Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Olo, dac-o fi sa 'miste', sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Olo...si de la noi...urari de bine daca este un 'ceva miscaret' si dulce.

Fetele, cum a fost la intalneala?

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Olo..sa fie cum vrei tu miine!
Mephala..o sa fie mult mai bine cu AC...
Si eu am mai slabit 450 grame!
O seara buna!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

La "intilneala" a fost frumos, pacat ca Roxa-boxa a trebuit sa plece mai devreme. Mi-a facut placere sa va cunosc pe toate: Cami, Tzuni, Roxana. Cami e o tipa foarte de treaba iar Tzuni e la fel de nebunatica si dulce ca si mesajele ei.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vrem poze de la "intilneala"!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

super,si eu abia astept sa vad pozele!!!!
fetele,ma iertati ca dau mai rar pe aici dar sunt in curatenie generala si e si vreme buna..numa buna de plimbat!°
DAR ma tin serios de treaba,am ajuns iar la 82 si sper sa ajung la 81 pana sambata cand trebuie sa ma echipez frumos si sa merg la o nunta.Apoi ...vine tata pe 15 iulie si vreau sa fiu bella ca ma termina cu intrebarea CATE KILE AI???????
va pup frumoaselor,pe luni la raport!
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

A fost cumplit de cald asta noapte, 30 de grade in camera. Iustin a vomat iar, eu n-am putut dormi....asa ca am hotarat sa plec la Roman, la socrii.
Pentru o saptamana.

Delia, imi pare rau...sper sa-ti faci tu timp sa deschizi noul subiect.

Ne intoarcem duminica viitoare, pana atunci sper sa am montat si AC.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Neata si de la noi,

Intr-adevar a fost groaznic de cald azi noapte...cu greu am reusit sa dorm cateva ore...

Mephala, drum bun spre Roman si cand va introceti sa gasiti o casuta racoroasa .

Fetele cu 'intalneala' nu vedem si noi niste poze?

Mamica dulce, spor la curatenie si bafta la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dimineata,
Intalnirea a fost scurta si placuta, mi-a facut mare placere sa va cunosc Roxa-boxa si Delia, pe Tzuni deja o cunosteam, imi pare rau ca nu au venit si restul fetelor.
Fetele sunt toate tinerele, frumoase si slabute, eu fiind cea mai grasa si mai "baba" dintre ele! Nu va povestesc de mancare , ca vor spune fetele ca sunt "paracioasa" , dar pot sa va spun ca eu am slabit 0,600 gr. de ieri pana azi dimineata si ca salatele au fost singura mea masa.
La scurt timp dupa ce a plecat Roxana am plecat si noi, eu avand ceva urgent de rezolvat ceva mai tarziu. Am fost ocupata tot restul zilei, iar aseara eram mult prea obosita ca sa mai intru pe forum.
A ... si inca ceva: fetelor ar trebui sa va dau un premiu pentru curajul de a va urca cu mine in masina!
Am sa pun imediat si poze cu gasca vesela. Uitati-le aici:
http://photos.yahoo.com/zisaCami

Cami

Mergi la inceput

Cami, multumim pentru poze. Sunteti toate foarte frumoase si eu mor de ciuda ca nu am reusit sa ajung

Mergi la inceput