Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

andre_ea, da, uite ca am reusit din nou..si de data asta chiar am vazut un embrion cu activitate cardiaca..

in legatura cu acidul folic..hm..am cam intrat la idei..mi se parea imposibil sa dea greata..mie mi-a dat dr sa iau inca dinainte sa raman(teoretic trebuie luat 3 luni inainte de a ramane si in primele 3 luni de sarcina)..iar eu in cele 3 luni dinainte sa raman cat am luat nu am avut greturi deloc..totusi..sambata am uitat sa-l iau si nu mi-a fost greata..iar duminica (ieri) l-am luat seara..si la vreo 2 ore dupa ce l-am luat..am ..nu stiu ce sa cred, dar am sa il iau totusi in continuare seara, asa, preventiv..ca taaaare e bine fara greturi peste zi.
cum mi-am petrecut weekendul? am dormit la greu..si am fost admirata de catre sot, pentru ca weekendul asta mi-au crescut sanii (de la foarte mici la mici) ..i-am anuntat pe parintii lui ca vine bebe si s-au bucurat..cam atat. sunt curioasa ce ati facut voi!

edit: sunteti de acord sa mai adaugam linkuri pe prima pagina, daca urmatorul capitol il deschidem cu userul comun? gasisem un filmulet dragut despre dezvoltarea embrionului/fatului AICI, apoi un link spre ecografii de sarcina normale, etc (imi cer scuze daca sunt prea noua si ma agit mai tare decat e cazul..va las o manecuta de care sa ma trageti

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna burtici

nu am mai intrat de cateva zile pe aici si am avut ceva de citit...

meg ma bucur sa te intalmesc aici, sarcina usoara si bb sanatos.

eu ma simt mai bine, dupa o saptamana in care m-a omorat caldura, in we a fost super bine. starile de greata m-au mai lasat, azi nici stomacul nu m-a ustyrat dupa ce am mancat, deci tot raul spre bine. azi am implinit 11 saptamani si sunt tare fericita. abea astept sa merg vineri iar la dr. Oare sa-mi fac programare de acum la Iosup??? stiu ca ar trebui facuta la el o echo intre 12 si 14 saptamani...

va doresc o saptamana placuta

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Io azi am 8 saptamani

Bubulina, ai mare grija de tine, da-l in puii mei de stres, nu mai conteaza nimic acum in afara de tine si de BB!!
Sa-mi scrii si mie pe PM sau pe mess. ce-ai facut la T. la cabinet azi, please..

Marinar, ne vedem la T. la cabinet vineri - mi-am anulat plecarea in Germania intrucat am ceva sedinte importante...asa ca vin si eu vineri..

Pup fetele, sa aveti o saptamana excelenta!
Anca

Aventura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danymamic spune:

Buna dimineata burticute cu greturi
Eu din fericire am scapat de greata. F.ff. rar dimineata daca beau apa imediat ce ma ridic din pat fug repede sa imbratisez vasul de WC.
Maria sunt sigura ca vei demostra ca esti mai puternica decat crede oricine. Maternitatea iti va da putere sa lupti impotriva tuturor si ceea ce are nevoie cel mai mult bb-ul tau este dragoste nu banii oferiti de tatal lui.Iar tu sunt sigura (la cum vorbesti acum despre el) ca-l iubesti mai presus de orice. Mult curaj si fruntea sus.
criss68 acelasi lucru l-am auzit si eu despre triplutest ca nu este foarte exact si poate sa-ti faca mai mult rau decat bine (un factor de stres in plus). Eu am 27 de ani sunt la prima sarcina si dr meu mi-a recomndat sa nu-l fac pentru ca nu este cazul. Asa ca am hotarat sa merg pe mana lui.
In rest sunt ff fericita pentru ca sambata l-am vazut pentru prima oara pe bb-ul meu la ecografie si m-am linistit ca este bine si voinic (abia a reusit doctorul sa il prinda in poza).
Pupicei pe burtici tuturor.
daniela 12+

Mergi la inceput

marinar, ..si eu ma bucur sa te regasesc aici..daca esti deja in 11 saptamani fa-ti neaparat de acum programare la iosup!! stiu ca e foarte aglomerat! eu am sa-mi fac saptamana asta, desi sunt abia in sapt 7..am inteles ca cele 2 ecografii "cheie" se fac la 12-14 saptamani, respectiv la 20, nu? voi ce stiti?

inca o intrebare: triplu test nu e obligatoriu daca sunt tinerica, nu? (24 de ani)

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am gasit burtici!
Eu in we am fost tare activa...v-am spus ca ma numar printre fericitele fara probleme in sarcina,asa ca Dani stai calma ca nu esti singura acre se simte bine.
Ieri am facut un tur de biciclete,am mers 30 si ceva de km si vad ca sunt ok.
Maine facem 13 saptamani si cred ca am trecut in perioada mai sigura a sarcinii.
Voi de la cite saptamani stiti ca trece pericolul cel mai mare?12 sau 13 saptamani?

Maria,felicitari pentru decizie!

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

DAconst pericolul trce cam intre 14-16 sapt.

Bubulina, dr T, da pregnyl si preventiv, cazul meu.

Maria, nu pot da sfaturi, sunt alaturi de tine .Ce poti sa-ti zic decat sa faci cum iti spune inima.ici

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

daconst, eu stiam ca mersul pe bicicleta e interzis la gravide ai grija de tine, nu exagera! 30 de km e ceva!!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by megbeng

daconst, eu stiam ca mersul pe bicicleta e interzis la gravide ai grija de tine, nu exagera! 30 de km e ceva!!

vine bebe!

Uf,a mai zis cineva aici pe DC,ca bicicleta e interzisa,dar nu stiu de ce???Aici e cea mai indicata.E sportul nr 1 la gravide si nu mai inteleg nimic.Aici iti explica ca la mersul pe bicicleta bazinul si burtica stau fixe pe scaun si in rest misti doar picioarele.Asta mi se pare logic.
Asa vrea o explicatie si la de ce e interzisa bicicleta?

Pupici si nu va suparati ca insist.

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor ma primiti si pe mine la petrecere vineri la dr.T?Vin si eu pt echo-morfo..dar nu mai stiu la ce ora,parca 15:15 oooff baba a inceput sa uite.
Eu am inceput sa ma simt mai bine,am uitat deja cum e sa doar un pic ameteala si o durere constanta in burtica pe care am pus-o pe seama cresterii uterului

Adinush13+

Mergi la inceput