Mamici de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 29
alionushca spune:
Karra te rog mai gindeste bine - am citit cazuri pe forum unde fetele au avut ambii indici pozitivi in sarcina si au nascut copii sanatosi - poate dai la cautare ,, toxoplasmosa,, , si gasesti informatia aceasta, de asemenea la clinica virtuala au vorbit fetele, la noi aici la odisee au spus ce au facut si cum a fost totul bine - mai ales ca la ecografie totul e bine - Dumnezeu e mare te va ajuta - nu lua decizia asta asa pripita- te rog citeste pe forum informatiile acestea ai sa vezi ca se poate.
Offffffffffff - eu toata viata am avut pisici in casa, si mai am - si am indici ambii negativi - imi pare rau ca nu am luat virusul inainte de sarcina - acum stau si eu cu frica in sin - stiu ca e usor pentru noi sa vorbim, sa-ti spunem sa ai rabdare pina a lua o decizie - dar numai tu stii ce se face in sufletul tau
Aliona
LuizaS spune:
Multumesc Jaana pentru urari!!
Si eu le doresc mamicilor de pe forum sarcina usoara si
sanatos
Fetelor spuneti-mi si mie la analize si eco va duceti cu trimitere de la medicul de familie sau cum?
Doctorita mea e in concediu (plecata din tara)si inca nu am fost la medic nicaieri.....dar ma simt bine, greturi foarte putine...ceva oboseala si mult mult somn...in rest e bine.
Mi-am schimbat dieta mananc fructe , legume, lactate, nu mai beau cafea si cel mai important si greu lucru de facut....m-am lasat de fumat...
7+
Apropos nu stiu cine se ocupa cu asta dar vreau si eu in lista

mada_rozz spune:
Doamne,mie nu imi vine sa cred cu cata usurinta iti spun medicii sa renunti la sarcina.Eu v-am spus ca mi-am facut analizele la medlife si mi-a iesit citomegalovirusul pozitiv si la igm si la igg.Am fost la o doctorita la Polizu si mi-a zis sa fac neaparat chiuretaj ca iese copilul handicapat.Si n-am ascultat-o.M-am dus si am repetat analizele la Cantacuzino si au iesit foarte bune.Acum sunt la Dr.Voiculescu de la Elias si mi-a explicat clar ca nu pot iesi ambele si igg si igm pozitiv.Pentru ca una arata o infectie recenta si una o infectie veche,de cel putin 3 luni.Daca iti iese igg pozitiv,trebuie sa mai faci o analiza,indicele de aviditate,care iti spune exact cand ai luat microbul.Parerea mea este sa faci un drum pana la Cantacuzino,pentru ca sunt specializati in asa ceva.

karra80 spune:
multumesc pentru sfaturi....am vb azi cu medicul meu...si dupa cat de mare era valoare la ig G a zis ca inseamna ca m-am imunizat la boala am facut anticorpi si ca el tinde sa creada din experienta ca infectia a fost luata inainte de sarcina ...cam acum 2 luni...si varsta fatului ar fi de 6-7 saptamani...iar valoarea la ig M este mai mica decat saptamana trecuta adica e in scadere ce inseamna ca se vindeca singur organismul... a zis sa mai asteptam 10 zile dupa care sa repet ig M sa vedem daca e mai scazut...ar trebui sa scada de la 0.660 la macar 0.590....si ar fi perfect....m-am mai linistit ca el nu a fost cu indeea de a intrerupe cel putin sa mai asteptam si urmatoarele rezultate.....in schimb doctorita de la laboratorul unde am facut prima analiza ...a fost directa" treb sa va programati pt avort...inca ma mir ca nu vi s-a oprit in evolutie"....zicea criminala, ca altel nu-i pot zice si repede mi-a dat un fluturas cu nr ei sa-mi fac la ea p;riogramare...i-am zis ca nici moarta....si am iesit rapid din cabinetul ala.....
o sa asteptam 10 zile...ne vom ruga mult, si voi mai merge si la un alt medic aici la noi la TM...desi cam ce am vb cu medicul meu m-a cam linistit.....
Va pup si va multumesc pt incurajari.
Karra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
paxela spune:
bine ati venit burtici noi, sarcini usoare si bebei sanatosi
karra80 bafta multa, sa dea domnul sa fie totul perfecyt pana la capat, si incearca desi stiu ca e foarte greu sa nu stai prea stresata astea 10 zile , sa nu il afectezi pe bebe
aliona ai trecut de strresul zilei de azi? ( parca erai injrijorata ca e ziua cand ar fi trebuit sa vina rusii )
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Selene spune:
Buna tuturor!
Va citesc inca de la primul post, dar nu mi-am facut decat acuma curaj sa va scriu, si asta pentru ca am un motiv de ingrijorare...
Inainte sa incep cu plangerile... UM 09/06/06; DPN 22/03/06 (dupa cum spune doctorita; dupa internet
e 16/03/06). Vom vedea ce va fi... 
Si acum sa trec la probleme... Am de aproape 5 ani probleme cu infectiile urinare, fie cu Coli si de ceva timp mai apar si cu Enterococcus. La ultimele analize (dupa ce am aflat de sarcina) mi-a iesit infectie cu Enterococcus (care este un streptococ hemolotic de grupa D) iar doctorita mi-a dat ampicilina (la care era sensibil). Am luat timp de o saptamana antibioticul
, pentru a elimina riscul ca infectia sa urce la rinichi, dar acuma ma gandesc in continuu, daca a afectat antibioticul cumva bebelasul........... Nu m-am prea lamurit din ce am citit pana acuma, pt ca exista pareri contradictorii, opuse total chiar... Si in plus mai e si riscul sa car infectia asta dupa mine toata sarcina, sa imi tot apara 
E cineva care stie ce tratament as putea face pentru intarirea imunitatii, care sa nu fie daunator pentru copilas?
Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?...
NICHITA STANESCU
Claudi@ spune:
'neatza
UM 26.06.2006 DPN 02.04.2007
DN 16.03.1983
Fetelor, voi cum va simtiti? La mine au inceput de vreo 3 zile greturile, si mama ce greturi si nu pot manca mai nimic si de aceea nici ce sa dau la boboci nu am.
Sunt atat de lesinata ca nici la servici nu mai merg. As sta numai in pat, dar sa dorm ca sa nu mai simt greturile.
Azi merg iar la medic (cam des, stiu) sa vedem inimioara. Nu e cam devreme pt inimioara, se vede ceva?
paxela spune:
quote:
Originally posted by Claudi@
'neatza
UM 26.06.2006 DPN 02.04.2007
DN 16.03.1983
Fetelor, voi cum va simtiti? La mine au inceput de vreo 3 zile greturile, si mama ce greturi si nu pot manca mai nimic si de aceea nici ce sa dau la boboci nu am.
Sunt atat de lesinata ca nici la servici nu mai merg. As sta numai in pat, dar sa dorm ca sa nu mai simt greturile.
Azi merg iar la medic (cam des, stiu) sa vedem inimioara. Nu e cam devreme pt inimioara, se vede ceva?
s-ar putea sa fie prea devreme sa se vada depinde foarte mult si de varsta exacta a sarcinii( dezvoltarea bblului) cat si de doctor
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
LuizaS spune:
quote:
.....in schimb doctorita de la laboratorul unde am facut prima analiza ...a fost directa" treb sa va programati pt avort...inca ma mir ca nu vi s-a oprit in evolutie"....zicea criminala, ca altel nu-i pot zice si repede mi-a dat un fluturas cu nr ei sa-mi fac la ea p;riogramare...i-am zis ca nici moarta....si am iesit rapid din cabinetul ala.....
Ce fel de medici or fi astia......
Curaj Karra80 s-o gasi vreun medic cu adevarat care sa te indrume ce este mai bine in adevarat sens al cuvantului nu asa cum te-a sfatuit "desteapta" aia
Inca n-am fost la doctor dar dupa ce aud a inceput sa-mi fie cam teama....
Bine ai venit Selene!
Sarcina usoara si BB sanatos!