Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni La multi ani cu sanatate sa-ti dea Domnul tot ce doresti....!!! gata am ragusit

a scris si Liliana, ce ma bucur!!! pt. primul vers al telenovelei., si eu ma gandeam azi la fel o comparam cu o telenovela, numai ca finalul va fi la ZZ, nu ne vor inchide moderatorii.

Dar sa speram ca Spywoman va recunoaste tampeniile facute, ca de nu...o asteapta.

dar sa revenim la subiectul nostru" bebelusii" si sa speram ca nu ne mai abatem de la el.

si noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, La multi ani!!!.....toata ziua m-am gandit ca-i ziua ta si uite ca tot am uitat!!!!!!!!
Irinatunza, nu are nimic ca-i pui cereale in lapte...si normal ca nu e mai foame asa demult, doar cerelele sunt consistente!Mirela, bine ca ti-e mai bine sper sa scapi cat mai repede.....cat ai patimit si tu cu abcesul ala pacatos!!!
Dea, bine ai venit si la noi!! si eu am nascut prima fetia prematur cu 6 saptamani mai repede....poate ti-au spus si tie ....nu te astepta sa faca toate cele in rand cu ceilalti copilasi nascuti la termen... si a mea a ras la 3 luni nu la 6 saptamani ...si tot asa...o sa aiba timp, si pana la 1 an nu se va mai observa nimic. Se de recuperat a recuperat chiar foarte bine, cand ma gandesc ca Daria s-a nascut cu ceva peste 2 kg si acum la 1 1/2 ani are 8 kg...dar principalul e ca e sanatoasa ,manaca bine.... chiar nu e prea devreme cu diversificarea, pentru ca la 3 luni varsta ei reala ar fi numai de o luna....eu la daria ma inceput pe la 5 luni darn u a mancat asa ca ma renuntat dupa 6 luni a mers foarte bine¨
Teolinda ce dreptate ai!!! bine ai revenit!!!!!!!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu prea stiu ce sa va spun, nici nu am timp sa citesc ce fac ai vostri, sunt prea multe pagini, ma uit pe sarite.
Acum nu poate sa doarma de cald ce este, plange si mi-a facut si febra. Mananca ciorbita zilnic, nu-i place branzica si face numai ce vrea si cum vrea. Am sa pun poze de azi cu el. E foarte destept si stie tot, se uita peste tot si nu putem sa-l pacalim, e foarte pofticios si de aceea ii dam si lui din tot ce mancam noi de pofta. Se cere in brate daca vede ca sta Alexa si tipa pana isi castiga locul, apoi e fericit si tace.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Si acum daca tot am scris atatea aberatii, sa va scriu si despre fetita mea...sa nu dati cu rosii ca copiez ce am scris la capitolul trecut, doar ca era ultimul mesaj si poate n-ati ajuns pana acolo cu cititul
Asa, fata mea cea puturoasa a reusit performanta sa se intoarca pe burta azi.....si eu nici macat nu am vazut-o!!! am pus-o pe jos eu am plecat la bucatarie si cand m-am intors ea pe burta!! In rest e tot mai rasfatata, nu-i place decat in brate, seara adoarme mai nou la noi in pat cu mine sau cu tata-su langa ea.....cuibarita bine cu nasul indesat la noi in piept. Manaca bine, azi i-am facut destul de multe fructe si le-a mancat pe toate .....credeam ca-i ajung pentru 3 zile.....dar nu-i place acru!!! Moni nu seamana cu Diana ta!!!! Ieri i-am deschid un borcanas de mar cu caisa si nu l-a mancat, azi i l-am amestecat cu banana si a fost fffff bun.

Samabata am fost la strand , duminica am tras o tura cu vaporul pe lac si cam asa.....eu ma agit sa-mi gasesc de lucru....azi am fost sa vedem o alta locuinta poate ne mutam!

Maraki, de unde harnicuta!! Daca eram nu ajungem pana la ora asta cu treba nefacuta....dar ce sa fac??? a trebuit sa ies cu copii afara, Daria de dimineta in pijama si nemancata isi trage papucii dupa ea si sta lipita de usa sa plece!!!
gata, cred ca am scris pentur o saptamana!!!
Pupicei si noapte buna!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Paula Dar de ce a facut febra? Saracutul! Pupici la amandoi!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Uite mai gagici asa imi place de voi !!!! Va reveniti in fire !!!! Pai am facut galerii impreuna, am plans la greu si ne-am bucurat la bine impreuna si acum . Bravo !!!!!!!

Monica La multi ani fericiti alaturi de bebelina naravasa si de toti cei dragi tie !!!!!!!

Monica ia spune-ne daca a trecut Irina pe la tine si cum a fost intalnirea !!!!

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ana_M Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi amintesc de decembrie-ianuarie-februarie mi se face pielea gaina. Cum stateam sa facem galerie. Ma trezeam noaptea sa ma duc la baie si deschideam si calculatorul sa vad daca a nascut careva.
Maraki Tin minte ca nu mai nasteai odata, si ii ziceam lui Alex foarte impresionata: Uite domne ce fata curajoasa, cum sta ea la cafetarie! Si cand ai trimis primele poze pe contul comun!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mira imi raspunzi cand ai timp...trebuie sa tin si eu cont ca Angelo s-a nascut cu 3 sapt. mai devreme? Adica sa nu ma gandesc ca nu face aia, nu face aia....ca un bebe de varsta lui?Mie dr. mi-a spus ca este foarte bine pt. 6 luni, nu este in urma cu nimic dar cand vad ca alti bebei sant mai precoci...ma gandesc si eu....
Giova bine zici: sa aflam cine este prefacuta ca eu m-am saturat de minciuna Acum sa va spun si de ce insist: eram eu banuita

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasebe la mine a durat cel mai mult nasterea 35 ore cu 2 ore dormite Dar a meritat

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ce reveneala!
S-a racorit putin pe afara si s-a racorit si forumul!
Pai sa ne rugam sa nu mai fie calduri mari!

LA MULTI ANI MONI!!!!!!!!!!MULTA MULTA SANATATE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ALATURI FE GHITA SI DIANA!!!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput