Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

crisnemes bafta azi la eco si sa te intorci cu vesti bune! si eu ma duc maine dupa-masa la eco, abia astept sa o vad pe bebica sau poate acuma i-a crescut putza!
aramona eu zic sa mergi la stomatolog si sa intri peste el: esti graviduta si cu dureri foarte mari. sa treaca!
tionavad ca ti-au raspuns fetele in legatura cu Rh-ul.
inni tare dulce esti. Cu Doroftei zici ca ai facut bebita???!!! sa-ti traiasca si sa fie campioana ca si el.
fetelor cred ca incep si la mine contractiile: am simtit asa o durere mica prin burta (si mai jos si mai sus pe langa buric), dar nu pot sa zic ca era burtica incordata. oare sa fi fost contractie, oare nu? habar nu am
voi mai stiti ceva de roxana01? sa speram ca totul este bine.
Roxana da-ne un semn!
pupici pe burtici!

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Am schimbat semnatura

putzuruca 26+ cu Andreea-Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

putzuruca felicitari pentru fetita care este foarte bine. Multa sanatate in continuare la toate burticile!

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Pufymic, io am arsuri de la orice, oricand

Cris, tinem pumnii azi la ecografie!

Itzy-bitzy, cum a fost la nunta?

Tiona, eu una nu prea inteleg intrebarea ta. Rh-ul +/- e una, imunitatea alta...ce stiu eu?! sa nu spun vreo prostie.

Aramona, fii tare ! Vb ta, ia o gura ce J&B, ca trece sigur ....

Sandra 26+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alessia80, super tare link-ul pe care ni l-ai dat, cu melodia lui Iri. M-am distrat ascultand-o, am salvat-o si am trimis-o si prietenelor, sa rada si ele.

O saptamana frumoasa tuturor burticilor!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 25 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor m-am intors deja de la echo si sunt destul de suparata.

Dr. spune ca i se pare ca e cam putin lichid amniotic ceea ce poate insemna ca bb sar putea sa aiba probleme. S-a uitat foarte atent la rinichi si nu a vazut nimic a spus ca la rinichi totul e ok, s-a mai uitat la vezica urinara care e si ea ok. A apus ca ar putea fi probleme la ficat dar din pacate ficatul nu se vade la echo...decat dupa nastere. Eu sper din tot sufletul ca el a incercat sa-mi spuna ce probleme ar putea fi daca e asa cum i se pare lui . Eu simt ca totul e in regula dar ma bate gandul sa consult si un alt medic.

In rest piciorusele, manutele , urechile , nasul, gurita, inimioara sunt asa de frumoase. L-am vazut "zambind" si cascand ceea ce ma face sa cred ca e ok.

Mi-a dat sa iau fier si Elevit si sa-mi refac urocultura .

Are 1,5 kg si dr spune ca avem 31 de spat. fix.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nicolstoy concediu placut si felicitari pt. sesiune.

Inni si Pufy aveti dreptate - de fapt este singurul lucru pt. care am acceptat sa ne mutam in acea perioada.Acum este in constructie. Ma oftic ca voi aveti bebelusi asa miscatori la mine abia o simt incat uneori devin de-a dreptul paranoica.La prima sarcina Rahela se misca tot timpul de fapt s-a vazut si dupa - este in copil hiperactiv care te oboseste la maxim.Acum asta e - sanatos sa fie.

Aramona bafta la stomatolog si multa sanatate.

Crisnemes - succes la doctor sa vii cu vesti bune.

Putzuruca- felicitari pt. vestile bune.

Adinazot iata povestea mea pe scurt: primele trei luni am stat la pat din cauza sangerarilor si am facut tratament cu No-spa, Gravibinon si Utrogestan.Dupa trei luni sangerarea s-a oprit am continuat tratamentul iar in timp Gravibinonul a fost inlocuit cu Gynipral.Acum ma mai misc prin casa mai fac mancare si chiar un pic de curat uneori, insa nu abuzez mai mult de 1-2 ore pe zi, altfel incep contractiile.Capul sus ai sa vezi ca va fi bine si nu te mai stresa face rau bebelusului.Diazepam si scobutil eu nu iau desi mi le-a recomandat medicul dar eu am un fix cu aceste medicamente in sarcina.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

vad ca majoritatea sunteti bine...

eu tot cu panicile mele ca de obicei...nu stiu, in continuare mi se pare ca-s cam "uda" tot timpul...in rest ma simt super ok, n-am dureri ( atunci a fost doar o intamplare), n-am contractii, bb-lusha se misca nevoie-mare, dar parca ne-a apucat pe toate asa cu frica asta cum ca am pierde lichid...nu o fi ceva specific varstei respective a sarcinii? ma gandesc si eu...ca parca prea ne-a apucat pe toate acum...poate asa trb sa fie secretia la mom asta al sarcinii! adica se poate sa fie si asa, nu ca-i musai sa fie asa...

nu stiu ce sa mai zic....normal ca am mintea odihnita din nou...

si inca o intrebare: cant de lihid amniotic se vede si la o eco normala, sau numai la morfologie? ca eu vineri am progr la dr si cel putin sa stiu daca ma voi linisti atunci sau voi continua si dupa...

crisnemes, imi pare rau ca ai venit nelinistita de la dr, poate totusi ar fi bine pt linistea ta sa mai faci inca o eco la un alt dr sa fii sigura! oricum stai linistita, ca panica nu-i buna de nimic! crede-ma pe cuvant! eu stiu cel mai bine! daca bb-lushul tau e bine...e un semn bun! zic eu!

oricum, eu sper ca toate sa fim ok pana la sfarsit si sa ne tinem bb-ii in brate sanatosi!

raluca 30+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Crisnemes imi pare rau pt. vestile rele.Cred ca totusi ar fi bine sa consulti si un alt doctor.O sa iti povestesc ceva dar sa nu te sperii, nu am vrut sa spun pana acum tocmai pt. a nu speria fetele. O prietena a mea a luat intr-o saptamana de sarcina 8 kg.Era in luna a opta a fost la echo si ia spus ca bebelusul are ficatul marit si lichid in stomac.Iau provocat nasterea iar bebele a murit,iar ea abia a scapat. Eu am fost terorizata cand am auzit povestea de acea te rog din suflet nu te speria,nu se aplica la tine.
Mergi si la alt doctor pt. linistea ta, nu este de amanat si sper ca totul sa fie bine.Sper ca nu te superi ,daca da, atunci imi asum riscul ca o merit. si multa sanatate.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aramona, mult succes cu maseaua! eu de regula n-am probl stomatologice, dar am tras-o si eu un pic acum vreo 2 sapt tot cu una din maselele de minte. ultima, a 4-a. tot asa, isi face loc prin locuri aiurea... dar nu asa rau ca tine! sunt alaturi de tine!

altfel, noi am fost la cumparaturi pt bb sambata. i-am luat biberon, suzeta, sapun, ulei, servetzele umede, pompitza de nasuc, prosopel de baie cu caciulitza si alte maruntzisuri...tare bine ne-am mai simtit!

acum ramane sa mai iau pt mine cate ceva, dar deh printzesica pe primul loc!

am vazut in carrefour, pt fetele care amenajeaza camera pt bb, covorase cu personaje de desene animate. erau superbe! am vazut unul cu winnie the pooh...adorabil! si nu erau decat 500.000. noi din pacate nu avem deocamdata camera pt bb separat, dar speram ca de anul viitor...

raluca 30+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput