Vreau sa-l intarc!
Raspunsuri - Pagina 5
tanima_i2002 spune:
Mi-ka pacat ca au aparut atatea probleme. Bebelusa avea cu siguranta nevoie de lapticul tau. Poate totusi reusesti sa mai amani 1-2 luni, dar daca trebuie, trebuie. Exista tratament ptr stoparea lactatiei, care uneori din pacate da si reactii mai naspa si nu toate femeile il tolereaza. Bromcriptina (agonist DOPA) sau dostinex (mai scump, dar mai eficient si cu efecte adverse mai mici). Se pot pune comprese reci pe sani si legat bustul strans. Este destul de dureros uneori. Sau lent prin mulgere treptata din ce in ce cat ami putin, dar dureaza mai mult.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Mi-Ka spune:
tanima, mamicuta fericita de Rares, trebuie neaparat sa intrerup alaptarea, intrucat deja am avut operatie la un dinte si urmeaza al doilea
...si nu-ti mai spun ce de carii mi-au explodat...
.Asa ca sfatul medicului stomatolog a fost sa intrerup alapatarea si sa-mi fac urgent dantura...sau ce a mai ramas din ea. Oricum deja am inceput diversificarea la Alexia si lapticul meu nu mai este chiar asa o necesitate la 5 luni.
In seara asta am luat jumatate de Bromocrptina, dupa ce am vazut la tine si la fete ca ati scris ca e buna si sper sa reusesc fara probleme sa opresc lactatia.
Pupici la Rares si te astept pe mess 
_
Printesa noastra,Alexia
yryna11 spune:
Eu am luat o singura pastila Bromcriptina, apoi am inceput sa iau Algocalmin de 2-3 ori pe zi si am scapat f repede. Daca ma mulg, si acum imi mai curg cateva picaturi (dupa 8 luni). E normal, oare?
ada2021 spune:
Si eu tot cu bromcriptina am reusit.Dupa 2saptamani am facut 7sau 10 zile pauza apoi am mai luat 7zile.
laura si ariana(20-o2-2003)
emaaimee spune:
daca aveti nelamuriri despre alaptat/intarcat haideti la Femina intim, la Alaptatul helpline,acum 2 min am dat niste info despre intarcat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384&whichpage=15
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by GeorgetaR
N-as putea sa-i alaptez totusi pe amandoi? Adica bb mic sa pape si Andrei sa se mai rasfete un pic? Ma gandesc ca daca il intarc acum , peste doua luni cand o sa pape bebe el o sa se simta respins, n-o sa inteleaga de ce cel mic poate si el nu? A mai fost cineva in situatia asta?
ba da poti sa alaptezi in tandem,asa se cheama daca alaptezi copii de varste diferite.sunt multe mamici care au reusit pe lalecheligue.
hai la subiectul de la femina intim sa nu se piarda atatea info pe care le-ar citi si alte mamici,acolo subiectul e sticky.
edit:sorry, am venit camtarziu.
Mi_ka,nu e necesar sa il intarci.nu ii dai lapte dupa extractii,ii dai solide sau lapte de-al tau muls.uite ca am sa intreb un stomatolog dupa cate ore dupa anestezie poti sa ii dai sa suga.
dar haideti la alaptatul helpline.
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Mi-Ka
tanima, mamicuta fericita de Rares, trebuie neaparat sa intrerup alaptarea, intrucat deja am avut operatie la un dinte si urmeaza al doilea...si nu-ti mai spun ce de carii mi-au explodat...
.Asa ca sfatul medicului stomatolog a fost sa intrerup alapatarea si sa-mi fac urgent dantura...sau ce a mai ramas din ea. Oricum deja am inceput diversificarea la Alexia si lapticul meu nu mai este chiar asa o necesitate la 5 luni.
In seara asta am luat jumatate de Bromocrptina, dupa ce am vazut la tine si la fete ca ati scris ca e buna si sper sa reusesc fara probleme sa opresc lactatia.
Pupici la Rares si te astept pe mess
_
Printesa noastra,Alexia
crede-ma ca poti alapta,am intrebat-o pe prietena mea stomatolog si uite ce mi-a scris:
"ca poate sa alapteze linistita, anestezicul nu trece in lapte, nu e nici o problema, doar dr prost.a fost o discutie si la medicinisti(prietenii dintotdeauna), sa caute, sa se convinga."
nu renunta la alaptat,fata are nevoie pana la6 luni sa fie alaptata exclusiv.daca ai lapte e pacat.eu mi-am facut si masele alaptand.
va pup
POVESTEA MINUNII
Sheannamp spune:
Initial creeata de mara95
Fetita mea are 1 an si 4 luni si incerc sa o intarc.Am lungit perioada intre 2 episoade de alaptare si m-am"trezit" cu o umflatura la sanul stang de toata frumusetea.Pot pune gheata? in prima zi , pana sa-mi dau seama de ce ma doare sanul, am dat vina pe perioada indelungata in care nu am alaptat(22,00-17.00).A doua zi ,adica azi, durerea inca exista, dar mai scazuta.Deci, ce se poate face in termen scurt?Multumesc mult!
camybaby2 spune:
vreau sa intru si eu la femina intim la intarcatul helpline dar u reusesc ma ajutati si pe mine please. multam
mgabi spune:
Buna.
Eu am intarcat pe bb 2 de 2,5 ani acum 2 saptamani astefel: brusc incepand sa renuntam la tzitzi de dimineata nu de seara si am luat a doua zi bromcriptin de la care mi-a fost foarte rau mi-a scazut tensiunea, greata si am renuntat. Dar m-a invatat cineva sa-mi ung sanii cu diclofenac gel de cat mai multe ori. Efectul este forte bun la aplicate pentru ca reduce durerea si acea senzatie de racorire. Mai mult ma ungeam foarte bine seara si ma strangeam cu o fasa elastica (de ex. o fasa din farmacie din aceea pentru entorse sau puteti improviza altceva). Am luat ampicilina pentru ca am facut un nodul destul de dureros la un moment dat 2 pastile la 6 ore timp de 3 zile. Dupa o saptamana sanii s-au desumflat complet iar dupa 2 e ca si cum nu am alaptat niciodata.
Mult succes