Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de azi ma apuc de facut bilantul...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Danna, mersi de raspuns. La dr. Moraru am fost o singura data, intr-adevar, s-a purtat frumos cu noi. Si noi am fost 'draguti' cu el...
Cat despre stat in spital...vai de mine....refuz internarea sub orice chip....

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, habar nu ai ce mi-ai facut cu linkul ala de l-ai pus mai sus!De cand l-ai pus si pana adineaori am stat calare pe el. Nu tu mancare facuta, nu tu traba prin casa, nu tu grija de copii, care unu' si-a infipt de dimineata okii in desene animate si altul a adormit in timp ce se juca in sufragerie, nemancat si cu ceva aromat in pampers. Si asta numai din cauza ta, las' ca te prind eu si vezi tu ce patesti!...Apropo, cand mai dai pe la noi?(in felul asta te prind mai usor

Da, e adevarat ca iubesc Iasul si sunt gata sa ii conving si pe altii ca e un oras frumos. Doar nu degeaba m-am intors eu de la Bucuresti... Din pacate pe langa frumusetea orasului, romantismul ce pluteste in aer si istoria pe care "calcam" la fiecare pas, mai sunt cateva "amanunte" care strica treaba...

Cristina, nu avem fix la centru, am acasa daca iti e de folos.
Nr de mobil pe care il ai cred ca e al meu, dar trimit un PM cu ambele.
Daca te hotarasti pt sambata dupamasa, va astept.

Irina, poate chiar ne intalnim. Cat stai in Iasi?

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

danna ajung duminica 23.07.nu stiu inca ora si plec miercuri. deci eu as putea sigur luni sau marti adica 24-25.07. daca vrei sa ne intalnim spune-mi sa nu uit borcanasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am deschis eu subiect nou, ca suntem pe pagina 21!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput