Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Irinuca sa va traisca Raluca, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Tie iti doresc refacere rapida, sa stii ca arati foarte bine, iti radiaza fata de fericire!

La multi ani de asemenea celor sarbatoriti azi! Eu le-am pierdut firul caci in Franta au un sfant zilnic, dar pe chestia asta nici unul nu se mai serbeaza, de multi ce sant.

Mihaela, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragele mele, sunt putin dezamagita, intrucat eu m-am oferit cu mare placere sa ajut la implinirea dorintei unora dintre voi, privind achizitionarea de sticlute...
Din pacate cu suma stransa nu putem acoperi costul transportului din Anglia in Romania. In cazul in care pana maine nu se mai inscrie nimeni, voi fi nevoita sa returnez banii celor trei fete care i-au depus pana acum.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Medeea, eu vreau sa trimit dimineata banii pentru doua sticlute. Mai are sens?

Eugenia 36+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

amiss_zipp la multi ani pentru micutza petra

cred ca acum esti

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Eugenia, sigur ca are sens! Doar de-asta ne-am agitat atat, nu? Astept maine confirmarea ta si a celorlalte fete.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor multumim ptr urari. Eu maine vin acasa. Azi am pus-o si eu pe bebita la san. Cred ca incep sa fac furia laptelui. Am un pic emotii. Sper sa fie bine. Bebita deja ne manipuleaza. Adoarme la san sau in brate si daca o punem in patut incepe dansul. Am trimis-o un pic la camera de copii, sa ma pot odihni si eu dupa amiaza. MAdy trece si tu te rog la bebita, scor Apgar 10. Multumesc. Va imbratisez pe toate cu drag.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Irinuca, vai ce frumoasa fetita! Felicitari si numai bine, sa aveti parte de multe bucurii si sa fiti sanatoase! Va pup!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara fetelor. Scriu si eu cu intarziere dar abia acum l-am culcat pe Eduard. El e bine acum, azi a mers la cresa.
Azi a fost si ziua socrului meu, Petre, si am fost pana la el acum pe seara.
Dimineata am fost la doctor la control, avem 37 de sapt si 2 zile. Deocamdata e bine si bebe si cicatricea asa ca a ramas sa ne vedem joia viitoare. Adica pe 6 iulie, la 38 de sapt si 2 zile. In principiu ma opereaza atunci dar daca si atunci va fi bine poate mai stam 2-3 zile macar. Eu una nu ma grabesc deloc(cu toate ca abia mai suport caldura si picioarele umflate) si ma bucur pt fiecare zi in care bebe e in burta. Bine, se poate sa nu ajungem nici pana sapt viitoare daca bebe vrea sa ne cunoasca.....
irinuca, sa va traiasca FETITA, am vazut-o in poze, e superba!!!
Kehleyr, ti-am vazut si tie cele 2 minuni, una mai reusita ca alta. Sa dea Dumnezeu sa va bucurati de ele, sa fiti sanatosi.
amiss_zip, La Multi Ani pentru micuta Petra, sa fie sanatoasa!!
Sabana, ce bine ca ne ti la curent cu evolutia ta. Si ma bucur ca ai un tonus asa de bun. Sa veniti cu bine acasa!! Si pupici multi pt bebita voastra!!

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 37+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

m_floruta atunci pe luni facem galerie
Sa ne scri dupa si sa ne povestesti cum a fost. Nastere cat mai usoara chiar daca bebe e marisor

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici si mamici!
Eu m-am trezit cam aiurea in dimineata asta,ma simt umflata rau de tot,am asa o vaga durere de cap,mi-e cald
Map,asa e sistemul la spitalul meu,la cezariana 9 zile si la nastere naturala 7 zile. Deja pe mine m-au anuntat ca o sa ma internez pe 11 iulie,cu 1 zi inainte pentru a face monitorizare si cateva analize;desi analize mi-au facut o gramada si miercuri,am platit 200 $ .
In fine,deci ma internez pe 11 si ma externez pe 20 iulie.
Tot e mai bine decat la David cand am avut ghinionul ca ziua dinaintea cezarienei sa fie sarbatoare nationala,deci laboratorul nu lucra asa ca m-au internat cu 2 zile inainte.Iarasi cand a trebuit sa ma externez am prins cateva zile libere(inceput de an) asa ca am stat muuuuuult si bine internata.Bineinteles ca si nota de plata a fost pe masura
Hai ca m-am racorit si eu putin.

Mergi la inceput