Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULINA multumesc mult.
MEGBENG ce face burtika?ce dragut din partea voastra,a burtikoaselor, sa
ne vizitati atat de des.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

FELICIA, multumesc tare mult de primire!

Acum sunt la servici si nu prea am loc, dar cum o sa ajung diseara acasa o sa incep sa va bombardez cu intrebarile si nelinistile mele.
Va multumesc anticipat la toate si va pupicesc si pe aspirante si pe gravidute.

Ma bucur ca m-ati primit in familia voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Miro: m-ai facut sa rad cu lolec si bolec!!! super tare!!! multa sanatate in continuare iti doresc si bebelina frumoasa!

Melu meu: cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun ca am sufletul plin de speranta si rugaciuni pt tine! eu vineri plec iar la mare... crezi ca pana atunci aflam ceva?? sau trebuie sa astept pana duminica seara cand ma intorc? oricum sunt cu pumnii stransi si am niste emotii.... hmmm... am sufletul cat un purice in asteptarea deznodamantului...fericit!

raportez si eu: sunt Z... aaaa... Z10
am facut ieri un test de ovulatie care a fost negativ... deci mai am de asteptat pana la perioada fertila...poate va coincide cu weekendul asta cand voi fi la mare, ar insemna Z13-14

bubuleana

Mergi la inceput

BUBULEANA si eu voi fi week endul asta la mare,
dar eu sunt abia z 6,asa ca nu prind nik pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, Macca pot sa ii dau si lui? Eu ii dadeam doar BU...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Stiti cumva daca antibioticele( amoxicilina) si antiinflamatoarele ( diclofenac)ar putea sa afecteze ovulatia?
Am facut tratament cu o saptamana inaintea perioadei ovulatorii si vreau sa va zic ca la ecograf nu se vedea nici un folicul.
Concluzia : ciclu anovulator.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Asa dupa cum v-am spus saptamana trecuta, urma ieri operatia mea laparoscopica. Si de data asta a avut loc! Pe langa faptul ca am suferit enorm din cauza regimului care trebuia tinut cu 2 zile inainte de op (ca nu am mancat decat 2 oua duminica si o feliuta de sunca luni dimineata pana marti la 4pm), m-au mai lasat inca 2,5 h sa astept pana sa intru in op. Si, m-am incapatanat si nu am mai luat pastila aceea care te linisteste (te face complet la-la) de frica sa nu amane iar op si sa o iau din nou degeaba.
La ora 1pm a venit in sfarsit asistenta anestezistului si m-a luat pe picioarele mele spre sala operatorie. M-a intrebat daca imi e bine si i-am zis clar ca nu, ca mor de foame si de sete si a crezuut ca ametesc. Iar eu credeam ca ma duce intr-o camera preparotorie si cand am auzit ca intram direct in sala op mi-am pus mana la ochi si i-am spus ca daca vad sala am atac de panica. Asa ca, m-am urcat pe masa cu mana la ochi, iar apoi mi-am fixat ochii in tavan intr-un punct. Au inceput sa se invarta cam 5 persoane rapid prin sala, mi-au pus o gramada de chestioare pe mine (pt EKG si altele), apoi asistenta anestezitului mi-a dat anestezia si anestezistul mi-a tinut masca cu oxigen si mi-a spus sa visez ceva frumos ca ei o sa aiba foarte mare grija de mine....si dusa am fost. Cand am deschis ochii, trezita de anestezist, la ora 14.40 i-am zis rapid ca trebuie sa fac pipi (aveam aceasta senzatie) dar mi-a spus ca asta vine de la kateter (era deja scos), dar eu insistam ca trebuie sa fac pipi. M-a convins ca nu! Si apoi l-am intrebat: Pot sa beau si sa mananc? A zis sa mai astept putintel. La scurt timp am baut si am mancat un cornulet. Si si-a facut aparitia doctorul sef care m-a operat....un doctoras frumusel foc si tinerel in jur de 30-35 ani ( imi venea sa ma ascund de rusinica), care mi-a spus ca operatia a decurs fara complicatii, ca uterul este in regula si ca prin trompa treapta a trecut imediat lichidul de contrast, iar prin stanga mai incet. Dar mi-a spus ca au "suflat-o" si ca e si ea in regula. Apoi a concluzionat: nu este nici un motiv sa nu raman gravida, totul este in regula. Mi-a aratat o poza ( nu au vrut sa-mi faca nici o caseta).La 40 minute dupa ce m-am trezit din anestezie mi-au zis sa ma ridic din pat si sa merg prin camera in cerc, dar ma lua cu ameteala asa ca am facut diagonale, apoi mi-au spus sa ma imbrac singura ca ei inchid la ora 3.45pm si trebuie sa vina sotul sa ma ia acasa. Am crezut ca nu aud bine, la 1h dupa ce am deschis ochii din anestezie aproape ca m-au dat afara, ca de nemtii se tin de program ( de parca eu eram de vina ca m-au bagat asa te tarziu in op). La sosete m-a luat ameteala si a venit asistenta sa ma incalte. I-am spus anestezistului ca nu ma doare in spate de la gazul cu care mi-au umflat burta. Dar nici nu am iesit bine pe usa spitalului ca a inceput durerea. Ma dureau si taieturile ( am doar 2, una la buric si una pe stanga). Ma ustura gatul de la intubat si ma doare si buza de jos probabil tot de la tubul de intubat. Si ma simt inca si azi ca un balon. Si am si o vanataie la vena unde mi-au pus anestezia. Maine am voie sa dau jos pansamentele ( nu stiu cine mi le da jos ca eu nu pot sa vad cusaturile ca mi se face rau, iar sotului meu la fel). Iar intr-o saptamana tre sa merg la ginecolog sa-mi scoata firele. Am intrebat si am voie sa fac la urmatorul ciclu IUI, am voie sa stau la soare si nu ar trebui sa-mi intarzie cm caci nu au taiat nimic prin uter.
Ma scuzati ca m-am intins asa de mult, dar am vrut sa va dau cat mai multe detalii, poate sunt de ajutor celor care se opereaza in viitor. Nu va faceti probleme, nu-i o operatie grea, doar dupa sunt putin suparatoare durerile, insa suportabile.
O intrebare am, cand se desumfla burtica de la gaz?
Sa auzim numai de burtici norocoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,ce mai faceti? Sper ca mai bine ca mine..

Amely si eu am luat Maca 3 luni si nu numai ca mi-a crescut endometrul dar a si ramas asa (in curand se implineste un an de la cura respectiva si inca sunt f uimita de ce valori are...).Asta pe langa alte efecte benefice....Eu zic sa iei cu incredere!
Si dupa ce termini cu examenele,ne intalnim la un suc,ok?

Miro,frumoasa burtica mai ai,uite un de la mine ptr Lolek (sau Bolek,pe care vrei )

Maruntika bine ca ai trecut si de asta,sper ca macar acum esti ok!

Va pupic cu drag pe toate si ma intorc in "fundul pesterii" unde imi fac veacul....

Ina

Mergi la inceput

MISHULE,ce alte efecte benefice a mai avut MACA in
afara de cresterea endometrului?
eu m.am apucat de azi sa iau si sunt f curioasa.
mai am o intrebare.scrie pe ea ca e interzis la femeile insarcinate.
asta inseamna ca dupa ovulatie se face pauza,si se reia la cm,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Oana draga pe noi ne-a ajutat mult (am luat si eu si sotzul,in acelasi timp). Mie mi-a facut niste foliculoi ce n-am visat (adica 20-24 mm dar la mine erau vesnic sub 20 mm). Apoi o stare generala de bine (scrie pe ea ca-i "adaptogen"),adica dormeam bine (eu sunt insomniaca de cand ma stiu),nu mai mancam in prostie ,de nervi,eram mai optimista (adica am scapat de depresii )....Pielea era neteda si fina ca de bb,nu-mi mai pica parul....Ciclul s-a reglat (a fost intotdeauna regulat dar vara trecuta se dereglase de la cate interventii si investigatii facusem, plus stres cu carul).
Si sotzul meu s-a simtit bine dupa ea,chiar m-am trezit in primavara ca m-a pus sa-i mai cumpar un flacon,ca simtea nevoia sa reia cura....Era mai putin obosit,i-au trecut absolut toate bubele (zgarieturi,taieturi,bataturi )....Si arsurile la stomac!
Chiar imi pare rau ca nu am avut ocazia sa repetam spermograma, sa vedem cum s-a modificat mobilitatea,ca la noi asta-i buba...
Singurul efect pe care nu l-am prea observat (desi conform prospectului trebuia sa fie evident) a fost cresterea poftei de . Dar ma rog,noi astia de varsta a treia....
Si o crestere a imunitatii generale la amandoi.

A...eu am luat timp de 3 luni fara pauza...(asta de nervi,dupa ce am aflat ca-s sanse zero sa raman natural ). Si cate 3 pe zi!

Ina

Mergi la inceput