Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Mai fetelor, eu va citesc aproape zilnic, dar nu am timp sa scriu nimic pt ca mereu am mainile ocupate , in rest umblu sa-mi termin actele lui Teo pe la Primarie, sa-l inscriu la medic, sa caut restaurant pt cumatrie...
Ma bucur ca va intalniti duminica, sotul este de servici si nu stiu daca o sa am cu cine lasa copii sau macar pe Teo, ca sa pot ajunge la intalnire...daca este vreme frumoasa ii pun pe Dia si Andrei in masina si poate trag o fuga...nu promit nimic dar doresc mult sa va cunosc...

Simina cu Teo , Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Of Simina........un copil........e intr-adevar o binecuvantare de la D-zeu........oare o sa-l am si eu vreo data???????????

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

da-i frumos asa, mai eveline ? noua ni se lungeste gitul de cit v-am cautat prin parcuri si voi zaceti bolnavioare ??????? doua zile la rind am vrut sa sun la tine la interfon sa intreb ce mai faceti si cind colo citesc cuvinte ca febra, boala, lipsa de pofta de mincare !!! of of of ! chiar imi pare rau si tare speram ca bianca iubita e din nou in plina forma !

noi bintuim in continuare pe strazile si prin parcurile sucevei, ieri la Institut, azi la 3 barbosi... azi chiar am fost victima unui atentat - stateam pe o banca de pe aleea laterala, cea dinspre strada Trandafirilor, cea cu cabinete notariale ; eram cu fata spte strada mentionata, deci cu spatele spre parc si tocmai ma conversam cu zamfirucul ( eee - aaaeee, cam la asta ne rezumam) cind am primit o minge in ceafa de la niste copii de virsta scolara, mici monstri bipezi care bnici macar nu au avut bunul simt sa isi ceara scuze !!!!!!!!!!!!! acuma recunosc ca sperietura a fost mai mare ca lovitura in sine, dar cu citeva minute mai devreme mutasem caruciorul, zamfirucul ar fi avut toate sansele sa o primeasca in plin, si era o minge din aceea grea, adevarata, cum sa nu devii paranoic cind nici pe banca nu poti sta linistit ?
in rest, e ok...
abia asteptam sa va vedem duminica dupa-amiaza spre seara, iar domnul Iepuru e incintat !
pupici, multi da'mici din partea zamfirucului si a mea, tuturor fetelor cochetelor

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua...iata c-am facut cafeaua.

Bia e Ok....ieri am iesit la plimbare si i-a placut din cale-afara....semn ca si-a revenit.

Ilincalif, trebuia sa suni, pacat ca n-ai sunat, ne mai conversam si noi.

Carmen, m-am intalnit ieri in parc cu mandrutele tale....una mai frumoasa ca alta....acu stiu cu cine seamana Daria: cu bunica! (cel putin asa mi se pare). Si Ana....ce sa mai spun....a luat Bia o izbana de toata frumusetea si Ana a venit fuguta la mine cu o fatza ingrijorata si a intrebat: "Dar ce a patit?"....imi venea sa o mananc de dulce ce era....Sa stii ca am tinut-o departe pe Bia de ele, de altfel si de alti copii caci nu vreau sa ma certe toate mamicile dupa aia ca le imbolnavesc pe cei mici....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Meg nu mai stiu exact, ideea e ca tre sa termin sticluta....cand i-am mai dat a durat 3 zile, dar ii dadeam la 6 ore....acum ii dau la 8 ore, s-ar putea sa dureze vreo 4 zile.....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata!
deocamdata 2 intrebari scurte si la obiect, dar promit ca revin mai tarziu:
1. unde se poate face in SV o ecografie transvaginala?
2. unde mai precis ne intalnim la 3 barbosi? sub o barba anume? daca ploua, care ar fi planul B?

da, si inca ceva: as vrea si eu pe PM numarul de telefon al uneia dintre voi, daca intervine ceva...eveline, ce zici?(poti sa mi-l lasi si pe messenger)

sa stiti ca sincer ma bucur atat de mult ca am sa va cunosc!!!

vine bebe!

Mergi la inceput

carmen, primit!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna sucevencelor,

Buna intrebare ai pus Meg cu planul B. Eu sper totusi sa nu ploua.
Eu ti-am trimis pe PM numarul meu.
[/red]Eveline[/red] sa stii ca imi lipsesc mult plimbarile in parc. Saptamana asta si cealalta a fost soacra mea in vizita la noi si au avut cu cine sa stea fetele dar de luni iar le trezesc devreme ca sa le duc la mama.

mai vorbim

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Meg parcul nu e mare deloc....barbile-s la distanta mica una de cealalta....nu prea cred ca ne putem rata....
Pentru plan B eu n-am nicio idee....nu cred sa stea Bia in vreun bar....doar la Mc inauntru sa incercam....dar speram ca nu va ploua...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

ok..pai atunci planul B, daca ploua e sa ne vedem la McDonalds la 18.30, ok?

vine bebe!

Mergi la inceput