Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
diana12 spune:
Any, cat lapte bea fetita ta pe zi?
Fetele, mai exista bebei care beau cam 400, hai sa zicem 500ml de lapte pe zi?
poze
anymony spune:
Diana, lapte bea cam cte 120-180 la o masa...deci cam 650-700ml pe zi.Pediatra mea mi-a zis ca pina la 6 luni trebuie maxim 00-800 ml pe zi.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
diana12 spune:
Mersi mult Any.
Pana acum vreo doua saptamani si Peter a baut 700ml pe zi. De cand am inceput cu piureul de legume si fructe nu mai papa asa bine. Si noi mai avem o problema ca da lapte mult afara. Asa ca daca inainte papa 150ml la o masa, acum i-am scazut cantitatea la 125 ml la o masa si parca e mai bine. Dar dupa masa de fructe si cea de legume nu papa mai mult de 60 ml lapte. Asa ca noi avem doar trei mese de lapte.
poze
anymony spune:
Acum de vreo citeva zile si noi suferim de caldura...si am cam inlocuit cantitatea de lapte cu ceai intre mese (ieri a baut 150 ml de ceai ) dar inainte, chiar la prima si ultima masa papa 180 ml o data. Cu greuteatea e in grafic, desi mie nu mi se pare asa grasuta cum am vazut unii bb ...dar noi suntem ok-fara nici un fel de alte probleme...
poze Ioana-Catalina
toanca spune:
Multam mult fetelor pentru raspunsuri.
Nu ma refer la pulpa de porto, ci doar la suc ca nu i-am dat inca.
diana12, Mateias bea dimineata 175 gr. de lapte si mai bea seara, inainte de culcare 210 gr. (deci cam 400 gr)/zi.
In rest, fructe, iaurtel, piure de legume si ce ii place cel mai mult: fulgi de orez cu porumb (de la Milubrei); e disperat dupa fulgii astia;
Plange cand vede ca nu mai are in castron...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
J G spune:
Toanca nici eu nu am bagat deloc portocala, mai astept pana la 6 luni pentru ca i-am dat de 2 ori sa guste cand mancam eu si a facut un pui nde colici. Nici cu galbenusul de ou nu ma grabesc - pe la 8 luni incolo.
Apropo fetelor, vroiam sa va intreb ce sa-i mai dau sa pape Carlitei? Deocamdata are 2 mese ne-lapte: piure de fructe (mar, banana si morcov) si piure de legume (telina, morcov si dvlecel). Ce sa-i mai dau? Sau sa schimb? Peste o sapt facem 5 luni.
Diana, tot asa putin lapte bea si fetita mea, cam 100 - 130ml de 4 ori pe zi, plus o juma de masa de san dimineata si inca ceva san pana adoarme. Nu stiu cat lapte papa in total dar e putin. Totusi creste f bine din toate punctele de vedere. Deci banuiesc ca sunt si ei diferiti, fiecare cu metabolismul lui.
J si Carla (05.02.2006)
andiaroro spune:
am fost la cumparaturi si m-am intors sa-i dau sa pape lui bebe ca apoi plec la scaola
ziceam ca nu mai intru azi, dar m-am gandit ca poate nu e f explicit mesajul meu si sa nu se supere maraki pe mine....eu am luat doar un exemplu acolo cu dintisorul lui angelos ca asat mi-a vennit in cap la mom resp .....sper ca ai inteles!
Silvi- bine ai revenit cu forte proaspete!povesteste-ne despre fetita pe care ai ajutat-o
diana
noi nu calculam nimic ca suntem tot la san......si cred ca o sa asteptam vreo 6 luni, daca nu intervine altceva intre timp
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
JANINA in afara de alea, mai poti baga cartofi,iar la fructe caise,piersici,nectarine - (taare mult ii plac Dianei)...eu am inceput ieri si cu prune
.
Noi am bagat deja si carnitza de pui,dar suntem mai mari ...
Si vreau ca continui cu ...orez si mamaliga zilele urmatoare ![]()
Am uitat sa le zic si eu la multi abni sarbatoritilor de azi!
Pupi celorlalte,intru mai incolo,sper,ca trebuie sa apara o musafira prin zona 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anymony spune:
Mai ce super a plouat!!A mai racorit aerul. Cred ca o sa iesim la plimbare acusi da dupa ce luam masa...
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
La noi e furtuna cu praaaaaf 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm