Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Traiesc,traiesc Simona!
Cum suntem in pregatiri pentru bb #3, in ultima vreme cand am intrat pe DC, m-am oprit ceva mai mult la subiectele cu interes in acest sens,si la discutiile pe chat care mi se par mult mai comfortabile.
Las' ca ne mai intalnim noi

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Gina cind reusesti sa le prinzi pe fete pe chat, ca mie nu imi iese niciodata!
Hai sa ma pling si de vreme cu ocazia asta. E ora 4, sunt 30C cu umiditate 50%. Vreti sauna haideti la mine ca e gratis.
Si Gina, spor la bb #3! Sa iasa baiat!

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Carmi, am vazut ca a castigat Germania, dar..........urmeaza ITALIA!!!!!

Codrutza, la zero !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumesc pentru urare Anca!
Ne dorim tare mult un baietel insa,nici cu 3 fete nu ne va parea rau

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Bau

La multi sarbatoritilor de azi cu multe pupaturi de la noi
Am admirat fetite frumoase Miruna si Nuka

Sofia felictari
Ioana da dansez ,dar singura ,ca cuscra este la bronzat si aseara nu era nimeni pe ring ,ca acuma ,misto poza in piscina
Irina iti datorez un rasuns scuza-ma aseara am vrut sa iti raspund si am uitat ,Antoine adoarme incepind cu ora 8 seara dar poate sa fie si 10 si se trezeste cred ca de vre_o 3,4......... ori noaptea si dimineta la 6 este in picioare ,normal pleaca la lucru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci shithepans, ca nu pot sa scriu gramatical basca sunt intelectuala si am inceput bine fraza!

Citesc numai vesti naspa pe forumul asta, ca de copii nostri sunt un pic cam plictisita, ma puteti alerga pentru asta dar ma stiti ca sunt sincera si nu pot sa mint.

Asta e depresia in care ma invart si cred ca e abia inceputul ca ma tot chinui sa postez ceva si nu mi se leaga cuvintele.

Asa ca ma opresc ca poate nu va intereseaza, salutare si stiti voi...

Alea Alea dar ,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Alberto felicitari ,gata sintem baiat mare

Sofia si noi sintem la acelasi capitol cu papica ,nu vrea de loc sa pape legume ,carnita...... i_am facut legume la cuptor a papat in prima zi si dupa aceea pauza ,mie dr mi_a zis sa incerc in fiecrae zi sa ii dau chiar daca nu papa ,si sa ii dau iaurt natural fara fructe

Irina aici la ora 9se termina totul nici musca sa nu se auda ,sau daca iti faci lucrari in casa trebuie sa faci o hartiuta cu scuze de rigore pt zgomot si lipita in holul scari sa ceteasca toata lumea
Carmi pt bobo sa treaca cit mai repede
Codruta sper ca ia trecut supararea lui Petra de la vaccin ,daca nu ii facem un pupi
Gina tinem pumnii sa iasa asa cum vreti voi

cit despre noi sintem bine mai usor cu papaica preferam fructele ,biscuiti si laptele cu cereala,misunam peste tot tragem tot ce prindem ,sculptam cu dintii,umblam la tot ce este interzis ,harasam prize ,cabluri ,scoatem pamantul de la flori si il aruncam peste tot,ne bagm cu capul in masina de spala rufe ........si lista continua
,dar ma palit un somn si o oboseala de la caldura de zici ca nu mai sint eu

a si am uitat maine il asteptam pe bunicu (tata) vine pt trei luni ,trai pe vatrai

gata acuma chiar ca plec ca daca mai stau chiar ca o sa scriu romane cum nu este nimeni pe acilea sa dansam

nopate buna gacici si weekend placut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ancadm si sotul meu are un aparat foarte bun, insa l-am pus in fata faptului implinit si nu s-a suparat. Petrut e argint viu, nu sta la pozat artistic acasa, insa la studio e atent si ceva mai cuminte.
Vad ca au 2 www.kiddiekandids.com/specialoffers" target="_blank">oferte : Birthday Club si Baby Steps, mi-au zis de amandoua, la prima fac gratis cate un portret pe an pana la 10 ani.
Ce chestie face Monica , atunci nu ma mai supar pe al meu ca trage mereu de babetica la masa...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Ce face piticodromul pe pagina adoua ,stai sa il aduc pe prima pagina

poze

Mergi la inceput

Si acuma buna dimineata

LA multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita

Jadi multi pupici de la noi sa treaca ,chiar daca tu imi arati ........

fetlor noi sintem fericiti de doua zile doarme fiumeu in patutul lui toata nopatea (inainte il mai pueam la noi in pat )

gata ma duc ca am o gramada de treaba si sa o fac acuma pina nu vine caldura ,va pup si va doresc o zi buna

poze

Mergi la inceput