Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetele, stiti care este programul bibliotecii Asachi? Am cautat pe site-ul lor, dar n-am gasit nimic...

Carmen(27+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, sarbatoritilor de miine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI! Paula
LA MULTI ANI! celor care poarta numele Sf. Petru si Pavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bon soir!

Hotelul Union, este pe K Marx, un pic mai sus de Pol Mare, pe dreapta cum urci (spre Spitalul de Urgente) iar Profesmedul e pe stanga. Chiar duminica am trecut pe acolo si nu mi-a sarit in oki nik. Daca aflati mai multe da-ti de stire, noi incercam sa mergem maine sa vedem la fata locului.Acu...alta problema...costum de baie cu totul stiti pe undeva... si nu de milioane, de firma ...asa normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

In seara asta am vazut un copil albastru pe gatisor, o mamica si un tatic in Copou la Expo... E o coincidenta, mai sunt si alti copii albastri sau erai tu Herra?
In rest, suntem franti de oboseala indusa de caldura si papati de tantari. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si noi am fost in Parcul Expozitiei,dar era cam intuneric si n-am vazut nici un copil albastru... Glumesc desigur!

Adriana,ma bucur ca ti-ai rezolvat "problema".

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hop si eu la miez de noapte!!!
Gata concediul, gata luna de miere! De maine la munca!!!!!!!! Si sambata mutatul la garsoniera in 2!!!

La multi ani (cu efect intarziat un pic!) pt Ruxi, pt Paula, pt sot de Adriana si pt toti Petrisorii si Pavelii de maine (azi, scuzati!)

Acum sunt f obosita, dar revin in curand (sper!!!) pe la voi... Oricum v-am simtit lipsa si intr-o noapte tarzie, pe mal de mare, m-am gandit la voi, la toate. Si sa stiti ca nici nu mint, nici nu exagerez...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, bine ai venit din miniluna de miere!
Spor in toate!
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, imbrac baietii si vin la tine la centru. vad ca mobilul iti este inchis. Sper sa fie si Magda prin zona sa aiba Octavian cu cine sa schimbe impresii.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Bine ai revenit Raluca! sa va fie de bine!
Am intrat doar sa va spun c-am avut succes cu tricourile...daca vedeti prin oras vre-un tip pe al carui tricou scrie pe spate "madcat" sau are o poza cu o pisica cu o mitraliera in labute pandind pe un geam..e al meu sot..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput