Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
ama_kaly spune:
Fetelor ma scuzati ca intervin aici la voi, dar vreau sa felicit o proaspata graviduta:
Megbeng ne mai tii minte? Felicitari pentru burtic
, sarcina usoara si un bebic frumos si sanatos.
Ma bucur enorm pentru tine, bafta si la licenta in toamna, ai sa vezi ca bebe o sa iti poarte noroc.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Ivona1977 spune:
Buna, fetele! Pupici pe burtici!
Criss, nu ai voie sa mananci ficat sau produse din ficat pentru ca acestea contin cantitati mari de vitamina A, care poate provoca malformatii congenitale sau alte balarii.
Eu nu mai iau acid folic de vreo 2 zile, tocmai am terminat un pachet si moasa mi-a zis ca nu are nici un rost sa iau in continuare, pentru ca nu mai are nici un efect. Asa ca am renuntat. Nu mi s-a intamplat ca voua, sa il asociez cu starile de greata, dar intotdeauna l-am luat dupa ce mancam bine (asa scrie pe prospect, si m-am gandit ca fiind acid, o sa ma doara stomacul ca dupa aspirina). Nu am simtit efecte secundare de nici un fel.
Maria Irina, ai grija de tine si de bebe. Bafta!
Fetele, ce stiti despre statul la caldura? Ca eu nu am voie sa stau in caldura mai mult de 10 minute. Cam greu, pe vremea asta...Plus ca am bilet la mare. Cu toate ca nu intentionez sa stau la plaja... Ma gandesc fetele alea de la ecuator ce fac? ca doar si ele nasc nu? Voi ce stiti?
Va pup, aveti grija de voi.
monu spune:
Ola fetelor, mai rarut ca alexia ma termina! are cateodata zile de ma epuizeaza intr-o ora.
eu tot cu greturile de seara si mancatul din 2 in 2 ore. nu mult dar ceva acolo. desi nu am luat in greutate,am doar 51 de kg, am inceput sa nu mai incap in pantaloni
cam repede pentru ca la alexia abian in luna a 3-a mi-am facut probleme cu hainele.
Acid folic am luat inainte de sarcina cu vreo 2-3 luni si le-am oprit parca prin luna a 7-a (asta la alexia). acuma la fel. am inceput sa iau inainte cu vreo 2 luni si inca mai iau.+ Vit C 500 si atat iau. nu iau materna si nici calciu (care e interzis ca da contractii). pe la mijlocul sarcinii cred ca o sa imi dea sa iau Fe. la sarcina anetrioara am luat Mg dar asta pentru ca aveam contractii dese.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
romaria spune:
Buna fetele!
Monu de unde sti ca materna da contractii???Mie materna mi-a recomandat doctorul. Am luat de cand am aflat ca sunt insarcinata.pana atunci luasem acid folit si acum i-au materna.
Sper sa nu patesc nimic:(((
Va pupicesc fetele

Romaria
13+
monu spune:
Scumpa, stai linistita. cred ca am scris eu alandala. Ca (cel efervescent) da contactii. materna si acidul folic nu dau contractii. Cand am inceput sa am contractii si dureri de burta mi-a dat sa iau Mg.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
megbeng spune:
ama, iti multumesc! hai ca acum stau destul de bine cu moralul cat sa-mi fac curaj sa trec pe la voi..sigur ca va tin minte pe TOATE si v-am urmarit lunile astea, apoi am citit povestile nasterilor...sa stii ca la tine m-am gandit in mod deosebit, pentru ca ai nascut cand eram in stagiu la gineco la BUCUR, doar ca nu am avut-o la grupa pe dr. constantinescu, altfel as fi trecut sa te felicit !!
vine bebe!
ama_kaly spune:
meg si eu te-am mai urmarit la aspirante si demult te pandesc sa ne dai vestea asta, nici nu stii cat de mult ma bucur!!!
O sa te mai urmaresc si aici chiar daca noi in curand o sa ne mutam la scutece, sper sa ai o sarcina fara probleme si un bebelus frumos, sanatos si papacios!

Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
aelita spune:
Cat timp nu e voie sa mancam ficat sau pate ?
E doar pt primele 3 luni?
Si daca e vorba ca ar contine prea multe vitamine nu stiu de care, chiar nu putem sa gustam?
Ca daca nu e vorba de virusi...
Eu am mancat pate de ratza, cand aveam 4 saptamani..si am ramas cu gandul la el ...
Deja mi-ati facut pofta rau ...