Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ramonika, o prietena de a mea si-a deschis salon de infrumusetare pe Stefan cel Mare, vis a vis de blocul Guliver si de Evenimentul. Deea Center se cheama. Nu stiu care sunt preturile, dar du-te pana acolo sa vezi cum e. Ca dotare pot sa-ti spun ca e super.

Ioana&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Hera, multumesc frumos pt. explicatii. Acum stiu pe unde este.
Da, in Metro e peste proapat dar nu-l curata. La hala mai e dar tot asa nu-l curata. E mai simplu ca nu se mai face mizerie acasa.

Aime: pana la balaceala mai e un pic de asteptat dar ajungem si acolo.

Acum vin cu o intrebare la voi: unde pot gasi saltele de calitate pt. pat si la preturi bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Nicoleta pai eu lui Vladi ii dau sa pape pe la 8.30-9 cand se scoala ca e rau de foameeeee , asa ca la Dana ii iau doar biscuiti, covrigei, da nu prea are el timp sa pape, ca ii ocupat tare , dar tu poti sa-i dai acolo, la masuta sau afara, poate il inspira ceva si papa. Cand ma mai duc, nu stiu, da scriu aici cand ne hotaram, probabil, sapt viitoare, poate chiar luni, oricum ma duc de 2 ori pe spatamana, ca ii prinde bine tare.

Darria mizeria ca mizeria de la peste, da uite si eu si sotul meu nu putem sa-l curatim daca nu moare, ca mor de mila lui...si cum vrem sa-l luam proaspat asteptam rabdatori sa piara bietul...asa ca am sa ma deplasez si eu in pacurari. Noi avem un magazin Aqua in Nicolina, dar nu ofera si asemenea "servicii". Despre saltele:atat ptr Vlad cat si ptr noi avem Relaxa, pe a puiului am dat 1.2 mil acu 2 ani (de la Moldova, am luat-o cu tot cu patut, dar am vazut la Moldomobila in Bularga), pe a noastra vreo 3 mil si ceva din Metro am luat-o acu vreo 3ani si ceva. Acu stiu ca sunt acelea italiene ortopedice parca se cheama mai bune. Da si anostra e buna si n-am dat 8 mil pe ea . la puiuta.

Gabriela, uitam sa-ti spun, am vazut un spatiu de inchiriat, la parterul unui camin de langa Piata Nicolina, cu vedere la gardul viitorului Kaufland. E cam aiurea pe acolo, dar este si un cab "avocatesc" si o frizerie...daca mai vad ceva te anunt.

O seara buna!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor!
Abia am facut si eu calc si netul si sunt in criza de timp...asa ca pe scurt...am citit pe fuga din urma
carmen(Mephala) m-am ingrasat 7 kg pana acum dar eram cu un exces de vreo 7 de la prima sarcina....mai vedem dupa ce va fi.
danna ti-am scris azi mesj pe privat ca vreau sa te vizitez sambata si vreau sa stiu daca se poate ,da sau nu.Vizita la centru bineinteles.
mii de scuze ca nu am mai intrat,multumiri pt urarile de ziua mea, a fost o zi normala pt mine(scuze ca nu am raspuns dar nu am avut net)...inca nu mi-am luat cadouri poate sambata daca las fata cu cineva voi avea timp de colindat.
Am reusit sa ne luam masina,si vrem la sf lui iulie la mare.Stie cineva cum e in saturn?Am vrea acolo ca am inteles ca e mai bine pt copilasi.
Aime tu stai si tu cu Vladi acolo cat il lasi la danna?ca eu de asta as lasa-o sa pot rezolva din probleme.
Va pup si poate voi fi mai des pe aici!

Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Aime: multumesc pt. raspuns. S-a rezolvat.

Noi am inceput sa fim fresh noaptea am stat la palavrageli si minciuneli de la 2,20 pana pe la 6 dim. iar acum dormim cred ca devenim pasari de noapte Oricum nu carai nimic, poate sa faca orice ca doar e bumbuslica mamei si e tare scumpa, imi adaptez si eu programul dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Darria, se vede treaba ca fata s-a marit si are nevoie de socializare, de conversatie ...asa ca intre fete . La cat mai putine nopti albe. ei inca nu constientizeaza ca e zi/noapte si tre sa fii fresh ptr ei, bine ca nu are colici, sa si planga. Pupicei

Paula, eu stau cu Vladi la Dana, n-am avut nevoie sa-l lasa pana acum, dar daca va fi nevoie, il las, ca doar e mare

O zi buna va doresc!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Buna dimineata fetelor. Ce mai faceti ? Eu in dimineata asta ma simt tare vlaguita, nu stiu ce-i cu mine. Si cind ma gindesc ca tre sa ies afara cu Matei parca mi-e cam frica fiindca am si niste ameteli dubioase. Nu am mai lesinat de mult dar nu vreau s-o fac acum iar. Cred ca am sa ma invirt pe aici pe linga bloc mai mult, sa fiu aproape de casa in caz de urgenta.
Poate cafeluta o sa-mi faca bine (daca nu mi-a face mai rau, cine stie...).
V-am pupat, va doresc o zi buna.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Si eu sant ametita si nu ma simt prea bine,darla mine caldura e vinovata.
Catalina merge la gradinita,pe timp de vara e gratuit(pentru copiii care frecventeaza gradinita ) ,asa ca nu pierdem ocazia.E bucuroasa ,sta acum cu o educatoare care-i place ,sant si copii de la grupa mare si e incantata!
Dr pediatra i-a recomandat cateva zile(macar) la munte..si acum ma tot gandesc ce cunostinte am pe la munte sa ma duc sa-i "calc " cateva zile,ca nu avem acum bani de stat la hotel.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Intru si eu scurt de tot sa va salut.

LA MULTI ANI! , Mihaela, sarcina usoara si BB sanatos, voinic si voios.

Darria, ma bucur ca sunteti bine si ti-ai pastrat entuziasmul (stim toate ca nu e chiar usor dupa nastere)

Azi lucrez de dupamasa. Paula ti-am trimis PM, va asteptam, insa pentru inceput cred ca ar fi bine sa stati si unul din voi cu fata, pana se obisnuieste, sa nu se simta abandonata si sa nu ii fie frica. Se va obisnui repede, n-ai grija.

Nicoleta, curaj, ne descurcam cu papa, si chiar de nu ar manca la 10, va manca mai cu pofta la pranz

Herra, poate ca persoana cu care il lasi pe Vladut l-ar putea aduce din cand in cand la balaceala, sau nu ai incredere sa ii trimiti pe strada?

Gabi, Carmen, sunteti mai bine?

Acvi, tare greu tre sa mai fie cu burtica mare pe caldurile astea. Va dorim sanatate si numai bine.

Spor la toate va doresc si o zi frumoasa.
Va pup, am plecat ca mai am ceva treaba ...

Editez, am uitat sa raspund lui Buli: site-ul meu e de gasit la profil sau la casuta galbena de langa PM si EDIT...Inca nu e gata, lucrez la el printre picatele...

Adi, ai gasit cunostintele pe care le cautai la munte?

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Aime, asa e, de acum are nevoie de mai multa atentie si conversatie. Si daca m-ati vedea ca turui de nebuna si ea se uita mirata la mine ceva in genul: mama a pandalit de tot? - vreau sa o ajut la vorbire, stiu ca daca le vb. des si aud conversatie in jur le este mai usor si incep sa spuna minciunele mai devreme.
Sau poate ca smecherita mea vrea sa plece pe furis la discoteca(sunt 2 in zona) si vrea sa ma adoarma ea pe mine.

Dana: nu imi este greu deloc si e o placere imensa chiar daca sunt obosita. Ma uit la mutrisoara ei, mai ales cand e un zambet toata si ma topeste. Deja nu cred ca o sa am autoritate in fata ei Ar fi fost greu daca avem gemenei dar asa....

Adriana: bafta pt. mica vacanta la munte. Dar la mare nu a recomandat pediatrul? ca amandoua sunt benefice piticilor.

Multa sanatate tuturor si reusita in ceea ce vreti sa faceti. O perioada cat mai usora pt. mamicute cu burticute, imi imaginez ca e greu pe caldurile astea.

Bine ca s-a mai racorit un pic afara, sper sa nu ploua diseara sa ne strice plimbarica.....dupa poate sa ploua cat pofteste.

Mergi la inceput