Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
sant cu bb in brate,a mancat de seara si astept sa scoata aerul.Am zis eu de dush dar nu sant in stare singura
Cu Giorgos ma incumet, cand nu este el pun apa in cadita si il bag pe Angelo sa se balaceasca,il spal si eu cat pot si asta e
Revin dupa ce adoarme bebelinul
p.s. astery cand te gandesti ca pt. reclama aia s-au platit bani grei 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
Hello hello
Mirela darling, cuscra dupa cum zicea, a ajuns cu bine,acu e inconjurata de rude si prieteni probabil.Dar e cu gandul si p-aci,fiti linistite.
Diana dupa cum vezi,noroc ca imi place lamaia (
),ca altfel nu bantuiam nici eu p-aci.
Mai ales dupa ultimele telenovele.Care continua.Pe mess-uri.(ca unele si-au desfiintat conturile,nu de alta).Si nu-mi ajunge stocul de lamaie,spun drept.Deocamdata nu zic mai mult.Dar si cand o sa ma enervezzzzzzzzzz.....
Si eu vreau sa ma apuce pensia p-acilea.Poate chiar reusesc ![]()
Va urma.
Daca mai gasesc pe cineva prin zona. 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasebe spune:

LA MULTI ANI MONI!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
miraklucker spune:
Al meu sot m-a pasait deja sa merg la culcare, eu nici macar n-am terminat toata treaba,abia am pus bucataria la punct, mai am de scos o masina de rufe...asa-i daca toata dupa masa am stat de povesti cu vecina si prietena! .....m-au scos copii afara,dar cel putin am avut o mare realizare azi, am reusit sa dormit toti 4
, l-am pacalit si pe David, care a fost ultimul care s-a trezit.
Mai fetelor, eu n-am zis nimic pana acum dar se pare ca unele nu au pace deloc.....si altele pleaca...da de ce le dati sadisfactie??? chiar nu mai sunt alte fete cu care sa discutati cu placere aici pe forum, despre copilasi???.
diana nici eu nu plec nici daca ma dau afara!!!![]()
Maraki felicitari pentru cele 6 luni si pentru primul dintisor.....se pare ca noi va mai trebui sa asteptam nu se intrevede nimic doar degete in gura si salivat la greu!
Danast, asa si aici, nu se recomanda diversificarea inaite de 6 luni mai ales la copii alaptati la san, dar daca vrei....
eu am inceput dupa 4 luni cu ceva suc de fructe, acum ii dau fructe la ora 4 si ii plac, altfel renuntam. Dar nu ma grabesc, poate peste cateva saptamani incep si cu legume la pranz. Altfel inca o alaptez, nici macar deaiul nu prea vrea sa-l bea cu biberonul asa ca habar n-am cat bea.... ii dau de multe ori....uneori adoarme sau o fura peisajul (fratii
) si incepe sa rada si uita sa mai manace.
Puiutii nostri sunt nascuti in aceeasi zi!
Janina, eu ii dau doar fructe la Selin dar tot ce am prin casa si in toapte combinatiile ce-mi pica....acum am desfacut un borcanas cu mar si caisa si nu l-a vrut se straba de numa (mi-a spart sotul razatoarea de sticla) acum il combin cu banana si e tare bun....dar i-am dat si piersica si cirese, caise, mar bineteles si banana.
Careva intreba de mure parca, nu se dau fructele cu seminte, capsuni, zmeura, mure si mai stiu eu care pentru ca se zice ca semintele sunt alergene....nu suntem noi alergici dar parca totusi n-as incerca!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
teolinda spune:
"Ne-am intalnit pe DC si asta se pare ca ne ocupa tot timpul".
O adevarata telenovela e aici ... sa vedem cine va promova filmul desi se pare ca e para cunoscut
.
GIOVA ... ne-a « creeat ».
IMPREUNA am scris o frumoasa odisee.
BEBELUSII ne-au umplut ochii de lacrimi de bucurie si uneori de tristete.
INTRUSA ne-a « unit »(a zis ea la un moment dat si poate a avut dreptate .. ca ne-a unit in conferinte), ne-a razvratit, ne-a isterizat... ne-a... ne-a...
TURNATOAREA ne-a imprastiat de pe DC.
ALINA a reusit sa faca conferintele varza, sa ne faca sa ne banuim una pe cealalta, ne-a invrajbit .... a pus « bomboana pe coliva ».![]()
Urmeaza MODERATORII sa inchida subiectul.(sper sa nu).
Asa mi s-a acrit de-atata barfa , intriga si imbarligaturi ca nici lamaia nu face fatza asa ca am hotarat sa nu ii fac jocul TURNATOAREI si sa revin cu subiecte on-topic si off-topic dar subiectul cu barfa il declar TABU.
Va doresc noapte buna!
MONI
si 
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
No uite mai ce vitezaaaaaaa .... una s-a si intors!!!!!!

Mersi Ana!
Ca sa fiu on - topic (ca-i la moda) o sa va pun in curand un film cu Dia strigand mama si baba ...ca tata nu stie inca ,desi e cu ochii tot dupa el!
Numai sa il fac intai!
Pusi!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
maraki spune:
Mira pana ieri cand am simtit la deget dintisorul,nu se vedea absolut nimic la gingie, asteptam si eu sa vad cum se umfla si se albeste ( cum ziceau fetele ) si dintr-odata a iesit ! La al doilea tot asa, nu se vede nimic dar eu ma astept din zi in zi sa-i iasa.Ai fost harnicutza astazi
Pupicei la copii 
Diana nu mi-am dat seama
La multi ani pt. Peter 
sa creasca mare,sanatos, frumos, destept si mult noroc in viata 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
anasebe spune:
Liliana Nu pot decat sa-ti dau dreptate.
Sper ca am invatat cu totii cate ceva din ceea ce s-a intamplat in ultimul timp aici (eu una am invatat). Imi sunteti toate dragi. Haideti sa lasam odata pt. totdeauna cearta deoparte. Sa incercam sa uitam si sa iertam, pt. ca mie personal nu-mi place lamaia.
Hai sa scriem si on topic si off topic si sa fim fericite cand intram pe DC.
Pup toata secta! Si toti bebelinii sectei. Cei mai frumosi, talentati, precoci, destepti bebelini de pe pamant!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica