Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaa, si inca o intrebare:

eu n-am voie cafea/nes din cauza tensiunii. si bineinteles ca ma lupt cu niste pofte de nes cu lapte de nu mai stiu de mine! (de cioco, prajituri cu cacao, cola...etc, ce sa mai zic?). asa....am voie oare sa beau inka cu lapte? la gust mie imi place si chiar am acasa! nu cred ca contine cofeina, sau sa faca rau la tensiune...voi ce stiti? am tot cautat pe net dar n-am gasit nimik!

raluca 30+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Ma ingrozesc de ce citesc! Cum de se intampla astfel de nenorociri, doctorii astia la care ne ducem si toate ecografiile astea pe care dam o groaza de bani ce scop au? Cum se poate intampla in luna a 8-a sa moara copilul si doctorii sa nu prevada nimic. Icep sa ma sperii.
Eu nu am avut nici o problema grava cu sarcina,nici macar nu am avut varsaturi in primele luni si nici sangerari, tot ce am luat am luat preventiv. Adevarul e ca sunt tanara si probabil si acesta este un factor pozitiv.
Morfologia fetala am facut-o la Dr Pelinescu, am auzit ca este foarte bun, si mi-a spus ca e totul ok. Doctorita mea imi spune acelasi lucru, atat mi-a zis sa nu fac efort pentru ca am colul scurt.
Mi-e teama sa ma trezesc in al treilea trimestru cu tot felul de complicatii.
Care este media de varsta pe acest forum, chiar sunt curioasa. Observ ca majoritatea sunt la al doilea copil.
Eu sunt la primul si in afara de cartile pe care le-am citit si ce am mai citit pe internet nu am alte experiente.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Mexxa- e ingrozitor sa mori de somn, sa te asezi in pat si sanu poti dormi pt ca n-ai aer si te seaca gatul. Stau si ma intreb ce naiba am ca de o saptamana nu-mi mai trece cu nimic

Pufymic- poti merge pana acolo...daca ai timp sau poti suna pt pret! Dar e important sa le vezi si sa alegi ce-ti place

Monique new & Mamilili- e tare melodia... unii 'dau bac-u' altii se distreaza'

Crisnemes- ce echo ai facut? 3D sau 4D?

Alessia8028fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Raluca, eu stiu ca se vede si la o eco normala cantitatea de lichid amniotic, nu numai la morfo

Martha 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANAE!
ce ma incurajezi!multumesc!pe mine ma mustra constiinta si cind ma duc pina la bucatarie sa-mi iau ceva de maincare.Ma rog,incerc sa ma gindesc pozitiv si gata.Tu in a cita sapt esti?
LYA!eu am 30 ani,sint la a doua sarcina,prima am pierdut-o la 24 sapt.Ai grija sa nu faci efort daca ai colul scurt,si eu il am scurt si intredeschis la exterior si stau in pat tot timpul.Tu citi ani ai si in ce saptamina esti?
Adina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

adinazot eu am 21 de ani, sunt in saptamana 25.
Mi s-a spus doar de un col mai scurt dar nimic altceva; nimic deschis din contra, e astupat bine acolo.
Mai stau si in pat dar eu mai am un an de facultate de facut si tocmai am trecut printr-o sesiune. Am avut si un concert saptamana trecuta unde am dirijat (in picioare) un cor si nu am avut nici o problema. Se mai misca bebelusa in timp ce dirijam si chiar era o senzatie placuta.
Efort nu am facut atat ca a trebuit sa invat foarte mult si sa ma duc la repetitii dar toata lumea m-a inteles si nu mi-au facut nervi.
Acum sunt mai libera fiindca e vacanta, mai am cateva meditatii doar dar ma deplasez cu masina. Inca nu vreau sa imi incetez orice activitate. Cand o sa simt ca nu mai pot o sa stau acasa in pat.
Ultimul control l-am facut joi si totul e in regula.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

pufymic Imi pare rau de cosmarurile lui Alesio, ma gindesc ca noi astia mari le suportam mai usor, cel putin cind ne trezim stim ca a fost vis... dar el mititelul...

mexxa Eu nu cred in vise insa acum de cind cu sarcina mi se par asa de reale ca uneori ma trezeste sotul, cica ma zbat sau marai prin somn... uneori nu-s legate de sarcina. Nu te mai gindi la ele si nu cauta explicatia din realitate. Cica daca apuci sa crezi in ele chiar ti se intimpla...

Lyana Eu nu am nici un simptom legat de tensiune, doar ma ingrijora ca e mai mica decit de obicei. O explicatie ar fi si faptul ca iau niste medicamente care scad tensiunea. Insa eu mai beau o cafeluta mica cu lapte ca tare mai poftesc la ea...

adinazot Nifedipin e un medicament care se da in hipertensiune insa mie mi l-a dat pt. contractii. Si eu m-am mirat prima data pt. ca pe prospect scrie chiar ca nu se da in sarcina insa dr. mea mi-a spus ca ei dau de ani de zile in spital si merge bine. Am incercat si eu cu no-spa si scobutil, chiar cu gynipral, si injectabile si n-a mers. Desi stateam numai in pat, tot aveam contractii, si chiar din cele dureroase. Ce pot sa-ti spun ca cerclajul ajuta, daca ai contractii mari, tot mai tine colul, simti ca te inteapa, dar macar nu se deschide.
Eu de vreo 2 sapt. stau mai bine cu psihicul, mai ales ca ma apropii de 7 luni, desi e f. greu. Am fost la preot si mi-a spus sa citesc zilnic Rugaciunea Sf. Stelian - Ocrotitorul Pruncilor si chiar ma simt mult mai bine. Mai stau pe net, ma uit la TV, ca de citit nu mai am rabdare... in rest ma delectez cu mishcarile lui bebe..
Stai linistita si o sa fie bine!

Crisnemes Tu bei destule lichide? Eu cind am stat in spital era o fata care avea lichid foarte redus (era la termen), dar nu prea bea lichide. Si dr. i-a zis sa bea cit mai multe. Mai era una de 30 sapt. care pierdea lichid de 2. sapt. (consuma cite 1 pach. mare de vata pe zi) si bea f. multe lichide (cam 4 l pe zi), si se refacea la loc, la echo bebe era bine, avea destul lichid, il mai tinea asa sa ia in greutate. Parerea mea este sa incerci sa bei f. multe lichide, ciorbe, compoturi, sucuri, tot ce prinzi.
Inca ceva: ce fel de echo ai facut? Morfologie sau echo simpla?

Ce bine e de voi, care puteti merge la mare... eu ma hranesc vazind-o la tv... de fapt eu mi-as dori sa ies macar pina in fata blocului... mai vorbesc de mare... hai c-o iau razna de acuma...

PS: era cineva care intreba de virsta: 28 ani, prima sarcina.
Pupicei multzi.
Mirabela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Crisnemes eu sunt de parere sa consulti inca un medic!A doua parere n-are ce sa strice! si sper sa fie totul bine cum simti tu!La ce medic mergi?

Raluca cant. de lichid se vede la orice ecografie....si eu cred ca dc bei putina inka cu lapte nu are ce rau sa-ti faca....

Aramona ai fost la dentist?Si ce dc e ocupat??Ar trebui sa te "ia" fiindca situatia ta e o urgenta!Si la urgente nu se asteapta...

Putzuruca imediat trec numele fetitei tale!

Alessia ai incercat cu sare calda pusa pe gat(in batista/prosop)? sa-ti treaca odata!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna fetelor!

Astazi am fost si noi la control, totul este bine doar Kilele mele o iau iar in sus, destul de repejor!Acum e de inteles ca iar m-am scapat in dulciuri, am sarbatorit ziua sotului si am mancat ca spartii prajitura acea cu capsuni la care am pus si link-ul zilele trecute+ alte dulciuri. Este delicioasa. Dar mi-am luat angajamentul sa ma abtin de la dulciuri astfel o sa ajung ca o bila. Si deja mi-e frica ca nu le mai pot da jos dupa nastere.Mai si miscare fac ca umblu foarte mult pe jos. Dar am ascultat si inimioara lui bebe si asa puternic se auzea.Este tot cu capul in jos

Joi ma duc si eu la eco ca vreau sa vedem cu stam cu lichidul, dupa atatea discutii m-am "paranoizat" si eu.

Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Vauva 31+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pufymic, mercic pt modificarile din listuta. Uite un pentru tine si Alesio.

putzuruca 26+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput