Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Lachi, nu sunt... oi fi zis ceva care te-a derutat?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hello fetele! Eu nu am noutati, sunt ziua 12, deci se cam apropie momentul "x", printre atatea examene si audituri sper sa mai apucam...

Ma gandeam sa incep sa iau Maca pt endometru... a avut la vreuna dintre voi rezultate? ma refer strict la endometru, ca imi face probleme afurisitul, nu vrea deloc sa creasca

Catty, multam fain dragutica, maine am ultimul examen, in sfarsit si tocmai de asta mi-e cel mai frica

Va pup dulce pe toate si va sustin din umbra deocamdata!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu am intrat iar pe program de conservare: de doua ori pe an! nu mai apuc nici sa ma gandesc la prestat la cat am de lucru! iar ovulatia de luna asta mi-a dat-o peste cap Marinescu cu histero facuta in ziua 14. M-a traumatizat psihic si s-a dus si mucus si intepaturi in ovare...tot! a... ba da, am apucat o portie in ziua a 9-a...dar nu cred ca se pune, daca in a 14-a a venit profu' cu actiunea de cercetare si scotocire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dimineata fetelor,

sunt nou venita, ma primiti si pe mine? De cateva saptamani tot citesc in acest forum care m-a ajutat foarte mult atunci cand a venit ciclu luna acesta si eu nu ma asteptam si nu voiam. Dar citind pe acest forum m-am incurajat si am luat-o de la capat.
Deci, sunt in Z 7 si deja m-am apucat de treaba...
Luna aceasta nu vreau sa mai ratez, ceea ce va urez si voua.

Multi pupici la toate viitoarele dute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna dimineatza endometriste vechi si noi.
Bun venit celor noi, bun gasit celor vechi, pupici grasi la toate.

N-am mai intrat de multishor pe la voi ... nu vreau sa va umbresc privirea cu fericirea enorma pe care o traiesc. Va doresc la toate asemenea trairi.
Am aflat si noi ca va fi fetitza. Se va numi Karina Ioana - sper sa ramana asa ... ca multe dezbateri au fost.

Mi-e dor tare de Mishu - am intalnit-o scurt intr-o zi pe mess, tare as vrea s-o mai vad pe aici ... sau mai bine direct la odisee.
Haideti mai fetele ... nu are cine sa mai traga picioru?
Hai ca il mai trag eu o data. haideti cum mine, cu noi.

Voiam sa-i aduc aminte lui Amely ca si Catalina Uto a ramas insarcinata datorita a trei lui de MACA.
Pe mine m-a ajutat enorm. Peste 5 mm nu vroia sa creasca endometrul meu.
In luna in care am ramas nu l-am mai masurat ecografic ... fiind sus la munte ... si fiind in pauza de tot ce inseamna medici ... dar am luat 3 maca pe zi ... si iote ce-mi mai creste burtok-ul acum:
Ii prezentam pe Lolec si pe Bolec.

Sper ca am reusit putin sa va fac sa zambiti de dimineatza si va pupic pe toate toate.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Miro, chiar m-ai facut sa zambesc! Pupici!
Clauclau, bine ai venit printre noi! daca ai intrebari legate de temp, ovulatie,valori foliculi, endometru etc., nu ezita sa le scrii, se va gasi cineva care te poate ajuta!
Amely, ai scapat de ex?
Eu raportez: z 17....
O zi buna tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata dragele mele
Va doresc la toate o zi buna si servici usor.
Mai vreau sa va spun ca,sunt ziua 22 respectiv ziua 10 dupa ovu.,dupa un concediu de vis si cu temperatura bazala de 37.3;va rog mult sa-mi tineti pumnii sa se fi prins ceva de data asta.
Miro,ai grija de tine si de bebelina pe mai departe si tine piciorul sau manutza bine caci eu am sanse mari sa te urmez

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MIRO ,am ras copios....moaaama ce burtik ai!si Doamne
ce dragut..ai o fetita!
te pupik
aaaa,din ce zi se ia maca si la ce farmacii se gaseste?
eu sunt z 6.
MELU cred ca luna asta ai trantit.o!!!!!!!!!!!!!
ai grija de tine si cand ai chef baga un test si spune.ne si noua!
desi la temp. asta.........e clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu aici tot cu mana intinsa spre voi!

melu, in a cata zi esti?

bun venit fetelor noi si traditionala urare "sedere scurta si valea la odisee cu voi"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata endometristele mele dragi! Am venit sa va urez o zi racoroasa si sa incerc sa va trag dupa mine.
Vreau sa subscriu la cele scrise de Miro, si eu am luat Maca 3 luni.
oanabbb, Maca poti sa o iei cand vrei, si se ia toata luna.
Iti recomand sa comanzi de la Inovatics, iesi mult in avantaj fata de farmacii.
Va pe toate

Bubulina 6+

Mergi la inceput