FIV 79
Raspunsuri - Pagina 4
Kariris spune:
Cristina 38 ai incredere, ca iti vei reveni! Stiu exact prin ce treci... si eu am suportat foarte greu esecul de anul trecut, sunt fete care trec mai usor altele mai greu altele foarte greu! Dar va trece! Crede-ma ca eu dupa ce am aflat rezultatul, 3 saptamani nici nu am putut iesi din casa... abia asteptam sa plece sotul la birou sa pot sa plang; plangeam toata ziua, nu mai puteam manca, nu mai puteam sa ies nici macar cu cainele afara (trebuia sa platesc pe cineva sa-l scoata de 3 ori pe zi) am crezut ca o sa innebunesc. Dupa 3 saptamani m-a luat sotul si m-a dus fortat in concediu pentru alte 3 saptamani, dar cu inca un cuplu cu noi, tocmai ca sa nu mai pot boci. Mi-am luat si cainele cu mine si cand m-am intors eram ceva mai echilibrata. A trecut greu, cu cadouri, cu blandete, cu suport moral si multa rabdare de la fetele de pe forum (imens suport am avut!) incet, incet mi-am revenit! am jurat ca nu o sa mai fac niciodata, m-am simtit vinovata ca am contribuit la formarea a trei embrioni care nu s-au putut prinde (practic am initiat o forma de viata cu intentie, dar fara voia Celui de Sus, asa am considerat la vremea respectiva) si iata-ma acum.... peste exact un an sunt pregatita psihic si fizic sa o iau de la inceput!
Relya sfatul meu e sa vii la Marinescu sa-ti verifice instalatia, in cazul in care nu ai facut histeroscopie, pentru ca eu am 5 nu un fibrom si toti pe zona endometrului, dar s-a vazut doar la histeroscopie ca sunt de fapt profund in peretele uterin si nu afecteaza prinderea vreunui embrion. La eco e mai putin precis diagnosticul, adica poate fi bun sau usor eronat.
Nu te descuraja!
medamaya1 spune:
Cristina38 imi pare sincer rau, dar Lachi are perfecta dreptate, unele trec mai usor peste , altele mai greu, dar trebuie sa-ti revii si sa treci peste, este greu intr-adevar.
Lachi, ma bucur ca te-ai hotarit sa mai incerci ( nu te vei mai razgindii , am io o presimtire)si iti doresc din tot sufletul sa reusesti.
Am sunat si eu ieri , la toate nr care le-am gasit pe aici , la Marinescu, dar trebuie sa sun pe 1 august ptr programare, la cabinet.
Va pup pe toate
Kariris spune:
Meda tu esti sigura ca pe 1 august trebuie sa suni la cabinet??? Pentru ca eu stiu sigur ca programarile se fac la cabinet doar pe data de 10 dupa orele 12 pentru luna urmatoare! la 224.31.27. or fi schimbat regula???
Multumesc pentru gandurile bune! Bafta multa si tie! Nu ma mai razgandesc...
Relya spune:
dj mama nu-s daca ma operez...am deja 3 operatii mari ( din care 2 in urgenta , mi-i abdomenu ferfenita )gravida natural nu mai am cum sa raman ca nu mai am trompe...asa ca doar in FIV mai am o speranta.
Lachi sa stii ca si eu m-am gandit la Marinescu. Am facut doar eco acum si nu histeroscopie ( ma gandesc sa fac una aici si sa o filmez )si sa ma duc cu filmu la el . Nu de alta dar nu sunt in stare sa suport o histero pe viu !
Apropo daca-mi fac vant si vin la Marinescu credeti ca ar trebui sa fac niste analize inainte pe care sa se uite ?
toate fetele fara deosebire
medamaya1 spune:
Lachi, asa mi-a spus ieri asistenta, sa sun pe 1 august , la nr care l-ai pus tu am sunat si eu. Acum nu stiu ce sa zic, sun pe 1 si vad ce-mi spune. Am sunat si la spital si acolo mi-a zis sa sun pe 1 septembrie.
meda rusu
Kariris spune:
Hai mai Relya, ca nu le face la toate pe viu! Sunt o gramada care fac histeroscopie cu Marinescu si fac cu anestezie generala, cu toate ca e doar histeroscopie diagnostica! Ma rog, tu faci cum crezi, dar parerea mea e ca daca tot vrei sa incerci un fiv cu el sa-ti faca tot el si histeroscopia. Mi-a facut doar mie fara anestezie, ca i-a placut de mine! ma rog... anestezista era intr-o cezariana, era deja tarziu, el era plin de draci, asa am avut eu bafta! Dar cu toate astea, nu am sangerat aproape deloc dupa, dureri nu am avut absolut deloc dupa si nici vorba de vreo complicatie, gen infectie sau altceva. Deci manopera,... jos palaria!
OK Meda, daca asa ti-a zis asa este! Bafta!
Relya spune:
Lachi esti mortala
Eu am facut o histero aici acum catva ani pt sinechie uterina. A fost cu anestezie ( dar nu generala - adica nu m-a adormit ci doar m-a ametit bine ) si a fost super OK. Nici n-am simtit durere , nici sangerare aiurea dupa, si treaba a fost rezolvata.
Dar cred ca asa e bine cum zici tu... Sa-mi faca Marinescu serviciu complet !
Multumesc mult
puiramy spune:
Mrl- Distractie placuta in concediu si iti tin pumnii sa vii de acolo .Cand mai ai timp mai intra pe forum si spune-ne ce-ai mai facut.Bafta multa!!!
Moniland- Ma bucur ca esti un pic mai bine.Mie dr mi-a spus ca o luam de la capat in toamna.Acum nu stiu exact, probabil in fuctie de ce vede la urmatoarea eco.Daca sunt ovarele ok, si daca s-au refacut complet.Asa mi-a spus ca o luna doua trebuie sa fac pauza.Voi suna la ea la sfarsitul lunii august si stabilim atunci.
Tu ce-ai hotarat? O iei de la capat in toamna?
Cristina- Nu te descuraja, in toamna facem trupa si o luam de la capat mai unite ca niciodata.O sa vezi ca pana la urma reusim dar trebuie sa avem rabdare ca nu se poate sa fie totul numai cum vrem noi.DD hotaraste.Te
Kariris spune:
Fetelor, voi cele care v-ati fivat la Giulesti, unde ati facut analizele? Ca as vrea si eu sa mi le fac saptamana viitoare sa scap de-o grija.
antosit spune:
Buna ziua tuturor!Revin si eu dupa o perioada luuuuuunga in care datorita faptului ca nu am avut noutati doar v-am citit.M-am bucurat alaturi de voi pt. reusite si mi-a parut sincer rau pt. esecuri...dar cu bune si cu rele trebuie sa mergem mai departe. Am intrat sa va spun ca astazi am reusit sa ma programez si eu pt. septembrie,am deja niste emotii cat casa!Ma primiti alaturi de voi?
Anto