Obiceiuri ciudate (partea a 4-a)
Raspunsuri - Pagina 4
iren spune:
quote:
Originally posted by bird70
Cautati pe net 'obsessive-compulsive disorder' si cred ca multe o sa va recunoasteti acolo. Atat timp cat aceste mici ciudatenii nu va afecteaza viata de zi cu zi nu e grav, dar e bine de stiut ca ele sunt expresia unei anxietati, se agraveaza cu varsta si ca majoritatea celor care au tendinte obsessive-compulsive sunt deprimati sau vor face depresie la un anumit moment in viata lor.
Ai, mah, fetele shtiu ca nu's taman cu toate tziglele pe casa, sa kiar sa le zici in fatza...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
codruta_grg spune:
Pana acum n-am facut depresie. Trebuie sa ma tin tare, sa nu fac cumva in viitor .
Si cand te gandesti cati sunt care doar citesc si nu scriu nimik. Dar cati sunt cei care nu isi dau seama de obiceiurile lor....ohooohoo.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
for2nity spune:
eu sunt de acord cu bird70,cred ca are dreptate.
Dar nu aceste mici sau mari ciudatenii ne duc la depresii sau altele, astea sunt doar efectele.
Si apropos de haine neasortate cu clestii, eu chiar am o problema cu asta pentru ca ma gandesc asa : daca dintr-un motv necunoscut mie clestii in contact cu rufele ude si/sau caldura soarelui imi pateaza rufaria alba cu albastrul clestelui?
Multe din ciudateniile noastre vin din nevoia noastra de siguranta, ul alt exemplu personal, eu nu suport farfuriile amestecate una peste alta, adica cele intinse sa fie numai intinse, adanci la adanci, etc, la fel nici tacamurile, eu n-o cnsider ciudatenie dar sotul meu care este un almbicat si jumatate, da.
si-ar mai fi, dar va las pe voi sa va dati in petec
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
lena spune:
eu cred ca sunt "disordered"la greu, dar asta e farmecul meu...manii asa speciale nu prea am, desi am o chestie...ma plictisesc rapid, nu de chestii care imi plac fff mult si de multa vreme...dar par exampal: schimb prin casa cate ceva, cumpar alte pahare, si alte cani din cand in cand(bine ca le si sparg, sunt imprastiata de felul meu)...imi plac schimbarile, asta da...da, am gasit: nu-mi place maruntisul...daca am bani marunti scap rapid de ei, ca-mi stau pe creier...si ce nu-mi mai place...sa stau in casa...si cand ploua, gasesc ceva de facut pe undeva...de-asta eu consider casa precum un hotel...un loc unde sa dorm, sa fac un dus, si atat!!
Lena si t-rex Freya
codruta_grg spune:
Prerea mea ca multe din aceste obiceiuri de fapt sunt chestii de gust si de vedere in spatiu si in ansamblu.
Nici eu nu pun farfuriile adanci peste cele plate. Mie mi se pare normal ca asa arata bine si incap mai bine in dulap. La fel pun si carnea in congelator, intai o tasez, ca sa stea plana si sa pot pune mai multa.
Cred ca a deviat tare subiectul de la obiceiuri......
Bird, intradevar, daca nu iti afecteaza viata, treci peste ele si nici nu iti dai seama ca ai ceva obiceiuri pe care unii nu le au (dar sigur au altele )
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Nokia spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Nokia, e absolut normal sa faci asa (asa fac si eu ) ... aia care le trantesc de-a valma is "defecti" ce fain, sa cumperi fructe si sa le pui sub conserve, ajungi cu ele terci acasa si le-ai mai si platit..
Fetelor aveti dreptate, nu-i nimic ciudat in asta, e doar o obsesie a mea......deci, scuze, gata!
Un sut in fund, un pas inainte!
daniella4 spune:
Mai am niste manii: de cand s-au introdus noile numere la masini am devenit obsedata de ele, de ex. cand conduc si ma uit in retrovizoare sau pe sosea nu gandesc "langa mine e o masina rosie", ci "langa mine e 04-B-vlm", de ex.
...si tot legat de cuvinte le tot despart in silabe si sunt incantata cand din silabe se formeaza alte cuvine (cred ca asta o am de la invatatoare), ex: sub-stan-tiv, de-cor etc, etc
Daniella, mama lu' Alexis
Elise spune:
he he... cu nr. de la mashini am alt obicei: sa le gasesc sensuri literelor.... n-am reshit sa descifrez azi ce-i aia B-15-WDL de pe un camion si de la ce poa' sa vina si m-a preocupat tot drumu'.
Ce-i aia WLD... WLD, WDL, DLW, DWL ce, download?
Cind am ajuns acasa m-a lamurit barbatu-meu!
Buni si barbatii astia la ceva!
edit: tot obsesiv-compulsiv? sau s-a agravat?
Elise
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by Elise
he he... cu nr. de la mashini am alt obicei: sa le gasesc sensuri literelor.... n-am reshit sa descifrez azi ce-i aia B-15-WDL de pe un camion si de la ce poa' sa vina si m-a preocupat tot drumu'.
Ce-i aia WLD... WLD, WDL, DLW, DWL ce, download?
Cind am ajuns acasa m-a lamurit barbatu-meu!
Buni si barbatii astia la ceva!
edit: tot obsesiv-compulsiv? sau s-a agravat?
Elise
Asta o am si eu! Si mai am...
- sunt obsedata de simetrie. Totul trebuie sa fie simetric, la linie.
- am piticul ordinii insa genetic sunt o dezordonata asa ca ma lupt cu mine insami intre dezordine si ordine...one man show
- nu pot sa dorm cu sosete
- nu pot sa ies nici macar la ziare daca nu sunt asortate hainele. Pot fi nepieptanata, nemachiata...pot fi vrajitoare dar hainele sunt asortate. Valabil si pentru copil!
- as dormi cu geamul larg deschis si in decembrie, am obsesia ca n-am aer
- nu suport televizorul, daca este aprins ii iau sonorulā
- la masa trebuie sa fie numai farfurii de acelasi fel..
- calc orice si chilotii!
...si mai am...
ANCA si EMA EMANUEL