Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Alexia iubita mea, ne tinem de manuta si numaram pentru tine, da? Ca pentru mine nu cred sa fie luna asta. Chiar nu simt nimic nimic???

Dar ma gandesc la ceva: luna viitoare nu pot face monitorizare si nici stimulare, nu stiu cu ce as putea eu sa stimulez ovulatia natural ca sa stiu macar ca este; poate stiti voi, ceva marar, BU? Eu o sa fiu in zilele 13-14-15 in vacanta. Macar de ar merge asa...

Temperatura pe care mi-o iau dimineata e acum 36.8. A fost 37.1, 37.0, 36.9 si acum 36.8. Adica in scadere. Ma rog, in principiu nu ar avea de ce pentru ca oricum iau Utrogestan - ovule si este un progesteron care creste temperatura. Hmmm, mai iau progesteron pana vineri si dupa, astept CM. Cam pe Marti asa, la tine Alexia cand ar fi ziua 14 sa zicem de la DPO?

Va pup pe toate! Laura stai bine la monitorizare, sanatate sotului tau si sa se repare si el saracutul ca sa aveti spor la cu spor si scop.
Pup
Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata va spun si eu!
Kristind, bine ai venit printre noi! O sa vezi ca vei intalni aici o gasca de fete super, vesele( de cele mai multe ori) si saritoare! Si mai e o "tutuneasa" dulce, care am impresia ca are o agenda, sau o memorie fantastica , si aree cate o vorba buna exact atunci cand ai nevoie de ea!
Laura,deci au mai crescut foliculii! Si mai au timp... Sanatate sotului!
Fetelor, eu iau in calcul si varianta FIV, sa fiu cat de cat pregatita sufeleteste, in cazul unui esec... Data trecuta m-am dus cu incredere si optimism, iar cand m-am trezit din anestezie, mi s-a spus clar: FIV! Nici nu vreau sa imi amintesc disperarea de atunci....
Claucia, noi tinem pumnii pana la venirea rusilor! ce dac nu simti nimic? Se mai intampla! De ce sa fie numai invers: toate simptomele...si nimic!?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele dragutele,

Lauravoinicu, imi pare tare rau pt tine si sotiorul tau Eu stiu ca antibioticul afecteaza si ar fi tare pacat, nu exista alta solutie ca sa se amelioreze situatia si sa renuntati la antibiotic? Offfff

Clausimptomele sunt doar in capsorul nostru...este prea devreme sa simti ceva, asa ca numaram impreuna, eu cred ca joi pe 13 iulie fac 14 DPO.

Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Krisand bine ai venit!!! T este singurul care poate aprecia in ce masura te poate ajuta, dar nu cred ca-l sperie pe el o rana pe col. merita sa incerci sa mergi la el. noi iti suntem alaturi si te sustinem.

Laura multa sanatate sotului.

Clau, draga mea, eu nu am avut simptome mai bine de o luna, asa ca... sanse mai sunt.

va pup pe toate

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata tutunici!
Lauravoinicu, ma tem ca orice infectie, mai ales daca necesita antibiotice, influenteaza negativ calitatea ... eu as renunta luna asta la inseminare si mi-as incerca sansa natural (la 2 zile)... Nu de alta, dar ca sa fiu cu inima impacata ca nu dau banii degeaba... Medicii zic oricum ca sansele sunt mai mari pe cale naturala decat cu ISA (depinde si de problema medicala). Chiar, n-am inteles de ce trebuie sa faci ISA? Acuma te rog sa ma ierti ca am fost sincera, eu asa as face, dar e doar parerea mea... si multa sanatate sotului

Krisand, bine ai venit! probabil T. te va trimite la d-na dr. Badea intrucat are mare incredere in ea. Este foarte amabila si draguta, are o clinica aproape de Giulesti si este foarte buna in probleme de col. Din cate stiu, el nu se baga, decat eventual constata si te trimite direct la colposcopie si (daca e cazul) cauterizare, la Badea. Dar si eu zic sa mergi mai intai sa te vada el, poate iti mai spune si alte lucruri. Multa sanatate!

Ariana, la un tratament la Sovata te-ai gandit? te-ar putea ajuta cu trompele...sau vrei sa mergi direct pe laparo si sa nu mai pierzi timpul?

Pup fetele si fug...la munci

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

'neatza tutnaresele mele dragi,
am intrat in mare viteza sa va pup, sa-i urez bun venit noii tutunarese KRISAND si sa va spun ca am adugat poze cu nepotica bebelusa Cristiana MAria si cateva poze facute in noaptea aia in Constanta si cu rasaritul la Mamaia.
Va mai pup odata si la treaba ca vin treburile dupa mine.

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna, dragele mele fete !!!
Ce de noutati !!!

Kristind iti urez si eu un bun venit calduros intr-un grup sufletist, informat si optimist, care cu siguranta te va ajuta sa treci mai usor peste probleme si poate, chiar te va ajuta sa gasesti mai rapid si facil solutii. Noi suntem subiective, si cu siguranta, iti vom spune ca...ai nimerit...pe mana cui trebuie. Cu siguranta, primul pas este o programare, o consultatie, si...o lista intreaga de intrebari. Iti urez bafta multa si Mister T sa te ajute sa treci cat mai repede la gravidutze !
Lauravoinicu, frumoase valori de monitorizare, tinem pumnii sa creasca in continuare ! Imi pare rau pt. sotul tau, ii urez multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede ! Legat de intrebarile tale, cred ca ar trebui sa vorbesti cu T, oricum va vedeti, el iti va spune exact cum stau lucrurile. Important este sa crezi in continuare, in sansa ta din aceasta luna !
Ariana1, felicitari pentru valori ! Regret ca ai probleme cu trompele, dar nu se stie niciodata : presteaza cum ti-a spus T (ne-ai scris ca esti...ascultatoare) si poate nu va mai fi nevoie de laparoscopie in august. Iti tin si tie pumnii sa fie cu muuulllttt noroc, la asa valori !!!
Felicia, scumpa - e prea devreme...pentru gandit la FIV. Spermograma este buna, ai inceput monitorizarile, continua cu ele, T ti-a mai propus o laparoscopie. Eu consider ca mai ai de trecut niste etape, inainte de a te gandi la Fiv. Fiv-ul este...o solutie, dar gandeste-te la ea, ca fiind...ultima !
Mamidevladut imi pare rau ca nu te simti bine. Sper sa-i vii de hac cistitei asteia cat mai curand ! Iti urez si eu bafta la ultimul examen si sa inchei cu bine sesiunea ! Mult noroc si pumni stransi in urmatoarea serie de monitorizari !
Amely, ma bucur ca ai putut posta si te felicit si eu pentru sesiunea incheiata cu brio si iti urez sa treaca cu bine si aceasta ultima zi de audit si sa obtineti certificarea ! De acum te poti concentra mai bine pentru proiectul bb si cu relaxare, dragoste si credinta, sunt sigura ca il vei aduce pe bb in aceasta vara !
Kitty_sor, iti multumesc pentru aprecieri ! Iti urez bafta multa la utimul examen de sambata ! Ma gandesc la tine cu drag si iti tin pumnii in toate aceste zile de asteptare ! La vestile bune pe care ni le-ai dat in aceasta perioada, si rezultatele sa fie pe masura ! Sa dea Domnul sa fie !
Alexia, Claucia, asteptam si noi, impreuna cu voi, vestile bune ! Stiu ca este grea asteptarea, dar, credeti in sansa voastra...si in mana lui Tutu ! Nu se poate sa nu fie cu ! icei +
Ioana, scumpica, nu mai dai nici un semn ??? Ce fac rushii ? Au batut la usa sau s-au speriat si...imprastiat ?! Un gand cald si o imbratisare si pentru tine ici
Bubulina1, Marinar, sunteti bine ? Bubulina, ai reusit sa-l vezi pe bb ? Este bine ? Sarcini usoare in continuare si pupicei, voua si puiutzilor !
Silvana, Aurelia77, fetelor, voi nici un semn ?! Silvana, inca o data mult succes cu tratamentul d-lui Andritoiu ! L-ai inceput, deja ? Este greu de tinut ? icei si pentru voi

Pentru toate fetele, o zi placuta si multi Alexia, Amely, Aurelia, Ioana, Claucia, Kitty, Miruna79, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Felicia, Madutz, Teo, Alina25, Alina.n, Ariana1, Papushel, Sabineta, Kristind si gravidutzelor Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1, Irinabr
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multam, fetele, pentru felicitari... sa va mai zic si ca auditul s-a incheiat la fel de bine? Deci, sunt fericita la maxim!
Acum incepe distraktia

Pupicei la fetele dragi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambet74 spune:

Hello !

Va urmaresc de muuult timp dar acum mi-am luat inima in dinti sa particip si eu la discutii.
Deocamdata doar cu un salut.
Sper sa reusesc sa scriu mai mult de atat pe viitor, ca doar nu ma mancati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna dragelor,
Azi ziua 13: nu s-a produs ovulatia, foliculi de 31, respectiv 22, mi-a dat T. urgent un pregnyl iar deseara la treaba; vineri ma duc din nou dimineata la spital sa vedem daca s-au spart; sper sa nu ma aleg cu vreun chist;
Amely am fost acum un an la Sovata, am facut o cura, dar se pare ca nu m-a ajutat; oricum i-am spus lui T. si din expresia lui se pare ca oricum nu este de acord cu tratamente din astea (asa mi-a dat de inteles).Am luat si tincturi (branca ursului si telina) care in afara de o pofta mai mare de , alt efect nu au avut ( nu ma plang, pentru am ramas cu placerea momentelor chiar daca nu au avut urmari). De aceea cred ca laparo este unica solutie care mi s-ar potrivi. Apropo, a fost cineva azi dimineata la spital la T. Eu am fost imbracata cu blugi trei sferturi si camasa de blugi (si port ochelari).
Va pup dulce, si sa ne ajute D-zeu.

Ariana1

Mergi la inceput