Noi suntem mai bine, de la 7 scaune am scazut la 4, din care 2 jumi-juma, in seara asta l-am trecut inapoi pe lapte de vaca, nu de alta dar imi statea copilul nemancat cu hn-ul ala, si i-am dat si o smecta. Daca nu-i trece nici cu smecta, o sa incerc si cu debridat. Incredibil ce i-a scazut pofta de mancare de la diareea asta. Sa fie si caldura, acum nu stiu, cert e ca de 3-4 zile e mai mult nemancat. Traieste cu ceai, suc de fructe, supa de pui, putina banana si jumatate din portia de lapte pregatita de mine. Si credeti-ma ca ii pregatesc mai putin decat in zilele lui normale.
La eco mergem saptamana viitoare. Si apoi merg la alt cardiolog.
Dupa ce ieri am fost la piscina in deplasare, adik peste strada la Andreea si Eric, si Filip a fost deosebit de incantat, azi dimineata am cumparat si noi o piscina mai micuta dar ok. L-am balacit de doua ori si o data m-am bagat si eu cu el. E musai sa-mi iau si eu costum de baie: de balena nu de baba.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

"Copilaria = perioada a vietii umane, intermediara intre inocentza prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DA PENTRU NIMIC IN LUME!

Gabitza mi-ai dat de lucru si am citit ultimul capitol de la mamici...si am constatat ca mamicile erau mult mai active si chiar mai multe decat acum...si mi-am mai adus aminte cat de frumos era atunci...trece vremea...prea repede,mult prea repede...

Nelia sunt intrutotul(sa mor de stiu cum se scrie corect) de acord cu cei spui vis-a-vis de cautarea alternativelor,dar ce te faci daca copilul se urca pe dvd si de acolo vrea pe televizor,sau se aseaza langa castronul pisicii si incepe degustarea,sau se spala pe maini sau bea apa tot de la pisici,sau iar se spala pe maini in wc...ce alternative sa-i gasesc inafara de doua trei ragnete de ale mele?!
Azi daca tot a plouat si fetele nu iesisera afara hai macar sa le plimb cu masina pana pe la Selgros la cumparaturi.La dus binisor, Delia amatoare de peisaj...acolo plina de chiuiala,la intoarcere avea chef de zbantuiala in scaun ...ma enerveaza ca iar era sa cada si opresc pe dreapta,ii pun centurile la scaun...ei bine sa vezi urlete de disperare,zbateri,tipete si in final voma de rigoare...si in timp ce citeam ce spui ma gandeam la modul cel mai serios ce alternativa sa-i fi oferit pentru siguranta ei...evident ca pe fatza mea nu s-a miscat un muschi desi fierbeam pe dinauntru...
Ajung acasa satula dupa o zi de munca,relativ grea,adormit copil,fugarit copil,zapuseala si fac curat in frigider ...si constat ca Bianca ma minte a nu stiu cata oara ca a mancat la pranz...asta o face mereu mai ales cand ramane cu femeia ...si ii tin o teorie legata de alimetatia sanatoasa dandu-i alternative la MC', inghetata,biscuiti,colaci secuiesti si alte cocaturi fructele si legumele...ce crezi tu ca face ...se pune pe plans cu alcrimi cat crocodilul evident,de maine va incepe o campanie de victimizare mai ales in public iar eu i-am promis o bataie sora cu cine vrea ea legata de tema alimentatiei pentru ca am icnercat toate metodele cu ea inclusiv infometarea... pentru ca pe langa faptul ca ma chinui la ore tarzii sa le gatesc cat mai diversificat,sa le fac mancare aspectuoasa,gustoasa o mai si arunc la gunoi aproape toata din motive de sclifoseala...ei bine eu una nu mai am rabdare sa tolerez asa ceva...si nici nervi...nu mai zic cati bani se cheltuie aiurea cand as putea sa le gasesc alta destinatie...
M-am intins exagerat si poate am spus lucruri in contradictoriu cu multe percepte,dar nu mai gasesc cale umana si normala sa o fac pe fatuca asta sa priceapa ca sanatatea este una si odata pierduta este un om pe jumatate mort...eu fiind exemplul cel mai elocvent si mai la indemana ei...

Monu cand ai timp spune-mi te rog ce preparate v-a prescris dr . pentru bubite...asta seara am vazut si eu la gatul Deliei si tare mi-este ca nu vor ramane la stadiul asta...desi eu folosesc in continuare apa termala,cold creamul,advantanul...etc...

Cornelia m-am uitat la pozele vostre si vai tare mi-au placut cele alb negru...exprima esenta vietii...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, ANNELIES, ULTIMUL BEBELUS CARE A TRECUT PRAGUL COPILARIEI! Sa te faci mare si sa fii fericita tot restul vietii!

Sunt fleasca de obosela (tocmai am venit din Cora dupa vreo ore de targuieli, nimic palpitant, mai mult am cascat gura), dar nu puteam sa nu intru sa marchez si eu aceasta zi importanta E fantastic cum s-a potrivit sa incheiem capitolul fix cand a implinit ultimul bebelus 1 an. Daca faceam calcule cu logaritmi si radicali, nu ne iesea.
Noi suntem bine, Mogaldea a sarit peste baie in seara asta pentru ca am adus-o adormita acasa si pute saraca... Maine dimineata pun dusul pe ea si asta e.
AM cumparat si eu paine cu usturoi si ne infruptam din ea de zor, eu si barbatul, te pomenesti ca ni s eface rau daca mancam ca haplea.

Florentina - n-am nici o poza mai de Doamne-ajuta de la 1 an, dar maine promit ca lurez intens la chestia asta ca sa pot sa-ti trimit ceva.

Gusta - multa sanatate, sa speram ca nu va fi nevoie de interventie pana la urma. Doamne, cata incompetenta si in alte parti!

SimonF - si mie mi-a sarit inima cand am vazut pozele cu masa, chiar ca ai nervii tari. SI mie mi se pare ca ii sta bine tuns, pare un copilas de-acuma.

ANdroix - de unde ai luat piscinuta? Am vrut si noi sa-i luam pentru la mare, dar in Cora era una prea mica (cat un colac mai mare) si urmatoarea prea mare.

Loreen - eu faceam galme din astea la subrat, mi se intampla mai ales dupa ce ma radeam (sau cel putin asa mi s-a parut). Ma tinea cateva zile si era destul de dureros daca puneam mana. Imi trecea cu un antiinflamator, dar sa dea naiba daca mai stiu cum ii zicea. Totusi ar fi bine sa te cauti ca nu se stie, poate e diferit de ce aveam eu (vad ca in ultimii ani nu am mai patit asa).

Elisor - sa nu mai dispari! Dar nu ne-ai zis cum e cu renovatul. Terminarati?

ANdutzy - am fost si noi la Kaufland si am vrut sa iau masinuta, dar barbatul nu a fost de acord pentru ca i s-a parut ca e prea mica pentru Ana si n-o sa stea pe ea. Mie imi placuse, dar m-am supus (... de data asta).
Si eu stiu ca rapelul la antirujeolic este pe la 1 an si 5 luni peste cei care l-au facut la 7 luni. Pana una-n alta, noi ne pregatim de Infanrix saptamana viitoare, sper sa nu aiba reactii.

Nelia - asa am citit si eu, ca la varsta asat nu sunt rasfatati, totusi unele comportamente de mici santajisti nu pot sa nu puna pe ganduri

Cornelia - sa-ti traiasca copilasii, ca frumosi sunt! Iar Stefan vad ca e si acrobat.

Loreen - of, mi-am dat seama ca cel mai mult in ultim a vreme nu-mi lipsesc privatiunile materiale in ceea ce priveste cumparatul de toale (marea boala dinainte sa nasc), ci in aranjat si timp pentru mine. Salivez literalmente la niste sedinte de masaj, de impachetari, orice, numai sa ma simt o duoamna. Numai ca deja barbatul m-a anuntat ca si luna asta suntem la pamant cu banii, asa ca... vise, taica, vise. Cand vom scapa oare de saracia asta ca m-am saturat?

Gata, ca vad ca ma apuca depresia de-acuma. Ma duc sa fac un dus calai si sa ma culc ca parca vad ca iar are Mogaldea program artistic la noapte. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Cornelia – am vazut pozele. Ce copii frumosi ai!!
Cloreta – am revenit, ce credeai ca am disparut de tot? No way! Sper ca sotul tau se simte mai bine!!
Elisor - ma bucur ca ti-a placut poza. Ne balacim de n-avem treaba!

Am fost azi la ortopedul de la CMU si i-am aratat radiografia. In sfarsit m-a mai luminat si pe mine un dr, ca nu pricepeam exact care e treba. In concluzie: nucleii aceia sunt intr-adevar mai mici, dar, cum spunea si Fran, sunt la locul lor, sunt acoperiti de osul de deasupra (eh, acum pe asta nu am mai retinut cum il cheama), adica sunt la mijloc unde ar trebui sa fie deci nu exista riscul de luxatie de sold. Si mi-a zis textual: "Lasati copilul in pace.Imi asum raspunderea pt sfatul pe care vi-l dau." Tot asa a zis, sa nu-l fortam cu mersul, dar sa-l lasam in pace. Si el e medic la Gr. Alexandrescu, dar e un om care sta sa-ti explice mai pe indelete, deci sunt ff multumita. A zis sa ne mai vedem in octombrie. Ole!

Mergi la inceput

Clara pai daca plangi nu mai zic nimic...cum sa plangi?!Adevarul e ca eu de mica am avut o slabiciune pentru scris,acuma imi par rau ca nu am cultivat-o mai mult...dar cine stie la batranete ma pocneste inspiratia ca acuma simt ca ma lasa...
Imi par erau de sotul tau...sunt crunte durerile de rinichi,eu una mi i-as scoate pe amandoi daca as putea asa tare ma dor cand ma apuca...sa traiaca cocktailul molotov cu algocalmin,scobutil si papaverina injetabile ...desi doare de te ia cu transpiratii reci pe spinare ca sa nu ma exprim mai elevat...iar apoi dai cu rovatinex pana-ti scuipi intestinele...mai nasol e cand migreaza piatra...
Hai ca te-am umplut de groaza...sanatate maxima sotului si eliminare usoara...

Cuscra ti-as dico iio la palavra de italiano vero insa vreau sa fiu o ladi...cu scrisu' stau io mai greu ca la inteles is dasteapta rau mai ales ca in loc sa invat pentru bac eram lichita toata si dezintegrata in teveu la programele Rete4,Italia 1 ,pana nu le codasera astia...si uite asa topita toata invatasem italiana de balta...ca cea fluviu mi-a fost lene sa fac si eu un curs ca tine...
Asa-i cu Ac-ul asta pacatos...fara el murim cu zile,cu el mucim la disperare ca si Delia imi reactioneaza prost...de contoar nu mai zic nika...io o mai fentam cu kw vara si pana toamna o reglam...dar au venit nemernicii la verificare si am de plata numa vreo 700kw...o nimica toata...
Cuscra la poliartrita se umfla gioalele asa ca fuguta de-ti fa analize mai ales ca ai un barbat fierbinte( asa spuneai acum un an pe vremea asta cand abia trecusera 7 saptamani de la nasterea lui Filipu')si tu un dor nebun de facut copii...(cat te invidiez)

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, multumim mult de tot pentru urari.

Gata, nu mai sintem bebelusi am trecut la o noua etapa, frumoasa si diferita de la o zi la alta.

Noi planificasem sa mergem joi, de ziua Evei, la Disney, dar nu am putut, pt ca de miercuri dimineata Eva a tinut-o intr-un vomat. Nu putea sa manince nimic, i-am dat numai pedialyte (electrolit), ca sa nu se deshidrateze. Abia azi, dupa 2,5 zile, a reusit sa bea putina formula si sa manince putin. In rest, a fost bine, jucausa si vesela, putin mai somnoroasa in timpul zilei, dar mai treaza noaptea.
A avut un "bug" la stomac, luat de la grupul de muzica si dans de marti. Au acolo tot felul de jucarii mari (gen masinute, casute, cuburi mari de burete ...) si Eva le-a lins pe toate; si cum tipele de acolo care se ocupa cu curatenia nu dezinfecteaza in fiecare zi, cine stie ce kk a bagat in gurita.

Sper ca pina miine, simbata ora 4:30pm, la dezmatz, sa se refaca de tot, ca sa manince, mititica, din tortuletul ei.
O sa fie petrecere cu tematica printese Disney (de-asta si vroiam sa mergem la Disney inainte). Tortuletul o sa fie tot cu printese.

Pe linga problema cu stomacul, se vaita, saracuta, si de canini si masele. Are o gramada iesite (8 dinti, 4 canini, 1 masea iesita doar laterala exterioara) plus gingia inflamata in locul celor 2 masele de jos In ritmul asta, in vreo 2-3 luni, avem toata dantura Cred ca ar fi fost mai bine sa ii fi iesit mai tirziu. In felul asta invata sa mearga pina atunci, se ocupa cu mersul si alergatul si nu mai baga in seama durerea.

Trebuie sa ma apuc de citit din urma, ca iar am ramas de caruta ...

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, ei, linisteste-te mamico! Eu nu vorbeam decit de cei de seama Tudorei si pina pe la vreo doi ani... Si numai de reactia exterioara, cea pe care o simte copilul, nu ce fierbe inauntru... acolo... pacat ca nu se poate filma. Iar celor de 5, respectiv 9 ani le dau eu alternative de nu se vad! Glumesc, dar chiar vorbeam de bebelusi si de copii mici. Am si eu o capra mare, care a fost o Delie mica, poate si mai rau, ca eu nu sint atit de ferma, organizata si ordonata cum te percep eu, si am mai stricat-o si eu un pic... la care ori au functionat toate metodele, ori nimic. Ce voiam eu sa spun in mesajul anterior este ca eu nu discut prea mult cu copii de pina in doi ani! Se urca unde nu au voi, ii iau de o mie de ori, de o mie de ori le spun si atit! Nu ridic tonul, nu plesnesc, nu pedepsesc, nu ma enervez (ca m-am enervat la Agata si fara rost si pentru mine, si pentru ea, mai ales pentru ea). Am scos din casa tot ce e periculos, am inaltat sus de tot restul, inchid tot, protejez tot si in rest imi pastrez energia pentru a spune de o mie de ori daca trebuie si a o lua din locurile primejdioase tot de atitea ori. Si spuneam de crize, daca dupa doi ani copilul trebuie ajutat sa si le tempereze, pina in doi ani trebuie calmat si ajutat. Nu cred ca intelege ceva din faptul ca e lasat sa plinga. Acum, nu trebuie sa stai numai in curu' copilului, evident, nici eu nu o fa, nici nu as avea timp. Dar crizele grave le tratez cu maxima seriozitate si nu le consider fite sau alint sau altceva, ci pur si simplu o criza care trebuie potolita si apoi gestionata. In cel de-al doilea an se schimba situatia si treptat ajungi sa folosesti alte metode pentru a iesi cu bine din situatii... iar la 5... sau la 9... apai, Dumnezeu cu mila, ca eu aplic cu Tudora ce ma invata Agata! Si noi devenim parinti pentru fiecare categorie in parte, pe masura ce ei devin copii, prescolari, scolari, adolescenti (de asta mi-e frica, ca eu nu cred ca mi-am rezolvat chiar toate problemele aparute atunci), tineri si adulti.

Noi am dansat in seara asta! Ne-am rupt in figuri, ne-am deghizat in toate alea... ne-am distrat, nu gluma. Acum dorm duse, sper cit mai mult, ca mami e obosita!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Nu v-ati trezit?!
Las ca m-am trezit eu si pentru voi...si-mi beau cafeaua tot aici...vineri la birou aceeasi cafea,ca dor mi-o luasem la pachet de-acasa dar nu avea gustul bun de-acuma...
Am dormit in trei paturi azi noapte is batuta ca fasolea si ma mai doare acuma mana cu totul de la galma aia de la subrat ...abia mai pot ridica mana pana la nivelul umarului...si sa vreausa ma duc la medic si nu am unde ca-i sambata,iar dr meu azi face chiuretaje cu anestezie si numa timp de galmele mele nu are...
O sa-mi aplic niste nu stiu ce antiinflamator local sa vad daca cedeaza...

Nelia m-ai prins...asa-ai cum spui...stilul jandarm...programu-i program si se respecta doar cu mici abateri,igiena este igiena,masa-i masa nu mai zic de ceea ce bagam in gura,ordinea macar se pastreaza daca nu cumva se si face singura si aici ma reper la Bianca si in rest program de voie...nu stiu daca-i defect de profesie sau mostenire "genetica",tata fiind militar de cariera...dar sper sa le prinda bine fetelor ca altfel au mai mult timp pentru ele si pentru ceea ce vor sa faca...

Aici vremea-i cu capricii...ba-i innorat ba iese soarele...insa zapuseala este la ordinea zilei...

Va las sa va treziti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, de la carrefour am luat kiscina. Are 1.22m diametru. Era de mijloc asa. Mai era una mica asa cum zici tu si una mare cum are Andreeaa.a dar aia nu incape la mine in balcon. Am dat 177.000 de lei pe ea (btw stiti ca de azi tre scrise toate preturile NUMAI in lei noi? )
Cuscra, si eu am fost mare fan italia1 si rt4, intelegeam foarte bine, era mai greu cu exprimarea. Si acum este. M-a pus profu ala sa ma descriu dupa un model oferit in manual si abia am reusit sa leg 3 propozitii.
Cu barbatul fierbinte am citit si eu aseara. A trecut un an eu tot fug de sex si el tot fierbinte. Macar pe caldurile astea ma ia cu rau de la lingurica daca ma atiunge si sunt transpirata si ma lipesc. Brrrr ce senzatie naspa. Daca s-ar putea sa ne "intalnim" numai in dus ar fi ideal. Numai ca noi cum suntem doua balene esuate la bucuresti nu prea incapem amandoi in cabina de dus. Mi-e ca daca prin absurd ne putem strecura acolo nu mai putem sa iesim. Asa ca daca o sa vedeti la stiri ca doi tineri fierbinti au chemat pompierii sa-i scoata din cabina de dus sa stiti ca noi suntem...
In legatura cu ganglionii de la subrat: am avut si eu o perioada in care mi se inflamau si erau durerosi. Nu asa de tare cum povestesti tu insa oricum era neplacut. Nu mi s-a mai intamplat de multa vreme, nu m-am cautat. Sper ca nu este ceva grav, dar oricum daca zici ca doare asa nasol mergi la medic. Nu este neaparat sa fie in legatura cu sanul. Sor-mea a avut o forma de tbc ii zicea tbc ganglionar, si tot asa cu ei inflamati si cei de la gat/urechi si cei de la subrat. A fost si internata cateva zile, apoi a luat un tratament foarte stufos (un pumn de pilule) timp de vreo luna doua, si apoi a mai mers la control si nu mai avea nimic. Ce am retinut eu atunci a fost ca aceasta forma de tbc nu e contagioasa.

Avem un pitic cantator pe care pana acum Filip nu stia cum sa-l faca sa inceapa sa cante. Tocmai a invatat deja mi-a pus creierii pe pereti...
Aseara i-am dat smecta a baut doar juma de plic dar vad ca deja isi face efectul si a dat un kk tare si regulamentar pana la aceasta ora. I-am dat si lapte normal, si aseara si acum dimineata, sper ca am terminat cu diareea. I-am facut si budinca d-aia de gris. E super buna. Cu tot regimul meu strict nu m-am putut abtine si dimineata am mai gustat si eu cate o lingurita. I-a placut si lui.
Aseara am dat un cap de calorifer, cu arcada mai exact, in cautarea unei mingiute pe care Filip o varase dupa televizor si plagea de zor dupa ea. Am vazut negru de durere, am crezut ca mi-am spart arcada. Noroc ca nu am patit chiar asta, am pus gheata sa nu ma invenetesc, nu de alta dar Mihai nu e acasa pana luni asa ca n-ar fi avut cine sa mi-o traga la temelie , starneam suspiciuni in randul vecinilor; si cu toata gheata mea tot sunt putin umflata si ma cam doare daca apas.
Ma duc sa-i dau niste budinca lu Filipu si sa pipez si eu o tutunoasa.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Ne-am trezit cum sa nu, eu chiar acum am proiectantul pentru mobila de bucatarie si bibileste masuratorile...dar am intrat olecuta pe fuga si Andreea.a ma bucur enorm ca te-ai linistit, e mare lucru sa gasesti medic cu fata umana care sa-ti explice si sa te linisteasca, am trecut si eu cu Bibi printr-o experienta asemanatoare.

revin mai incolo...

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput