Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 25
copiloi spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Stiti vreo firma care face mobila la comanda, dar sa aiba si un design bun, sa ne faca ceva frumos? Mai vreau in sufragerie ceva si pentru camera Stefaniei.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Salut!
Eu am facut mobila la comanda (biblioteca si birou) la magazinul de mobila , din Nicolina, vis-a-vis de Crucea Ferentz (sau cum ii mai zice). Eu am ajuns acolo, tot la recomandarea cuiva. Costa ceva mai scump, decat in alta parte, dar se merita!!! Eu am fost foarte multumita si oricand o sa mai am nevoie de ceva, tot acolo am sa merg. Daca esti interesata, da-mi un PM, sa-ti spun numele tipului, cu care tre sa vb. (e si proprietarul magazinului). Eventual iti spun si cat m-a costat, ca sa-ti faci o idee.
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea!
aime spune:
quote:
Stiti vreo firma care face mobila la comanda, dar sa aiba si un design bun, sa ne faca ceva frumos? Mai vreau in sufragerie ceva si pentru camera Stefaniei.
Eu mi-am facut in bucatarie dulapioarele suspendate, masca la chiuveta si blatul cu dulap la Mimimob (au sediu pe Manta Rosie si site cu acelasi nume) coltar si canapea la Proti (ca pe atunci nu faceau la Mimi), pat in dormitor tot de la Proti.Mimimob mi-a placut mai mult, asa ca finisaje, ca finete. Iar de cei de la Billa am auzit numai de lauda...asa ca...tre' doar sa te hotarasti, ca firme sunt acum.
aime si Vladimir
amironeanu spune:
Multumesc tare mult!
Noi avem dormitorul de la Proti (pat, dulap, comoda), sunt multumita de ele, dar as vrea ceva mai deosebit pentru Stefi, in culori vesele, colturi rotunjite, finisaje mai bune. Si eu am auzit cuvinte bune despre cei de Acasa, dar stiam ca nu vin acasa si as vrea sa vina cineva, sa vada ce am, sa ne dea idei.
Gabriela, concediu placut!
Pupici,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by amironeanu Stiti vreo firma care face mobila la comanda, dar sa aiba si un design bun, sa ne faca ceva frumos? Mai vreau in sufragerie ceva si pentru camera Stefaniei.
Noua ne-a facut mobila in casa sotul Cristinei (Herra) foarte frumoasa, rapid si ieftin. Face exact cum vreti voi sau daca nu aveti idei va poate ajuta cu modele. Noi am fost f. multumiti.
kiss
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
carmenp spune:
probabil vorbesti se sym-yul, parca asa se scrie
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Pupici,
Salut!
Eu am facut mobila la comanda (biblioteca si birou) la magazinul de mobila , din Nicolina, vis-a-vis de Crucea Ferentz (sau cum ii mai zice). Eu am ajuns acolo, tot la recomandarea cuiva. Costa ceva mai scump, decat in alta parte, dar se merita!!! Eu am fost foarte multumita si oricand o sa mai am nevoie de ceva, tot acolo am sa merg. Daca esti interesata, da-mi un PM, sa-ti spun numele tipului, cu care tre sa vb. (e si proprietarul magazinului). Eventual iti spun si cat m-a costat, ca sa-ti faci o idee.
Alina
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
acvi spune:
Neata fetelor!!
Si noi am facut mobila in sufragerie tot la Acasa si am fost multumiti..cu acelasi mic inconvenient ca nu vin acasa..dar a iesit bine,mobila e lucrata ingrijit au fost parolisti....mobila de bucatarie o facusem inainte la Karina Mobi Style,pe care nu-i recomand numanui..si o gramada de bani si deja se dezlipesc canturile, plus ca am avut numeroase dicutii cu ei pina mi-au facut tot ceea ce discutasem la inceput cu ei(nu mai spun ca deja un scaun s-a rupt iar restul le folosim cu mare grija ca sint f instabile).Acum am facut iar searching pt camera copiilor dar ..inca nu ne-am hotarit la o firma anume..pina la urma parca tot spre Acasa as inclina...mai vedem ca mie mi s-a pus o pata pe creier sa ma mut iar,il exasperez pe saracul sot...apropo nu stiti niste preturi reale la apart cu 3 camere de preferat in Nicolina fara imbunatatiri??
O zi racoroasa!!!!
Gabi ..pe ultima suta de metri.....
copiloi spune:
quote:
Originally posted by carmenp
probabil vorbesti se sym-yul, parca asa se scrie
Exact!
Alina
adi69 spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
Noua ne-a facut mobila in casa sotul Cristinei (Herra) foarte frumoasa, rapid si ieftin. Face exact cum vreti voi sau daca nu aveti idei va poate ajuta cu modele. Noi am fost f. multumiti.
kiss[/purple]
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...[/font=Comic Sans MS]
Bine-ai venit din concediu! A fost frumos?
Uite aici pe cineva care ,peste cativa ani, o sa vina sa-ti ceara sa faceti o cursa impreuna cu motoreta(sau motocicleta?).
Adriana
papa-bun
Nora__ spune:
Salutare fetele!
Gabriela...cu intarziere...LA MULTI ANI!...sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Ai mai rezolvat cu spatiul?M-am intalnit cu cineva si zicea ca are un spatiu in Pacurari,2 camere la parterul unui bloc,bun si pt birouri si pt depozitare.
Caldura mare,domle...am facut ieri mancare,am zis ca mor...
Ca sa nu mai coc,am incercat prajitura de la Dr.Oateker,aia la frigider...am luat cu ananas.A iesit buna si racoroasa.Nu e ca cele facute in casa,dar e rapida si fara coacere.
Fetele...o intrebare.Cat costa o bona?Cat dati voi ,ce face si ce program are?La mine ar fi program lejer,in sensul ca o ajuta si mama si daca are treaba intr-o zi,sta mama.Si va avea grija doar de copil,sa umble dupa el,fara sa faca mancare sau altceva.Plus ca va manca la mine.Cam cat sa-i dau oare?Pliiiiiiiiiiiizzzzz dati sugestii!!!
Noi alergam la cumparaturi pt casa...sa terminam odata curatenia si sa ne mutam.De abia astept.
Va pup si fug sa hranesc pakidermul
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!