Cred ca am mai scris pe la inceputul acestui subiect. Fata mea cea mica s-a nascut cu strabism congenital, a fost operata de dr Luminita Teodorescu de la Oftapro de 3 ori (la 1,3 ani, la 3,5 ani si la 6 ani). Acum are 7 ani si e aproape ok, mai are momente cand ii mai fug ochisorii dar deocamdata nu mai vrem sa o operam. Recomand din inima Oftapro si mai ales pe d-na dr (este specializata in strabism), dansa a zis de cand avea fetita 7 luni ca trebuie operata cat mai repede.
buna Ialiana nu ti-am raspuns la intrebare am avut ceva probleme asa ca .... nu am mai scris Bogdi are ochelari de +3 la ambi ochi sf c-am de pe la 1 an si 2 luni ii poarta in permanenta la 1 an ia prescris Doctorita se numeste VLADUTIU CRISTNA se zice ca este una din cele mai bune din tara specializata in tratarea strabismului Am fost la control cu Bogdi rezultatul OPERATIA ne-a zis ca il opereaza doar in octombrie si asta pentru ca vrea sa se apropie copilul de varsta de 2 ani cica ar fi mai bine pentru anestezie... pupici si sanatate multa