Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
aventura spune:
Ruxi, tie ce valoare iti iesise la ureaplasma??
Roandre, vezi ca e indicat sa urmezi tratament cu antibiotice numai dupa 14-16 saptamani!!
Aventura
7+
Salina spune:
Buna, burticilor!!!
Roandre - la prima sarcina mi-au iesit pozitive atat ureaplsma cat si mycolpasma
. Am facut tratament cu Wilprafen (josamicina) si cu Flagyl (parca erau ovule) dar asta in trimestrul 2 de sarcina, prin luna a 5-a pt ca atunci mi-am facut analizele astea la Cantacuzino. Eu stiu ca in primul trimestru antibioticele chiar sunt interzise...ca nu sunt ele recomandate nici in restul sarcinii, e altceva. dar abia din al doilea trimestru incepi sa-ti pui problema beneficii/riscuri. Scuze daca nu e asa, dar eu imi amintesc perfect discutiile cu diversi medici pe tema asta. Dar stiti ca parerile sunt extrem de impartite ![]()
pe toate si revin
ALINA
Nadia1976 spune:
Buna, gravidutele! Dupa cum stiti deja, eu nu mai... dar am intrat doar sa va spun ce am citit chiar acum: PTR. ARSURI: mancati castravete, dar doar marginile, nu si semintele. Nu stiu cat e de bun, dar acum am citit un articol si m-am gandit la voi, burticutele cu arsuri.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
anis spune:
Mie mi-a iesit chlamydia pozitiva, desi pana acum n-am avut-o niciodata.Oricum am sa o mai repet si al un alt laborator.Dr a zis ca nu are vreun efect in sarcina, ci doar inainte cand iti acm face varza trompele si nu poti ramane.
O sa o fac saptamana viitoare, parca vad ca e negativ.Majoritatea analizelor importante eu le am afcute la 2 laboratoare.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
CoraHope spune:
Din ce fel de analize au reiesit acesti microbi (daca sunt microbi si daca nu ce-r fi..) si cum afecteaza ei sarcina?
Eu am facut analiza de urina normala, nu urocultura!
Trebuia sa fac urocultura?
Aoleu...cu cat sti mai mlte, cu atat mai multe griji iti faci!
Cora
CoraHope spune:
Din ce fel de analize au reiesit acesti microbi (daca sunt microbi si daca nu ce-r fi..) si cum afecteaza ei sarcina?
Eu am facut analiza de urina normala, nu urocultura!
Trebuia sa fac urocultura?
Aoleu...cu cat sti mai mlte, cu atat mai multe griji iti faci!
Cora
oana_bucur spune:
Nadia luam in considerare sfatul.
Tu cum te mai simti?
Anis...noi mergem saptamana viitoare sa mai facem amandoi grupa de sange si Rh. In rest daca primii mi-au gresit grupa si RH trebuie sa presupun ca mi-au gresit si celelalte analize la sange?
Parca nu-mi vine sa le iau de la capat...unu ptr ca mi-au iesit toate bune :) si 2 parca n-as vrea sa caut cu tot dinadinsul ceva. Inteleg ca in ceva vreme se repeta anumite analize!?
Eu si Noi
9+
ruxi spune:
Am sa ma uit diseara ce valoare mi-a iesit la ureaplasma, si in ce luna eram cand am facut tratamentul. Scriu diseara de acasa.![]()

Ruxi 9+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Mare 25 iunie
aventura spune:
Oana, eu as repeta analizele in locul tau, stiu ca e extenuant si stai ingrijorata iar dar mai bine sa tii daca ceva nu este in regula decat sa se intample ceva nasol. Eu intotdeauna am fost genul care sufla si-n iaurt ![]()
quote:
Originally posted by oana_bucur
Nadia luam in considerare sfatul.
Tu cum te mai simti?
Anis...noi mergem saptamana viitoare sa mai facem amandoi grupa de sange si Rh. In rest daca primii mi-au gresit grupa si RH trebuie sa presupun ca mi-au gresit si celelalte analize la sange?
Parca nu-mi vine sa le iau de la capat...unu ptr ca mi-au iesit toate bune :) si 2 parca n-as vrea sa caut cu tot dinadinsul ceva. Inteleg ca in ceva vreme se repeta anumite analize!?
Eu si Noi9+
Aventura
7+
aventura spune:
quote:
Originally posted by ruxi
Am sa ma uit diseara ce valoare mi-a iesit la ureaplasma, si in ce luna eram cand am facut tratamentul. Scriu diseara de acasa.
Ruxi 9+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Mare 25 iunie
Ruxi
, sar'mana, nu ma uita cu valoarea please, sa compar si eu...Aventura
7+