Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Kehleyr si Irinuca am vazut pozele,aveti niste frumuseti de fetitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am uitat sa va spun ca am inceput sa pierd din dopul gelatinos,cel putin asa cred,la sarcina trecuta nu vazut nici urma de dop asa ca nu stiu la ce sa ma astept.
Azi dimineata am avut o scurgere muuuuulta si ffffff vascoasa,dar era alba-alba.Oricum nu am mai avut vreodata asa ceva.
Si contractiile sunt mai dese,cred ca se apropie momentul,ma rog de bebelina doar sa mai stea pana luni cand ajunge mama.
Mai am doar 12 zile pana nasc!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Leti sa va traiasca puiul. La fel si restul fetelor care au nascut. Imi cer mii de scuze ca nu retin numele. Cristina e bine, am vb aseara cu ea, bebe Luca face militarie cu ei, saracuta abia mai apuca sa faca un dus.
Azi mergem si noi acasa. Mie nu imi curg asa de abundent lohiile, mai am inca dureri postoperatorii, nu pot dormi decat pe spate, ma scol destul de amortita. Eu am folosit tot de la ei din spital, inclusiv papuci. De la mine doar cosmeticale si chiloti. Abia de ieri mi-am pus, e mai bine fara, sa se zvante rana. Acum depinde de fiecare. Mie imi schimbau patul destul de des, plus aveam sub mine un fel de musama. In prima si a doua zi mi-au injectat calmante prin cateter cam la 3 ore. La un moment dat mi s-a infundat si mi-au bagat prin branula, dar nu si-a facut efectul. Mi-au pus 2 sticle de calmant prin perfuzie. In prima zi mi-au pus vreo 3 sticle cu diverse vitamine, seara mi-au facut un sedativ, ca sa pot dormi. Am inceput sa am ameteli, cred ca revin la anemie. Sa vedem ce vitamine imi mai prescrie. Azi ii pune micutei cercei. Am primit si instructiuni, mi-au dat 3 pagini la calculator. Azi la externare primesc si lista alimentelor permise si nepermise. Toata echipa medicala a fost super, in psecial dr mea, care mi-a ridicat moralul si s-a ocupat sduper de mine. La fel si anestezistul, care a avut super rabdare cu mine si mi-a facut acea rahi foarte fin, nici nu am simtit. Apoi pe tot timpul operatiei a stat langa mine, mi-a pus masca de oxigen, dupa ce au scos copilul m-a sedat ptr ca eram prea speriata si stresata, ii stresam si pe ei, asa mai bine am dormit. Apoi la salon am stat la povesti cu ai mei pana dupa masa cand am dormit o ora. Mai nasol cu mancarea, ca e de regim. Cu toate astea cred ca am mancat cea mai buna supa dupa din viata mea, pe care am primit-o la pranz. Sotul a primit si el mancare super consistenta de la catering. Svuze ca vi le povestesc asa alandala, dar cum mi le aduc si eu aminte. oricum sunt inca cam bulversata.
Amis_zip sa va traisca micuta Petra, sorry de intarziere.
Cineva intreba de paturica de bumbac, au la Carrefour Baneasa foarte frumoase, eu am luat 5. Sunt super bune. E deschis pana seara la 9. De aici din spital mi-au recomandat sa iau incalzitor ptr biberoane. Azi l-am comandat. II voi da micutei completare pana o sa am lapte asa cum trebuie. La mine vad ca merge mai greu. Sper sa am in final. Imi simt sanii tensionati.
Gata nu cred ca mai scriu prea curand. Astept cand ma intorc sa gasesc cat mai multe Zoe deja barbate si abia astept sa ne vedem in August cu carucioarele. Si credeti-ma, daca eu am putut, care sunt o super panicioasa, stresata, nervoasa, le-am scos peri albi, dr mea a avut un feeliung de moment sa opreasac operatia cand m-a vazut cum eram, dar si-a dat seama ca asa va fi mereu, cu siguranta veti putea si voi. Dumnezeu te intareste in clipele acelea si ganditi-va ca intrati unul si iesiti doi. E un sentiment unic cand iti vezi copilul, cand il pui la san. Eu inca plang cand imi vad puiul. Va imbratisez cu drag pe toate.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
In primul rand, va multumesc din suflet pentru toate tel, sms-urile si gandurile voastre frumoase....mi-a fost tare tare dor de voi, parca traiesc in alta lume de o saptamana.
Asa cum zicea si Sabana, abia daca reusesc sa fac un dus, acum profit ca Luca doarme putintel si am zis sa va scriu repede.
Felicitari tuturor mamicilor care au mai nascut, din pacate nu am avut timp sa citesc din urma, promit sa incerc sa ma pun la punct.
Noi suntem bine, am si uitat ca sunt operata, nu ma mai doare nimic.Cred ca am avut parte de o nastere usoara si o recuperare la fel.
Luca are niste colici deja, am si eu- ciudat, am aflat acum ca si mama poate avea.
Dorm putin si prost, cu urechile ciulite sa il aud.
Il ador si ii multumesc zilnic lui Dzeu pentru darul minunat pe care mi l-a facut.
Inca nu-mi vine sa cred ca am trecut la alt nivel si ca viata e cu totul altfel de-acum.
Cred ca ma repet, dar mi-a fost fffff dor de voi. Cu unele fete am mai vb, dar mi-au lipsit enorm discutiile noastre.
Incerc sa mai citesc din urma si revin.
Va pup mult.

Cristina +37 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sabana esti de admirat!!!!
felicitari!
la cum povestesti acum despre nastere constat ca esti mult mai puternica decat lasi sa crezi
cred ca de fapt frica de necunoscut pune stapanire pe noi in momentele acelea.
te asteptam pe forum cand o sa te muti acasa.
pana atunci mult laptic...cica se declanseaza mai greu in unele cazuri de cezariana
cand o sa poti sa intri si sa ne spui si noua ce sfaturi ti-au dat si lista cu alimentele permise
si ne vedem in parc
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Adelutza, cred ca toate suntem mai puternice decat credem, constat asta acum cand se intampla atatea si ma surprind cu niste reactii pe care nu credeam ca le voi avea.

Cristina si Luca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata burtici si mamici!
eu sunt o burtoasa tare cidata zilele astea, nu stiu, am o stare de oboseala amestecata cu nervi si altele din aceeasi gama.... sper totusi sa ma tratez repede
ma gandesc ca vine w-dul si sapt viitoare o sa am si 3 zile libere, poate am sa ma odihnesc si o sa fie mai roz situatia
imi vine intr-una sa mananc, pur si simplu, cred ca din cauza starii de tensiune pe care o simt
sunt bucuroasa ca maine implinim 32de saptamani, crestem, crestem

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

http://www . mamatoto . org/
stergeti spatiile si intrati sa vedeti alaptarea la san cu explicatiile doctorului....intrati la breastfeeding videos
o sa vedeti acolo ca daca bebe suge doar de sfarc nu iese nici pic de lapte. trebuie sa cuproinda in gurita si mamelonul....pe mine m-a impresionat
am auzit la o fata de la noi parca sau de la mamici de mai-iunie ca nu faci mastita daca bebe suge luand in gurita si aureola dar nu stiam exact ce si cum
si explica cum adoarme bebe la san si cand apesi pe tzatza deschide ochii ca se trezeste primind lapte. pe mine m-a fascinat
sunt curioasa daca la noi in spitale ti se explica toate chestiile astea, dar banuiesc ca nu atata timp cat sunt mamaici care fac mastita/rani la san in mod frecvent

referitor la colici am aflat mai nou ca sunt din cauza gazelor de la stomacul lui bebe, deci cred totusi ca alimentatia conteaza....yeaaaacks si eu sunt moarta dupa legume si fructe
trebuie sa il batem pe bebe pe spate dupa ce mananca pana ragaie (urat cuvant pentru un bebe) sau pana trage un pārt.
sau tinutul pe burtica lui mami sau a lui tati cica il face sa se calmeze
asteptam mamicile sa ne spuna din experienta
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Adela multumesc. Asa este cum spui tu cu alaptatul. Bebe trebuia sa ia si mameleonul si cand adoarme trebuie ciupit. Mie mi-au aratat din ptima zi. E absolut fascinant cu casca gura mare si ia tata cu toata forta. Face asa un fel de ham.
Cristina pupici la fata.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicutelor,

am venit si eu sa va urez o zi buna si merg la patuc caci se pare ca am oarece contractii. Nu dor rau dar oricam cand stau pe scaun se intareste burtica. Parca in ultimele doua zile s-a mai si lasat.

La noi nu mai este cand deloc, afara este chiar ceata ca in anotimpl tece si asta-mi da o stare de indispozitie.

Cristina_Ioana bine ai revenit. Sa-ti traisca Luca cel mic si sa-ti dea Dumnezeu multa energie sa faci fata noptilor albe.

Monica si 33 +

Mergi la inceput