Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetele!

Nu ma pot abtine sa nu incep cu inceputul..adica cu intalnirea voastra. Ma bucur pentru voi si sunteti toate niste slabaturi! iar tu Cami "babo" trebuie sa-ti schimbi oglinzile ca io nu stiu unde te vezi tu grasa! Sunteti toate niste frumoase si sa va invidiez ca ati putut sa va intalniti!

Carmenbine ca iti pui AC..drum la bun la Roman si multa racoare! Pupici la motanic!

Olo sa fie intr-un ceas bun! Asteptam vesti!

Io n-am mancat pana la ora asta dar am "servit" doua Red Bull-uri.

Pup pe toata lumea si o zi buna!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

merci fetele de incurajari. problema ar fi ca desi rusii n-au venit de vreo 2 saptamani (or avea interdictzie la granitza) eu am sterilet de 3 ani (de cand am nascut-o pe Anaïs) si n-am avut nici cea mai mica intarziere pana acu. In plus testul facut alaltaieri (e drept ca seara, ca n-aveam rabdare) a iesit negativ (dar si testele pot gresi - nasol daca gresesc, la cat costaaaaa!!!!!). Partea cea mai si cea mai naspa e ca am fost acu 2 -3 saptamani cu Anaïs la radiografie (cand avea manutza rupta). Dupa cum vedetzi, multe dileme pe capu meu, de unde si morcovu cel urias cu frunze cu tot. Abia astept sa ajung diseara la gygy, desi vizita la doctor nu va rezolva in totalitate dilema.

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Acu am vazut si eu pozele... mama-mama ce 'grase' si 'urate' suntetzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Crystina nu oglinda ar trebui s-o schimb, ci pozitia din , care nu m-a avantajat deloc ... fetele erau ascunse, in timp ce pe mine m-a luat in prim plan ( in realitate par mai slaba ). Pune mana si mananca, alfel s-ar putea sa bagi nasul in frigider seara, cand e cel mai periculos!
Miag mi-a parut tare rau ca nu ai putut sa vii, asa de mult mi-as fi dorit sa te cunosc ...
Carmen Petrecere frumoasa la Roman si felicitari pentru AC!
oLo Iti tin pumnii sa fie dupa cum iti doresti! Stai linista, e adevarat ca pe la subiectul asta, noul stil de viata poate sa insemne si , dar eu sunt un exemplu viu ca de mine nu se lipeste nimic!
Mamicadulce Mult succes cu slabitul!
Kim Am pus pozele de la "intalneala"!

Cami

Mergi la inceput

oLo In sfarsit cineva care nu ma contrazice: eu cu siguranta sunt grasa si urata! Ai mare grija cu steriletul ... verisoara mea a facut o infectie de toata frumusetea si a fost la un pas de moarte!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

oLo Ai mare grija cu steriletul ... verisoara mea a facut o infectie de toata frumusetea si a fost la un pas de moarte!

Cami

merci pt incurajare :D

Mergi la inceput

oLo Scuze, nu asta a fost intentia mea ... nu am vrut sa te sperii, am vrut numai sa-ti spun sa nu neglijezi acest lucru, ca uneori poate fi extrem de periculos! Uite ca sa nu fii suparata!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cami, ce fain ca v-ati intinit si ca ai pus deja poze !
Sunteti niste frumoase, toate 4 !

oLo sa ne spui daca e cu ochi ! Vorbeste cu gineco cum a fost exact la radiografie, dar nu cred ca ai fost radiata.

Meniul de azi :
- cafea neagra si cereale cu lapte.
- vinete impanate. o pulpa mica de pui. un iaurt. 2 caise
- salata verde cu ceapa verde si peste marinat in sos de usturoi. capsune

Va pup pe toate in grup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, fetelor!
M-am intors si eu din concediu, vesela, fericita ca mi-am revazut prietenii, dar cu...1,5kg in plus!!! Ce sa fac, daca toata lumea tinea sa ne indoape cu mancarurile italienesti in cantitati romanesti? Unde mai pui si drumul foarte lung cu masina si mancatul haotic...nu-mi pare rau insa, a meritat...si m-am apucat deja sa dau jos tot ce am acumulat.
Las' ca vin eu luni la rapot cumintica...
Ma duc sa va citesc din urma, ca sigur ati fost harnicute.
Delidana, cum fu la concert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Cami, si eu as fi vrut sa te cunosc....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput