Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pup toate fetele dragalase

Clau sper din suflet sa-i faci sotului tau un cadou de neuitat.
eu speram sa-i pot spune de ziua lui ce este bb, baietzel sau fetitza, dar nu cred ca o sa se poata pt ca nu ajung la Iosup pana atunci (16 iulie).

Felicia ma bucur ca te-am putut ajuta. Sper ca T sa-ti poate noroc si sa te ajute sa-ti implinesti visul.

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laurici, esti o scumpa, te-am auzit, cum sa nu, draguta de tine... fetelor, stiu ca n-am prea fost deloc activa in ultima perioada, dar maine este ultima zi de audit si... GATA! iar sesiunea de examene am incheiat-o cu brio. Nu-mi vine sa cred ca a trecut si perioada asta ingrozitoare, chiar ma gandeam ca in ultima vreme am invatat sa traiesc intr-un asemenea stres, incat acum, dupa ce va trece valul, cred ca o sa ma plictisesc de moarte... Mai ales ca pana in august cand plecam la mare mai e ceva... Dar va am pe voi si sigur nu ma plictisesc!

Despre proiectul bb nu am cu ce ma lauda, dimpotriva am senzatia ca luna asta nu am ovulat... tocmai acum cand nu m-am monitorizat De ce zic asta? pai sa va spun: nu am avut nici cel mai mic semn de ovulatie, nu tu albus, nu tu intepaturi, NIMIC! Eu care eram ceas elvetian, in ziua 14 ovulam ca la carte. Am prestat cu "simt de raspundere" cum ziceti voi incepand din ziua 12 pana in ziua 16, in fiecare zi, in speranta ca poate-poate simt vreo eclatare de folicul, dar se pare ca fara succes. Cred ca nici utrogestan n-are rost sa mai pun, nu? Asta e, poate luna viitoare... Acum sunt ziua 19 si ma rog sa nu ma fi pricopsit cu chisturi.

Mama ma tot bate la cap sa incep dipherelinul, si parca mereu imi caut scuze sa-l aman, tot mai sper, tot mai visez, nu stiu ce-i cu mine... Acum am zis ca incep sa-l fac din toamna, dar parca vad ca sunt numai vorbe... Si mi-e tot mai frica sa nu revina endometrioza asta... Uff, nu va mai incarc si pe voi cu ganduri negative, mai bine va spun ca va tin pumnii sa aveti foliculasi rodnici luna asta si sa ploua cu teste II!

Lauravoinicu, tin si eu pumnii sa cresca productia de foliculi!

Ariana, ai niste super-valori, felicitari! in a cata zi te-ai dus? nu ti-a dat pregnyl? sau probabil iti da maine dupa ce vede cum au crescut

Claucia, rabdare dragalaso, ca vine si randul nostru la odisee, sa fii sigura!

Kittysor, Alexia, cate un dulce la fiecare si nu uitati ca va tin pumnii stransi de tot luna asta!

Felicia, te sustin in decizia ta, daca as mai face o laparo, tot cu T. as face-o pentru ca e cel mai bun! Si sper sa desfunde tot ce a mai ramas de desfundat pe acolo, iar anul asta sa te vedem cu burtica!

Ioana, tu cum mai stai cu moralul scumpa mea? abia astept sa ma eliberez din audit si sa ne auzim la tel. sau de ce nu, sa ne si vedem la o cafea? Oferta valabila pentru toate fetele care pot veni, ca una e la telefon sau pe net si altceva e face-to-face cu prietenele dragi, mai ales ca toate avem cam aceleasi probleme de discutat/comentat etc...
Pana una alta, ma bucur ca existati!
toate fetele-aspirante tutunici si nu in ultimul rand gravidutele noastre care ne redau optimismul!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Laura,Marinar,Amely , sper si eu sa rezolve ceva, ca daca nu... FIV ma asteapta... si va astepta, ca nu prea avem bani...
Ariana1, mie mi-a spus ca in iulie e nchisa sectia de ginecologie, asa ca probabil te va prigrama si pe tine in august! Poate nimerim impreuna!
Lauravoinicu, ce ai facut? Inca o data, scuze ca nu te-am asteptat!
O zi buna va doresc!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Pupici la Tutunarici,
Amely, felicitari pt finalizarea cu brio a sesiunii si dai Doamne sa treaca mai repede ziua asta sa scapi si tu odata. Pun pariu ca n-o sa-ti lipseasca stresul prin care ai trecut.
Felicia, felicitari pt vestile bune pe care ti le-a dat aseara despre ovare, si la laparo inainte! Amely este trecuta prin asta de curand si daca ea are asa o parere, mai mult nici ca ai nevoie.
LauraSilk esti o dulceata, fata mea. Ai atata grija de toata lumea incat ma uimesti ce memorie ai. Pentru fiecare ai cate
o vorba buna, cate un indemn sau o urare. Eu, si cred ca vorbesc si in numele celorlalte fete, iti multumesc ca existi.
Ariana, felicitari! La asa valori poate cu un pic de noroc si mai mult sprijin de la DD iese cu ochisori.
Lauravoinicu ma alatur galeriei si scandez: "Hai foliculii multi si grasi la Laura!"
Ioana multi pupici si o imbratisare calda pt tine.
Pupici multi pentru toate fetele mele dragi: Alexia, Amely, Aurelia, Ioana, Claucia, Miruna79, LauraSilk, Lauravoinicu, Silvana, Mamidevladut, Felicia, Madutz, Teo, Alina25, Alina.n, Ariana1, Papushel, iar pt Marinar, Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Bubulina1, Irinabr pupici si pe burtici.

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna dimineata fete scumpe,
Abia asteptam sa deschid calculatorul sa vad ce vesti noi aveti. Dupa cate vad Alexia, Clau si Kitty (gata cu inrositul acum mergem pe verde ca e culoarea mugurasilor, poate apar si la voi) sunt in asteptare, va tin pumnii sa fie cu ochisori.
Eu in we asta am fost la mare, nu va puteti inchipui ce vreme rea a fost, dar intr-un fel mai bine ca oricum nu am avut timp de plaja.
Din pacate am facut si o cistita hemoragica foarte urata si ieri bantuiam pe la Panduri sa fac echografie.
Amely sigur o sa ne intalnim la o cafeluta pe terasa, ca doar scapam de sesiune(eu mai am sapt asta un examen si gata)
Claucia sa dea DD sa ii dai sotului tau cel mai frumos cadou primit vreodata
Ioana ma alatur si eu Laurei si iti tin pumnii sa fie cu succes inseminarea.

Pupici multi la toate tutunaresele si cat mai multe liniute duble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mamidevladut, multa bafta la ultimul examen, sunt sigura ca va fi supeeer bine, ca doar esti tutunista de-a noastra! Noi suntem niste invingatoare, nu?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna din nou fetelor,
Amely, am fost in ziua a 11 a, cred ca daca nu se produce ovulatia pana maine (ziua a 13-a) o sa imi dea pregnyl ca asa am facut si data trecuta.
Felicia cred ca si eu voi face in august laparo, daca spui ca ti-a zis ca este inchisa sectia; acum sa vad cum voi fi cu zilele de dupa CM; am inteles ca operatia se face cam in primele 10-12 zile, nu? Oricum astazi am de gand sa-l ascult pe T. si sa a o fata cuminte.
Va pup pe toate.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele! Ma primiti si pe mine intre voi??!! Am si eu o intrebare. Pe mine ma doare foarte tare ovarul drept-se zice ca e anexita. Am si o rana pe col. Am fost la Eforie si am facut tratament, dar se pare ca fara rezultate. Problema ar fi ca de 1an incerc si nu raman insarcinata. Credeti ca d-nul doctor m-ar putea ajuta??? Va multumesc!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna seara fetele,
Kristind, bine ai venit printre noi, eu sunt convinsa ca T te va ajuta sa-ti indeplinesti visul. Pt rana pe col daca nu este mare eu am reusit sa scap de ea prin spalaturi vaginale cu ceaiuri de pelin, de galbenele, daca este este mai mare se cauterizeaza si gata, scapi f usor.

Arianace foliculi babani ai pt z11. Spor la prestat si poate se lasa cu ochisori!

Mamidevladut, imi pare rau de cistita, sper ca te simti bine acum. Sa stii ca sunt foarte bune ceaiurile de codite de cirese si matase de porumb(eu sunt adepta naturistelor)

Felicia, bafta la laparo, stai linistita ca esti pe maini bune si o sa vina bebe repede dupa operatie, o sa vezi, nu te mai gandi la FIV.

Amely, felicitari pt rezultate si de abia astept sa ne reintalnim dar nu la cabinet ci la cafeluta cu toate Tutunaresele dragute de aici.

Clau, sper sa-i faci sotului cel mai frumos cadou. Ne tinem de manuta si numaram impreuna, da?

Laurici69, un pupic special pt tine

Lauravoinicu, nu ne mai spui nimic? Vrem vesti de la monitorizare!

Pup toate fetele dragi mie si va doresc o seara frumoasa si pt cele in focuri spor la prestat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , imi cer scuze ca nu v-am scris pana acum , dar ma ucide naveta asta Bucuresti-Slobozia . Acasa nu am ajuns decat marti dimineata si m-am dus direct la servici . M-am odihnit putin ca sunt cam in urma cu somnul.
Acum sa va raportez
Ziua 11 : E- 10,2 , OD - 14,8 , OS - 13,2 , de la eco si pana acum am mai facut 4 fiole de menogon si maine ma duc sa vedem iarasi care este situatia , sper sa fie de bine........
Va multumesc din suflet pt galerie , abia asteptam sa ma intorc acasa sa vb cu voi. ici pt fetele mele dragi.
Ar mai fi o problema , sotul meu este cam bolnavior , ca sa spun asa , i-a antibioitice ( oxacilina) , i-a iesit un fel de furuncul , din cauza caldurii si are niste dureri ingrozitoare , daca nu ii trece va trebui sa il taie. Era tot ce ne lipsea , oare antibioticul influenteaza gigei la inseminare ? Sunt disperata , daca se agraveaza situatia lui chiar in ziua cu pricina , ca sa nu va mai spun de prestat .... Oare cum e mai bine sa prestam , eu pana acum am prestat la 3 zile , dar la voi citeam ca la 2 zile ,....., asa stiam de data trecuta .....?
Felicia , imi pare rau ca nu ne-am intalnit , eu am ajuns pe la 7 si ceva , m-am gandit ca nu te mai prind la ce pustiu era pe la cabinet.. Nu te mai gandi la fiv , ca dupa laparo o sa ramai cu siguranta , ai sa vezi........

Va pup pe toate fara nici o exceptie !

Mergi la inceput