Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
bits spune:
RALU te-am botezat,imi cer scuze
.deh neuronii astia
!bine te-am gasit!spune-mi te rog la voi nasterile se platesc?consultatiile sunt acoperite de casele de asigurari?la noi aici e jale.fiecare ecografie e platita din buzunarul nostru,ca sa nu mai vb de nastere,asta din urma e acoperita cu o suma fixa dar tot pui bani si de la tine.
octy
11,KENZO(1nov 2004)
galaxy spune:
Salut!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Eu sunt ocupata cu piticul, si prind rar momente de internet.
Amaya, stii cum e cu mititei. Acuma si mai rar gasesc timp sa intru pe forum. Cum te mai simti? Ce mai face Andrei?
Bits, tot vroaim sa te intreb despre Kenzo. Cand eram gravida cu Robert, am vazut pe puiul tau. Si noi tot ne-am mirat cum o sa fie la noi: mama asiata, si tatal roman. La voi e cazul invers, si tare imi place de el.
Sunt si fete gravide in Craiova? Tare m-as bucura sa intreb cateva chestii, ca sunt noua cu procedurile din Romania.
Urez weekend placut!!!
Va pupam,
mamica lui Robert(22.01.2005)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
anis spune:
Adinush anul trecut cand eram gravida cu Ingrid am inregistrat pe caseta video normala la Iosup.Nu cred ca s-a modificat ceva.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Messa spune:
Anis, asa este, se poate intampla, nu zic... dar nu de la salam de Sibiu, eu asta am vrut sa subliniez :)
Bits, sigur ca pastrez sufletelele, cum sa le dau? O sa fiu atenta sa nu se urce in patut la bebe si sa nu le mangai si pe urma sa pun mana pe bebe fara sa ma spal pe maini si totul va fi ok :) Le am de 6 ani, as fi chiar o mare pacatoasa sa le dau. Si am destule prietene care au pastrat fara probleme pisicile.
anis spune:
Messa sa nu le dai.Si Ingrid s-a impacat cu catelusii, e topita dupa ei, si toti copii din parc.Au acces doar in living ,ne spalam pe maini ,sunt spalati cand vin de afara etc.Si oricum nu trebuie sa fim f paranoici in privinta bb...heheh asta o zic acum dupa 1 an...dar la inceput eram paranoica,recunosc ![]()
Bits, l-am vazut pe kenzo, e tare haios si f reusit! O sa rupa inima fetele ![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
bits spune:
Galaxy sa inteleg ca esti asiatica?vb fff bine romaneste!de cati ani esti in Ro?m-am uitat la pozele lui Robert si se vede fff bine ca e metis.e frumos foc!de cand am vazutt-o pe fata prietenei mele(e tot metisa)mi-am dorit si eu un copil jumatate asiatic.noi suntem tare curiosi cu cine o sa semene bebe 2?pune si tu poze si cu tine si cu tati sa ne dam cu parerea cu care dintre voi seamana.
Messa ma gandeam eu ca nu le vei da.eu cred ca vin sa nasc in Ro pt ca aici nu am ajutor iar nasterea va fi prin cezariana.mama are o pisica de 10ani si parca mi-e nu stiu cum sa-i spun sa o duca in alta parte pt perioada in care vom fi acolo.fiul meu e inebunit dupa ea si nu m-ar deranja,singura probl pe care mi-o faceam era pt bebe mic.merci de raspuns.
Anis multumim de compliment.eu zic ca are ceva sange de latin caci de pe acum baga fetele la colt si le pupa.e un pupacios si mor de dragul lui.cand suntem in locuri publice si e privit ma pune sa-l pup iar mie-mi creste inima cat casa![]()
octy
11,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
fetele voi pana la cate saptamani luati acid folic?
eu am descoperit ca acidul folic imi provoaca starile de rau.am uitat sa iau pastilutele 2 zile si mi-a fost super bine,cum am reinceput sa-l iau cum si-au facut aparitia nesuferitele de greturi.mai e cineva in sit asta?
octy
11,KENZO(1nov 2004)
anis spune:
Am completat si lista.daca mai e ceva..imi spuneti!
Bits tu mai iei si altceva? Gen utrogestan? ca asta da moleseala i somn, de ex..
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
ralu74 spune:
BITS aici in state sunt foarte multe planuri de asigurare, dar mai ales in California sunt si alte avantaje. Acum e in functie de asigurarea pe care o ai. Pana acum doua saptm am avut o asigurare pt care plateam , atat pt mine cat si pt sotul meu, $300 pe luna si de fiecare data cand ma duceam la consultatie la ginecolog nu plateam decat $25 care includea si teste de sange, urina, ultra sunete. Daca continuam cu aceeasi asigurare, zilele de spitalizare ar fi fost platite mai mult de 80%. Acum am insa o asigurare, am reusit sa o capat, platita de statul californian, prin care ori de cate ori ma duc la medic nu platesc absolut nimic,nici vitaminele, nici ultra sunetele, nici spitalizarea, nimic.
Sincer as fi vrut sa am si eu posibilitatea sa ma intorc in tara sa pot sa nasc sub apa
la Brasov, ca tare ma incanta ideea. Aici din cate am inteles nasterile sub apa cica ar fi interzise.
Ralu
12
megbeng spune:
fetelor, ce vorbarete sunteti! ce mult imi place de voi! sunt foarte incantata sa fiu intr-un grup asa vesel!
adinush, bubulina, am avut emotii pentru voi! bine ca a trecut!
apropo de anticorpii de toxoplasma..eu nu am nici IgG, nici IgM ( nu aveam in octombrie, ma rog, acum inca nu am facut analiza) asa ca stau ca pe ghimpi pana imi repet analizele...dar ma gandesc eu ca daca s-ar fi luat din mezeluri as fi avut IgG pana acum, totusi, nu? in rest contact cu pisici nu am , si nici cu alte animalute, slava-Domnului!
anis, asa e cu laboratorul de la fundeni..a dat emotii multor gravidute, e bine ca ai mers la coltea..oricum in sarcina si coagularea sangelui se modifica, asa ca e normal sa apara mici deficite ale proteinelor C, S, factorului 5 sau ale antitrombinei 3, fara ca asta sa insemne ca ai sdr antifosfolipidic.
in rest...in bucuresti s-a racorit bine azi, asa ca mi-a fost greata mai putin ca in restul saptamanii..ce bine! o zi intreaga fara sa vars!
galaxy, chiar, esti mamica asiatica? ce corect scrii, felicitari!