Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
larissa_79 spune:
consi, felicitari pentru cei 4 ani de casatorie! Multi si frumoasi inainte!
fetelor, spuneti-mi si mie de unde cumpar eu...pungi din alea parfumate unde se pun spre aruncare pampersi folositi. Am auzit ca exista asa ceva..insa nu am gasit de cumparat.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38 fix
mihaelagrosan spune:
madyn multumesc pt modificari
avmaria eu locuiesc in cluj napoca si sunt mai multe magazine jolidon, dar banuiesc ca te intereseaza cele din bucuresti
Dragelor eu aseara am avut o noua tentativa de a merge la cumparaturi, dar dupa jumate de ora a esuat. Am inceput sa am contractii destul de dese si ma durea spatele in partea de jos aproape de fund. Poate a fost si din cauza ca am tot inceracat niste sandale (ca nu mai am cu ce ma incalta) si m-am tot aplecat. Asa ca am venit acasa si am luat medicatia de rigoare . Fara medicamentele astea cred ca as fi nascut de cateva ori .
Ma roade ceva mai fetelor : eu tare m-as duce week-end ul asta acasa la Baia Mare si nu stiu ce sa fac. N-am mai fost din martie ca tot am avut una alta, iar de Pasti am fost la tara la bunici. Bine ca pe parinti i-am vazut ca au fost ei de vreo 2 ori la noi, dar mi ASA DE DOOOR sa merg eu. Si asta e ultima sansa, mai incolo chiar nu as avea curaj. In mod normal nu ar trebui sa fie nici o problema, dar cu contractiile mele... Ce spuneti fetele :ma lasati, please
Mihaela 32+ Elena Maria
leistra spune:
TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI, SA TRAITI CU NUMELE SI SA FITI SANATOSI!
Larissa, si sotului ii doresc numai bine, Petra sa cresti mare si sa ai parte de multe bucurii!
consi, felicitari si voua, multi ani cu bine impreuna, sanatate si impliniri cat mai multe!
sabana, ma bucur ca s-a sfarsit cu bine, draguta ta e foarte frumoasa, e bine ca te duci la mama ta, aveti grija de voi!
map, aici e la fel, au fost fete care au plecat dupa trei ore acasa, apoi vine moasa opt zile si iti face aproape totul, tu stai o saptamana sa te odihnesti, ea te invata toate, de aceea ma rog sa pot naste natural sa merg cat mai repede acasa
amabella, nu te mai stresa, incearca sa te linistesti, intotdeauna se intampla asa cand ai santier sau renovezi, eu ma bucur ca am avut cu un an inainte de sarcina, ca altfel innebuneam, si asa cu hormonii in sarcina am tras mult
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
adelapop spune:
sabana e superba alexandra si cand o vad pe langa tine ce mica este mor de drag
dupa cum povestesti am inteles ca nu e chiar asa de rau nici la cezariana, pare incurajator mesajul tau
te pup si bafta acasa!!!
36+
Kehleyr spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sa fiti norocosi si veseli!
Sabana, este minunata Alexandra, sa va traiasca.
Am trimis si eu un mail pe adresa comuna, o puteti vedea pe Sofia - si pe sora-sa pe alocuri .
MissJJ spune:
Buna fetele!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Consi felicitari pt cei 4 ani de casatorie! Multi inainte si cat mai fericiti!
Sabana super pozele cu bebitza!
Monica dar de ce la voi va tine asa mult in spital? Aici daca nasti natural si e totul ok in cateva ore esti acasa, asta daca nu nasti noaptea ca sa trebuiasca sa stai pana a doua zi, dar ei cu cat te pot externa mai repede cu atata is mai fericiti. Si cum mai zicea cineva (scuze da am uitat cine, v-am zis ca uit de la mana pana la gura) apoi vine moasa acasa vreo cateva zile sa vada cum va descurcati si atata.
------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby
millikiki spune:
Felicitari SABANA pentru minunatia asta ce copil,tare m-au impresionat pozele cu bebelina ta este o fetita tare dragalasa sa va aduca numai fericire si sa fiti sanatosi cu toti.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA ONOMASTICA
bibi spune:
La multzi ani fericiti Petrilor si Petrelor!
Sabina, refacere rapida si aplauze la scena deschisa pentru asa o stare de spirit buna. Felicitari inca odata
quote:Las multi, multi ani fericiti si impliniti impreuna!
Fetelor eu azi sarbatoresc 4 ani de cand m-am casatorit
Mihaela eu nu m-as incumeta la un drum asa de lung pe caldurile astea, pe drumurile astea, la o varsta atata de delicata a sarcinii si cu contractiile din dotare.
Vreau si eu, va rog, parola de la contul comun.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
letitzia spune:
Buna fetelor!
Aseara ne-am intors si noi din spital. Acum dormim asa ca am intrat in viteza, poate reusesc sa citesc si eu ceva din urma. Sabana am apucat sa citesc ca ai o fetita superba. Sa iti traiasca si sa aiti aduca numai bucurii. Ma intorc cat pot de repede, acum nu mai depinde de mine .
Multi la toate.
P.S. : Numele nostru este Alexandru Andrei. Te rog Madyn tyrece-ne si pe noi pe listutza. Multumim.
38+, http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
angelli spune:
Consi felicitari pentru aniversare, multi ani superbi impreuna de acum inainte!
Sabanafelicitari pentru Alexandra este superba iar tu arati foarte foarte fericita!La multi ani Alexandra!
Pe Cristina_Ioana cind vine inapoi pe forum o pentru ca nu ne scrie nici un pic despre fericirea ei ca sa ne simtim si noi bine cele care mai asteptaaaaaaaaaaaaaam.
Pe mine nu ma doare nimic acum ma dor miinile culmea! Abia ma tin de volan.
Sotul meu este super fericit si ii arde de vacante, mi-a propus sa mergem de weekend o zi intreaga la strand in Ungaria nu stiu unde in conditiile in care sunt 40 grade la umbra.Deja organiza iesirea cu prietenii, parca e zabauc, eu mai am 3 sapt si nasc cum sa stau pe strand o zi intreaga plus drumul cu masina!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png