Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Corapino chiar s-a discutat de tine la intalnire si s-a ajuns la concluzia ca esti in Corfu.
Ina m-a rugat sa-ti transmit ca ii pare tare rau ca nu te-a intalnit si ca iti e datoare cu o bere (de cand i-ai prezis-o pe Rachelina fetita).
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dordia2000 spune:
Lavi am stat pe paturi pe la 20.30 cand s-a asezat Andrei cumintzel pe iarba ca a obosit si am profitat de copil cumunte si....hop si noi!!!
Felicia spune-ne ca e ok Ilincutza si ca a trecut. Asa-i??? O mie de
de la Stefan si sa stii ca nu te-am parasit dar...ne-am consolat si noi nitzel si reciproc. DAca voi nu mai vretzi sa ne vedem....
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Ela ce mai faci??? Pitica e ok?/ Nu ai mai intrat si suntingrijorata ca tb sa te duci la dr. PLS intra si zi-ne si noua daca e ok!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc numele de Sf Petru si Pavel!!!
De asemenea, Sa creasca mari si sanatosi Natalia, Irene-Karina, (scuze ca am uitat ieri
) si Maria a Ioanei_77, 

Noi suntem bine

n-a mai facut ieri deloc, iar azi dimineatza m-a gratulat cu un kk normal. Dar bineinteles ca tinem regim cateva zile.
Pozele de la intalnire sunt supeeeeeeeer

, ce rau imi pare ca nu am putut ajunge! Toti si toate sunteti frumosi rau!
Gata, ma duc sa bag o cafea!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
A fost noapte mult mai buna ca cea de ieri, e drept ca si mai racoare afara.
Am inceput sa pun pozele - intregi - in contul comun, de MAIL!!! Ca sa si le poata lua fiecare! Numai ca merge f incet si Adila cam are treaba la PC, deci va dura...
Pupicei acuma, ca fug la Tti.
PS - Corapino, suuuper pozele. De unde ai luat colac de-ala de BB?
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Fetelor, Ela e internata la Victor Babes cu Daria. Mi-a zis o prietena de-a ei ca fetitza are o infectie.
dordia2000 spune:
Imi inchipuiam eu ca ceva s-a intamplat...offff! Sper sa se faca repede bine!!!
Sanatate muuuulta!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ioana_77 spune:
Pana sa vad pozele sa va pup ca ati reusit sa o puneti de o intalneala!!
Io-s ofticata, de bun ce e AC proaspat montat de luni, nu merge de ieri dupa amiaza si vad ca astia se grabesc sa vina sa vada ce e cu el.
Ma duc sa vad pozele si revin cu impresii.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Noki_Lara spune:
Oooooooooof, una calda si una rece!![]()
Feli- ce bine ca ilinuztul e bine si nu mai face imprastiat. Ti-am zis io sa fii optimista ca de data asta e altfel, mult mai lejer. Pupici!

Ela- ooooff of of si iar of. Numai probleme! Sanatate multa micutzei Dariuci! Doamne ajuta sa se faca repede bine!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Am vorbit cu ea la telefon - ii da drumul azi acasa.

Daria acum e bine. Au avut o infectie virala, dar i-au luat sange ca sa-l analizeze la cantacuzino pentru a vedea daca nu a avut rujeola sau rubeola. Poate dupa-amiaza intra pe forum si ne zice mai multe.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)