Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9
Raspunsuri - Pagina 4
marair spune:
o rugaminte maaare catre administratora acestui subiect:cum as putea sa accesez capitolele anterioare?As dori in mod special sa notez in jurnalul meu de sarcina gandurile impartasite voua cand am aflat ca sunt gravi.Va rog, ajutor!Raluca si, se pare, Ana Maria 17+.
lauravoinicu spune:
Marair , si eu ma gandeam la tine zilele astea , ma bucur mult pt tine ca ti-e bine . Iti mutumesc pt gandurile tale. Poate de data asta va fi cu noroc pt noi toate , sa ne tii pumnii in continuare ca doar tu ai dat tonul la burtici la acest subiect si se pare ca ai tras tare piciorul ........
Te pup!
Fetelor maine ma duc la dr , la monitorizare , va scriu maine seara sa va zic ce si cum....
Va pup!
marinar spune:
neata
Laura mult succes si sa fie totul ok.
Ioana, cum ai reusit draguta sa faci entorsa la mana??? pup fata ca sa treaca mai repede.
Clau cred ca te omoara asteptarea, ca si pe noi de altfel. abea astept sa ne aduci vestea cea mare.
Kitty cum e spermograma?
pup toate fetele
marina
pozici
felicia_ spune:
O zi buna va urez tuturor!
Eu deocamdata nici o veste, sambata a facut programare pt spermograma, luni seara am programare la dr T. Sper sa am atunci mai multe de zis
Poze1Poze2
bubulina1 spune:
Neata tutunaresele mele dragi!
Ioana, imi pare asa rau pentru manutza ta! Iti doresc refacere rapida! Si inca ceva: cand nu te vei astepta la nimik, in luna aia o sa vina bb, asa ca nu mai astepta rushii, poate au alta treaba
Bafta multa fetelor care au facut si fac spermograma (Kitty si Felicia), sa veniti cu rezultate bune!
Pupici multi la gravidutzele fericite marair si marinar
laura69silk, . Sunt bine, sanatoasa, nu am greturi. Sunt doar somnoroasa, dar incerc sa suport cum pot caldura (acasa e groaznic)
Eu ajung vineri, pe 7 la cabinet. Daca o sa am placerea sa intalnesc una dintre fete, nu ma supar.
Tin pumnii la toate care sunteti in asteptare, sa aveti numai teste pozitive!
Va pup pe toate!
Bubulina 6+
alexia28 spune:
Buna fetele,
Clau, ca bine zici, mergem luna asta la gravidute si mai luam si cateva fete, nu?
Eu am fost dimineata la monitorizare, mi-a crescut foliculul si endometrul, prin urmare mi-a dat sa fac Pregnyl dimineata si sa ne vedem vineri iar. Sa speram ca va fi bine, Doamne Ajuta!
Ioanaimi pare rau pt manuta ta, ufff pe caldura asta trebuie sa fie tare greu
Lauravoinicu, bafta maine la monitorizare, sa vii cu vesti foarte bune
Felicia, bafta sambata la spermograma, sa iasa bine, sa fie vioi si muuulti
Bubulina
Pup toate fetele
kitty_nic spune:
Dragele mele dragi,
pe toate, fara exceptie.
Bubulina tie si la burtica.
Amely si Mamidevladut fete harnice si silitoare. Bafta azi (chiar daca vin mai tarziu cu urarile, cu gandul am fost azi la voi si v-am tinut pumnii).
Marina, Marair pupici pe burtici, gravidute dragute ce sunteti.
Ioana imi pare rau de manuta ta. Stiu cat de neplacut este sa fii obligat pe caldurile aste sa mai stai si cu fasa sau gips. Insanatosire grabnica!
LauraSilk, multam de grija. esti o super scumpica si grijulie.
Alexia, bravo pt rezultatele bune de la monitorizare si spor la treaba in we.
Eu vin in forta cu vesti, care mai de care mai bune sau mai incurajatoare, dupa cum urmeaza:
1. Nasa noastra de cununie, care de altfel este si sora lui Bogdan a nascut azi o frumusete de fata de 3,200kg. Sunt bine amandoua, iar taticul in culmea fericirii.
2. Eu am fost aseara la dr. si am facut o echo unde ce credeti ca a descoperit dna. doctor? Nu, daca va ganditi la mai mult decat este .... gresiti. A descoperit un frumos endometru de 8mm trilaminar, iar pe OD un folicul mai mare decat am avut vreodata(de cand ii monitorizez, of course) de 15mm. Vineri dimineata mai merg la o echo sa vedem ce s-a mai intamplat cu el, iar daca ar fi dupa cum zice dna in we avem treaba din belsug. Acum eu incerc ca nu ma imbat cu apa rece dar sunt extrem de incantata. S-ar putea ca in acest we sa plecam la mare sa o vedem pe galuscuta cea mica si sa profitam si noi de mare, de soare si de pe malul marii. Chiar daca nu se finalizeaza cu nimic , macar ne simtim bine.
In alta ordine de idei sotul meu ieri nu a putut sa "furnizeze" materialul necesar pt spermograma, asa incat am luat borcanelul acasa si am hotarat s-o lasam pe saptamana viitoare.
Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
felicia_ spune:
Kitty, felicitari noii mamici!
Voua va uraz un we super relaxant si cu rezultate!
Poze1Poze2
laura69silk spune:
Buna, fetele dragi !
, poate ne mai racorim...
Ioana imi pare rau pentru manutza ta ! Intradevar, cel mai cumplit este ca trebuie sa suporti ghipsul pe caldurile astea...+ si din partea mea sa nu te mai chinuie atat. Iti doresc si eu insanatosire grabnica !
Kitty_sor vesti bune, bune la monitorizare, deci la galerie si cu tine ! Bravo si tine-o tot asa, iar in we, bucurati-va de soare, mare...si iubire !!! Iti doresc din toata inima sa fie cu mult noroc si sa se lase cu !Sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii si fericire ! Altfel, imi pare rau pt. situatia cu spermograma, crede-ma si mie imi este groaza cu 'ubitu', de aceeasi reactie... Va fi bine data viitoare, vei vedea !
Alexia bafta, bafta, bafta in continuare si sa auzim vineri si de spectacolul...ovulatiei ! icei
Clau e grea asteptarea, nu ? Dar si cand va fi sa fie, sa ...te tii ! Pumnii stransi in continuare, cu tot dragul !
icei
Lauravoinicu aceleasi urari si pumnii stransi pentru maine ! Asteptam numai vesti bune +
Felicia un gand cald si pumnii stransi si pentru tine ! Bafta, bafta MAARREEE !!!
Bubulina1, Marinar, Marair speram sa va simtiti bine in continuare, si sa suportati cu bine disconfortul asta termic ! icei si pt. puiutzi
Si acum sa facem putzina galagie...de galerie
Hai Alexia, hai Claucia, hai Lauravoinicu, hai Kitty_sor
O zi cat mai placuta va doresc si va pup pe toate cu drag Alexia, Amely, Aurelia, Ioana, Claucia, Kitty, Alina.n, Alina25, Miruna79, Ariana1, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Madutz, Teo, Papushel si toate gravidutzele Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1, Irinabr
Laura
miruna79 spune:
Dragele mele.
De mult n-am mai scris dar eu tot va urmaresc citesc ce scrieti si traiesc cu voi emotiile voastre si va tin pumni la toate aspirantele si le urmaresc cu drag pe mamicutele si le doresc sarcina usoara fara probleme.
La mine nimic nou abia am scapat de CM, m-am mai linistit si chiar ma gandesc sa incercam si noi tramantul naturist al faimosului dr Andritoiu care e extrem de scump dar inainte de asta vr sa faca sotul analizele hormonale sa vedem de unde a plecat problema.poate reusim si noi s-o scoatem la capat.
Va pup pe toate fetele dragi mie deci pe toate fara exceptie.