Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu stiu pana la ce varsta se considera bebelusi, dar sambata, Marina, de 2 ani si aproape o luna a parcurs singura tot locul de joaca de la Bucuresti Mall. Sa nu va spun ce exhibitii de alpinist a trebuit sa faca ca sa urce singura dar a reusit si era fooooarte mandra.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

DE CAND NU AM MAI INTRAT EU PE LA SUBIECTUL ASTA ,FIICA MEA CARE ACUM ARE 10 LUNI,face o gramada de chestii noi,rele ,bune

pai a invatat sa muste,ca de ii da mana acum are 6 dinti,intelege cuvantul NU,sau NU AI VOIE,si se tranteste pe jos se intinde pe burta,pune fata in covor si incepe sa planga,se mai uita la tine,sa vada daca nu te-ai rasgandit!!a facut la olita de cateva ori, a stat singura in picioruse de cateva ori,papa orice ii dai indiferent de ce gust are si mai nou cand papa ea ceva cu manuta ei iti da si tie,ei si mai sunt multeeeeeeeeee!!

pupiciiiiiiiiii

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

azi 1 an 7 luni,4 zile a sarit din patut inalt de 1,30m nu cred ca a cazut,n-am auzit nici o bufnitura.dormea si eu in bucatarie.l-am auzit strigandu-l pe tata mult prea aproape.el era instalat la calc si butona de zor f fericit
.ca nu ii spunea nimeni ca nu are voie.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

felicitari pt.subiect, sanatate mamicilor si bb.
Ai am implinit 3 luni..
Sa ne laudam si noi
Prima data:
- a supt la san in primele 5 min. dupa nastere cateva min.
-in prima noapte dupa nastere, dormea pe burtica si a intors capul dintr-o parte pe cealalta
-la 5 zile cazut bontul ombilical
-la 2 saptamani isi tinea capul in sus cc.10min(stand pe burtica)
-la 3 saptamani prima plimbare cu masina si apoi caruciorul(mami avea o restanta la facultate)
-la 1 luna si 3 zile primul gangurit
-la 1 luna si 3 sapt.primele zambete constiente(la baita)
-la 2 luni vrea sa se ridice in fund de cate ori o prind de manute se intoarce de pe spate pe o parte si invers isi scoate suzeta din gura sa-si bage pumnul, sau isi baga un degetel langa suzeta si le suge concomitent pe amandoua, o puneam in scaunelul de masina si-i agatam jucarii pe care le lovea cu manutele- acum deja e experta rade si gangure cateo jumate de ora cand se joaca cu ele
-2 luni si 4 zile primul hohot de ras si multe gangureli in breatele bunicii dinspre mama(am fost geloasa la mine nu s-a repetat decat peste 2 sapt)si primele "povesti" cu fratiorul , tati si imaginea ei in oglinda
-la 2 luni si 10 zile, prima partida de "inot"in cada mare- a fost atat de incantata incat nu a mai vrut sa iese-a urlat 10 min dupa de am scos-o afara
-2 luni jumate a inceput sa rontaie degetele mamei si jucariile care le prinde in manuta+ne curg balute(oare vin dintisorii?-fratelui sau i-au iesit primii doi la 4 luni) si partea negativa ni s-au inchis fontanelele si am ajuns sa circulam pana vineri prin spitale pe la dr. la consultatii si analize(ne-au luat sange 2 eprubete si nu a zis nici pas-s-a mirat si asistenta) si deja ne-au cam ingrozit cu cele aflate despre craniostenoza...speram sa nu evoluam spre asa ceva ,suntem la limita inferioara dar poate ne ajuta Doamne Doamne sa creasca capul bine si sa nu fie operata
-azi-la 3 luni- a gustat prima data cateva picaturi de strugure si de portocala si a fost f. incantata...in rest numaai laptic de la mami
E foarte cuminte, asa bb. le doresc tuturor mamicilor, in comparatie cu ea fratiorul ei e si ma termina dupa ce vine de la gradipana seara cand vine tati de la lucru;dar eu ii iubesc din tot sufletul, ei sunt ratiunea mea de a trai, cele mai mari minuni pe care mi le-a dat Dumnezeu.
Multa sanatate si pupici tuturor.

Anto,bb. Antonia si Sebastian
Sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cretoiu A.

felicitari pt.subiect, sanatate mamicilor si bb.
Ai am implinit 3 luni..
Sa ne laudam si noi
Prima data:
- a supt la san in primele 5 min. dupa nastere cateva min.
-in prima noapte dupa nastere, dormea pe burtica si a intors capul dintr-o parte pe cealalta
-la 5 zile cazut bontul ombilical
-la 2 saptamani isi tinea capul in sus cc.10min(stand pe burtica)
-la 3 saptamani prima plimbare cu masina si apoi caruciorul(mami avea o restanta la facultate)
-la 1 luna si 3 zile primul gangurit
-la 1 luna si 3 sapt.primele zambete constiente(la baita)
-la 2 luni vrea sa se ridice in fund de cate ori o prind de manute se intoarce de pe spate pe o parte si invers isi scoate suzeta din gura sa-si bage pumnul, sau isi baga un degetel langa suzeta si le suge concomitent pe amandoua, o puneam in scaunelul de masina si-i agatam jucarii pe care le lovea cu manutele- acum deja e experta rade si gangure cateo jumate de ora cand se joaca cu ele
-2 luni si 4 zile primul hohot de ras si multe gangureli in breatele bunicii dinspre mama(am fost geloasa la mine nu s-a repetat decat peste 2 sapt)si primele "povesti" cu fratiorul , tati si imaginea ei in oglinda
-la 2 luni si 10 zile, prima partida de "inot"in cada mare- a fost atat de incantata incat nu a mai vrut sa iese-a urlat 10 min dupa de am scos-o afara
-2 luni jumate a inceput sa rontaie degetele mamei si jucariile care le prinde in manuta+ne curg balute(oare vin dintisorii?-fratelui sau i-au iesit primii doi la 4 luni) si partea negativa ni s-au inchis fontanelele si am ajuns sa circulam pana vineri prin spitale pe la dr. la consultatii si analize(ne-au luat sange 2 eprubete si nu a zis nici pas-s-a mirat si asistenta) si deja ne-au cam ingrozit cu cele aflate despre craniostenoza...speram sa nu evoluam spre asa ceva ,suntem la limita inferioara dar poate ne ajuta Doamne Doamne sa creasca capul bine si sa nu fie operata
-azi-la 3 luni- a gustat prima data cateva picaturi de strugure si de portocala si a fost f. incantata...in rest numaai laptic de la mami
E foarte cuminte, asa bb. le doresc tuturor mamicilor, in comparatie cu ea fratiorul ei e si ma termina dupa ce vine de la gradipana seara cand vine tati de la lucru;dar eu ii iubesc din tot sufletul, ei sunt ratiunea mea de a trai, cele mai mari minuni pe care mi le-a dat Dumnezeu.
Multa sanatate si pupici tuturor.

Anto,bb. Antonia si Sebastian
Sanatate si impliniri!

felicitari ANTO, ptr fetita minunata si tot ce stie ea sa faca,ptr baietel,si eu am tot un baietel si o fetita ,si imipare rau ca aveti prb de sanatate,si ca ati trecut prin multe cu fetita,dar o safie totulbine pana la urma,ai sa vezi!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura72

azi 1 an 7 luni,4 zile a sarit din patut inalt de 1,30m nu cred ca a cazut,n-am auzit nici o bufnitura.dormea si eu in bucatarie.l-am auzit strigandu-l pe tata mult prea aproape.el era instalat la calc si butona de zor f fericit
.ca nu ii spunea nimeni ca nu are voie.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

asta cum sa o iau ca ca pe ceva comic ,banuiesc,oricum felicitari!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Pe 29 noiembrie chiar de ziua sorei mele Andrei( 9 luni si jum )a batut din palme.uraaa.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acina

Pe 29 noiembrie chiar de ziua sorei mele Andrei( 9 luni si jum )a batut din palme.uraaa.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

si cu o zi inainte de ziua lui,nu?felicitari!!a mea are 10 luni jumate si nu a reusit minunea asta.

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Alice are acum un an si o luna,azi a inceput sa danseze cand ii cantam la muzicutza,acum 2 zile a deschis singurica usa de la camera ei.....progrese,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

darius are 2 luni s o saptamana s e cel mai fericit cand se trezeste s ma vede langa el rade s tipa in acelasi timp imi vine sal mananc cand face asa
elena mami de darius stefan

Mergi la inceput