Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dupa-amiaza
da' ce racoare e

Sofia, felicitari pt. jobul de moderator, hehe. Am vazut si eu pozele cu Nuka si ce-a mai crescut dom'le si ce frumoasa e .

Mda. Tin sa multumesc Irinei care mi-a lasat mesaj cu chestii de dat pt. raguseala. Matei nu mai are voce. E de-a dreptul comic cand nu imi rupe sufletul cum se chinuie sa tipe si nu-i iese. Pe chestia asta doarme mai mult sau de fapt cred ca nu, dar cum nu reuseste sa tipe nu-l aud si imi inchipui ca doarme mai mult. Nu stiu de la ce i s-a tras, nu pot sa banuiesc decat un blestemat de iaurt prea rece (iar iaurtul ), dar ma declar multumita ca nu are febra si ca e bine dispus.
Ca o mama iresponsabila, azi l-am adus la ai mei ca sa-mi termin proiectul si mama l-a bagat in piscina in curte. I s-au facut si poze, dar inca nu le-am descarcat.

Kid, nu stiu cand vom ajunge in parc dar sper sa ne vedem pe-acolo. Deocamdata astept sa se trezeasca si pe urma ne impachetam si venim spre casa.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxandra, Alex se chinuie sa adoarma acum, probabil pe la 7 se va trezi, va papa un pic si pe la 7.30 am putea fi in parc. Sper sa va vedem, daca nu - saptamana viitoare. Pupam un Matei ragusit si dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Poze noi cu Miruna: in rucsac la tata, ma da bunica hutza, si mama Mirunei in piscina.

Va doresc weekend placut, ne "vedem" luni. Sper sa supravietuim cu atitea soacre pe metru patrat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Am admirat-o pe Petra cum sta ea in brate frumos la baiatul acela.
Kristinutza felicitari pentru mersul de-a busilea a lui Radu.
Hildegard felicitari pentru ma-ma si ba-aba.
Simodina multa sanatate si sa scapati repede de bubite,poate nu e ceva grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetele cu sfatul cu ceapa, ca intelepte mai sunteti. Nu ma mai doare asa de tare degetul. Pupici.
Ioana, frumusica foc, Miruna. Ti-ai luat piscina? Ca vad ca era toata a ta....
Ma duc la meci..

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gabi ma bucur ca a fost totul OK in vacanta! Acum asteptam poze!!

Ioana Mirunica frumusica sa-i treaca burtica! Succes cu atatea soacre pe cap ! Super poza cu mama Mirunei in piscina! Ca tot a adus vb Carmi... Cum de nu se mai balacea nimeni?

Ruxandra cu placere, sper sa-ti fie de oarecare folos. pt Matei sa treaca repede raguseala!

Eu sunt un pachet de nervi. Un cretin de vecin bocane la 2 ciocane si bb abia s-a culcat... terminat de caldura si oboseala... Faza naspa e ca pana la 10 nu am ce-i face (abia atunci incepe programul de liniste si va dati seama ca la 10.01 sunt calare pe ei daca nu inceteaza). De cateva zile tot busesc ca disperatii de abia doarme bb ziua . Ei stiu ce saracie fac pe caldurile astea....

Ma duc sa pap si astept sa vad cum evolueaza lucrusile ca si eu m-as culca...

Noapte linistita si cat mai racoroasa!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, te inteleg perfect! Am deasupra un vecin, care zici ca are atelier in casa, asa bocane. Si il apuca pe la 9.15-9.30 (seara).....asa ma enerveaza....Dar ciudat, ca Petra nu il aude, desi eu.....
Ioana, am admirat pozele....Inclusiv pe Julia
Carmi, am vazut ca a castigat Germania, dar..........urmeaza ITALIA!!!!!
Cristell, doar baietii mai mari o baga in seama...:))
Gabi, bine ati revenit .....Sa ne pui poze. Abia astept sa pot pleca si eu..

Eu am ras tare, tare acuma seara...Motiv n-am clar, dar ideea era ca petra facea nani si nu aveam voie sa rad si din cauza asta imi venea sa rad si mai tare....(ca la scoala, cand n-ai voie sa razi) ....Oare ati inteles motivul rasului meu, sau ma credeti

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna searaaa

a fost o zi grea azi...l-am monitorizat pe Milan indeaproape, dar nu s-a manifestat in nici un fel anormal. sper sa fie bine. vanataia nu e chiar mare...si nici cucuiul!

Irina, si la noi e santier de 2 luni...iar intr-o zi m-am infiintat la ei la usa si imi deschide un nene cu un flex in mana, asta la 2 ziua incercand sa ma convinga ca el nu e vinovat cu nimic! i-am spus ca el e cu flexul in mana, nu eu.....si in concluzie sa se opreasca...

ioana, bafta cu socrii...mama da ce aglomeratie la tine!

Ruxandra, sa se faca bine Matei!

noapte buna va urez...ma duc si eu sa ma culc, dupa ce tremin berea!!!!

pupi

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

La Multi Ani cu intirziere Petrutzelor si Petrutzilor! Am admirat-o pe Petra, e o frumusete!
Diana multzumesc pentru tip-ul cu BabiesRUs. Pina cind fac portrete gratis ca imi duc si eu motzatele sa le pozez . Da divortz tati ca si el are un Nikon profesionist si le tot fugareste pe fete sa le pozeze.
Pentru cine intreba de zahar si de sare in mincare, eu am intrebat pediatrul si mi-a zis ca de acum poate sa manince orice mancam noi, cu sare si piper si ce mai punem noi in mincare. Singura restrictie e la miere de albine, ca poate sa dea boutulism. El recomanda sa ii dau sa manince mincarea de-a noastra pentru ca zice ca are mai multe calorii si e mai consistenta decit mincarea la borcanel, sau legume pasate.
Va mai amintiti ca va ziceam ca Monica se trage de haine de e gata gata sa se stringa de git cu ele. Ei bine, azi am luat-o la un magazin si avea o rochitza cu capse la spate. Atit s-a tras de rochitza aia ca si-a scos-o cu totul de vreo 3 ori pina m-am plictsit sa o tot imbrac si am plecat acasa.

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara.
Azi mi s-a raportat ca a dormit copilul o groaza: de doua ori cate o ora, si o data 2,5 ore! Normal, daca e la tat-su in custodie. Barbatii intre ei.

Bona n-avem de 3 zile, ca e bolnava si face tratamente. Nici nu stiu exact daca si cand se va intoarce . In weekend tre' sa ma lamuresc totusi , ca sa stiu ce vom face.
Nici cu tipa de la curatenie nu prea mai vreau sa am de-a face, ca dupa ce ca dau 500.000, fushereshte intr-un stil barbar. Vine la 11, pleaca la 3, se stramba pt ce are de calcat. Si am gasit sub cuptorul cu microunde zahar de acum 3 saptamani!! Am facut eu curatenie dupa ea. Nu-mi prea convine. O sa-i mai bat un apropo saptamana asta si daca tot asa isi bate joc, adio.
Ioana, zau ca puteai sa te abtii cu ultima poza, aia cu piscina! Nu de alta, dar tare imi faci pofta! Eu visam sa ma inscriu la inot, mai ales ca am si primit indicatie de la reumatolog. Dar cand?! Programul e de la 8.30 seara in timpul saptamanii si sambata la 13.30. Iar barbatul numai ce mi-a zis ca el nu se descurca singur la baie. Si mai e si recesiune maxima la noi, deci iar, ca pe atatea altele de suflet, aman, caci nu e momentul.....
Sa inteleg ca va intalniti in Herastrau duminica? Noi am vrea sa trecem pe acolo, de fapt pe la Muzeul Satului, ca e targ de arta populara. Mi-ar placea sa va vad!
Super, povestea Monicai cea dezbracacioasa! Dezavantaj, baietii. Ei nu pot sa se descurce cu ale lor!
Voi cu vecinii care bocanesc, eu cu cainii care latra..... Se cracana de ziua cand, in pijama si in papuci, vanam potaia vecinilor, care facea turul pe la toti cainii mahalalei, starnindu-i pe toti. Va dati seama latratura, imi hamaiau in creieri. Plus ca l-au trezit pe Radu. noroc c-am reusit sa bag vinovatul in curtea personala si s-a reasternut linistea. Dar somnul meu, pa.
Bianca, n-as vrea sa fi fost in pielea ta.... bine ca e teafar Milan!
Atat pt seara asta, va pup si ma duc sa dooooorm (daca o fi chip..)

Mergi la inceput