deschide cineva capitol nou? daca da anuntati-va sa nu deschidem mai multe daca nu pe la 4 ajung acasa si deschid eu cu userul comun sa putem pune listuta si modifica, sper sa ma descurc
Alexa
8+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
buna fetelor, 
UM 06.07.2006 DPN 14.04.2007
scriu la spirante de ceva vreme, dar incerc sa am un BB cam de 4 ani. in sfarsit luna asta s-a intamlat minunea si am vazut pentru prima data (dupa zeci sau cred ca sute de teste stricate) II. am repetat testul si la fel...

oricum vreau sa zic ca am fost la inceputul saptamanii la echo si a zis ca e prea devreme si nu are ce sa vada. mi-am facut programare la o echo transvaginala pentru luni (14.08)
credeti ca se va vedea? nu e prea devreme? 

Buna fetelor
Eu azi am plans de m-am spart. Am fost sa-mi iau analizele si mi-au iesit pozitive IgG de la cmv si Mycoplasma, cu IgM negativ. Si m-am dus cu ele la Filantropia, sa le vada si doctorita mea...care mi-a zis ca nu-i bine deloc, ca ea nu poate sa-mi zica sa avortez, dar nici sa tin bebele, ca de obicei exista malformatii etc. Cand a vazut ca incep sa plang cu sughituri-pur si simplu nu ma puteam abtine, zice stai asa, sa mai cer o parere...se intoarce dupa zece minute, si imi spune ca totul e ok, a fost o confuzie, sa stau linistita ca nu-s probleme, si ca sa nu mai plang ca ii transmit si bebelui starea mea. 

In consecinta ma intorc la doctorul meu, o fi el mai aiurit dar sunt convinsa ca s-ar fi uitat de doua ori la analize inainte sa-mi zica sa avortez.
Sper sa fie totul bine, parerea mea este ca mai bine repeti analiza de trei orin inainte sa iei o decizie, si consulti mai multi medici, suntem in 2006 nu in evul mediu.
Karra iti tin pumnii
Numai bine, Oana
10+