Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Irina71 spune:
Mari, da, si mie mi se intampla exact asa, si tare as vrea sa stiu remediul ? Eu am crezut ca e din cauza pantofilor si a felului in care calc atunci cand merg, adica ma las pe calcaie, calc pe calcaie de la inceputul pasului. Nu pe toata talpa. De cand am nascut, pt. ca mi s-a marit piciorul in timpul sarcinii, mi-am cumparat niste pantofi cu talpa joasa si am plecat la plimbare cu bebe. In fiecare dimineata cand ma dadeam jos din pat ma sagetau calcaiele de nu pot sa-ti spun.
Dar de 2 zile am gasit niste papuci de vara cu talpa inalta care imi mai vin cat de cat (chiar daca calcaiele sunt putin in afara talpii) si parca nu ma mai dor calcaiele chiar asa. Incerca si tu. 
Edit ca vreau sa explic : talpa joasa de la pantofi, respectiv talpa inalta de la sandale, se intind de la varf pana la calcaie, adica nu exista toc.
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor si pupici bebeilor
Mari si Irina si eu am aceeasi durere la calcaie cand ma dau jos din pat sau dupa ce stau relaxata (e durerea aia pe care o simti cand te lovesti in cot
) si la masaj a simtit ca as avea ciocuri, din cauza lipsei miscarii si poate si din cauza lipsei de Ca. Lipsa vitaminelor se resimte la cateva luni dupa nastere.
Dea e mai sigur sa tii copilasul in car seat, ptc se pot intampla tragedii (a fost un caz acum cateva zile la tv cu un copilas care a zburat din bratele mamei sub un tir, ptc masina a fost lovita in lateral de alta).
Va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
honeypuma spune:
Ca veni vorba de vitamine si chestii din astea, eu nu am luat nimic in timpul sarcinii (in afara de fier si acid folic) si ma intrebam daca acum pot sa iau tinand cont de faptul ca alaptez...sincer simt nevoia sa iau ceva, nu vitamine, ci minerale....macar Calciu...si nu imi vine deloc sa merg la med de fam sa o intreb ca e asa o scarba...dupa ce termin cu concediul pt bebe, ma si mut de la ea...Voi ce ziceti? Voi luati calciu sau ceva...?
dea0277 spune:
Catrinel_17, merci de raspuns.
MP, merci mult si tie de raspuns.
Laura_Ioana, eu sint tare constienta ca este mai bine sa tii copilul in car seat, si sint total de acord, numai ca noi in Romania nu avem masina inca si plus ca ea in 2 luni trece la alt car seat si tot stau in dubii daca sa il mai iau din Canada cu mine sau nu. Eu am un marsupiu in care o pun si asa o sa o tin in masina. Este vorba numai de la aeroport la matusa mea acasa, de la Bucuresti la Constanta vine prietena mea care are car seat si o sa o pun in el.
Mariana_1976, felicitari din tot sufletul si sper ca totul sa mearga bine, mie imi este cam frica din cauza ca Mia a fost prematura si mi-e frica sa nu se repete.
Noe, imi pare rau de experienta proasta de la botez, dar uita-te la fata pozitiva, este botezata ... si e tare dulce!!!
va pup
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
kim spune:
La multi ani Mark (Bagheera) si Sebastian (Ama-Kaly)!
Ciuf, nu stiu de ce, n-am avut dispozitia sa ma uit la muzeul cadavrelor. Am si avut zilele astea o durere surda de burta, ca de ovare, ma gandeam ca vine CM (nu mi-a venit inca de cand am nascut) dar n-a venit, apoi am crezut ca e de la stomac, sau de la fiere, ficat,naiba mai stie, aseara am vazut-o pe una care are cancer evoluat in metastaza ca i-au pierdut astia dosaru' si n-a fost tratata la timp, iar ea n-a mai insistat sa se programeze la medic. Azi m-am dus sa-mi fac analize.
Honeypuma, eu am luat vitamine prenatale Materna multe luni: inainte, in timpul sarcinii, si dupa (acum ca alaptez), asa mi-a prescris dr. De cateva zile am intrerupt totusi, m-am gandit sa iau o pauza sa nu-mi incarc ficatul.
MP, da, ne cresc bebeii, au tot mai multa nevoie sa ne ocupam de ei, asa ca tot mai putin timp ne ramane pt forum. Dar mai sunt si supermamici pe aici: Mariana, tu... si mai sunt dar nu mai stiu acum, ma refer la cele fara ajutor...
Nshiro, si eu o tin pe Alicia in body cu maneca scurta, rochite de vara etc. Pai daca e asa cald...ce rost are s-o infofolesc? Palariuta de soare ii dau ca mai transpira fata si ca sa nu stea direct pe sinteticul ala din carucior.
Noe, eu as muri fara AC in casa, mai ales cand alaptez, aici e cald dar nu caldura din Ro, e un aer cald si umed, ca de sera, intr-o clipa esti lac de apa. nu e chiar in camera fetei ci in camera mare dar ziua cand sta si ea in camera merge pe mediu.
Catrinel, ce faci mama, prada de laptic??? ei ei...
Mari, AndreeaG, ma alatur si eu voua, si eu am avut bunicii in zona Bacaului (Comanesti), mai ce vacante de vis aveam!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Laura Ioana spune:
Mariana, zapacito, am inteles din postarile fetelor ca esti insarcinata cu al patrulea copilas

FELICITARI SI SA AI O SARCINA USOARA!
Am cautat postarea ta in care dai vestea, dar nu am gasit-o.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
MONICAAA! Wow, ce mult mi.ai scris!
chiar ca ai venit tare din urma!!
aia ma gindeam si io cind ma lingea oana pe git, ca ii place ca e putin transpi. Vaivaivai, caldurile din Ro….nebunie! aici s-au mai domolit vremurile! sunt numai 28 de grade. La voi cit e?
Io stiu ce sa zic, evident ca o mai las pe Oana singurica… tre sa mai fac si eu ceva prin casa, si ea tot asa, izbeste niste jucarii pe acolo, sau vorbeste cu o floricica agatata de pat, si ride la ea… ca floare are o gura mare rosie
dar acuma e mama aici si sta cu oana de nu se mai satura, de a inceput asta mica s-o prefere!!!! Ii zimbeste mai mult ei decit mie!! Sunt de-a dreptul geloasa! Si mama plezneste de fericire! ![]()
NSHIRO, jos palaria pt japan! Detergent special pt biberoane! Aici nu gasesc asa ceva! Eu spal numai cu apa, ca Mariana. Io stiu, cre ca pina la vreo 5-6 luni, cind incepe diversificarea, ca nu cred ca se se sterilizeaza si farfurioarele si restul…. Sau?
MARI78, sa stii ca si eu am probleme, dar cu talpile, si gleznele. Ma dor de mor citeodata. Dar si genunchii! HONEYPUMA, eu am inceput sa iau Ca si Mg... asa, dupa ureche (desi alaptez inca). Ma dor talpile de parca as face platfus
si cind cobor scarile, parca am glezne de lemn…maaai, credeam ca numai io am asa, dar uite si Irina… ce ne faceeem! O sa incep sa beau ceva sucuri naturale… voi ati fost pe la medic?
LAURA IOANA
ce mai faci tu? Ne gindim mult la tine toate, si ne lipsesti…. Am vazut titulatura ta de sub nickname. ESTI optimista si esti si o curajoasa! Multi multi pupici! Hai, scrie mai des pe la noi!
KIM, nu lua lucrurile asa… ebine ca ai fost sa faci analize, dar incearca sa nu te gindesti la ce e mai rau! Ar putea sa-ti faca un echo la cerere?
MARIANA, am emotii impreuna cu tine! Uff, cind ai zis ca mergi la doctor?
Staaai, ca expo aia se plimba de zor si prin Europa, poate vine si in Suedia. De interesant, e interesant, pe bune! Nu tre sa fii sadic sa-ti placa. ![]()
Hei, apropo de Campionat, pacat ca au plecat olandezii acasa (ce mai meci cu Portugalia
) Meciul s-a jucat in Frankfurt (va ziceam io ca vedeam portocaliu peste tot
) Mi.a povestit o pretena care venea de la Köln cu un tren ce vine de la Amsterdam, ca trenul era FULL de olandezi, care veneau la Frankfurt numai pt party, trenul ajungea la 11pm cind meciul era demult terminat. Baietii ascultau meciul in tren la radio. ![]()
Oana s-a culcat, dupa maraielile de rigoare de seara, de oboseala. Mama s-a spart de ras azi, are Oana o suzeta cam aiurea, si arata de poarca ar avea niste mustati din alea soldatzesti, cu ea. O sa fac o poza sa va arat. Maine pun ceva poze cu oana zambareatza (la bunica ei!! Nuuu, nu la mine, sa nu va ginditi!
)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
NOE, mi-e rau, ce misto arata praji aia cu visine, imi vine sa musc din monitor!!!!!!!!!!!!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
Noe - chiar imi pare rau pt botezul vostru...noi iti multumim de compli...poate daca reusiti voi sa uitati "cele rele", Bia va trece peste asta si veti fi cu totii fericiti.
Mariana - esti o super-femeie si meriti din plin toata admiratia mea! Sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti si sa aveti copii (cati vreti!) frumosi si sanatosi!
Mari78 - multumim de urari...
MP - saru-mana ... da, intr-adevar am fost fericita, marele meu vis s-a implinit: fericirea mea a venit cu Maia...
Laura-Ioana - ma bucur tare mult sa te vad prezenta pe aici. Sper din toata inima ca esti o optimista adevarata si ca nu vei ceda, iar Dumnezeu iti va da intr-o zi copilul mult dorit. Stii vorba aia "iar daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigura ca Dumnezeu il va crea special pentru a-ti rasplati indrazneala..." Mii de pupici si felicitari pentru curaj si tarie!
Dragelor, si noi ne luptam cu valul de caldura, nu papam, nu bem ceai...maraim de zor...abia seara, dupa plimbare si baita, adoarme ingerasul bustean si se mai trezeste dimineata... Cu AC, nu stiu ce sa zic, noi nu avem si nici nu stiu daca ne luam...dar se prea poate sa fie bun.
Si mie imi cade parul la fel ca si voua, am floace
peste tot, in baie pe jos, pe pat, in chiuveta, probabil ca maine voi gasi si in oala de ciorba
, si daca nu chelesc intre timp, o sa-mi pot face o peruca meseriasa din el ![]()
O alta problema sunt cosurile de pe fata, care nu numai ca nu trec deloc, cu orice as da, dar mai si nasc altele si altele...are cineva o solutie, ca mie mi-e rusine sa mai ies din casa???
Hai, va pupam, mai dam o tura pe la sub. lui tcelen si mergem la nani.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Delia21 spune:
Mariana1976,deci....vine sau nu vine barza in 2007 din nou?Si eu vreau macar 3,dar si 4 ...e un numar ....care-mi face cu ochiu,doar ca.....stau cam rau la capitolul harnicie......In iarna,la inceputul anului ,cand face Rudy un anisor,....vreau sa fac o progamare de gradul 3 cu Barza,nu glumesc deloc.Deci,....salveaza si entru mine un loc la mamici de 2007,te rog!
Monica,mami de Vladut si Matei,Rudy a dormit din nou,mai mult decat de obicei,dar eu tot m-am trezit ,din teflex cred .Azi i-am dat o banana mai micuta intreaga,si ....ar mai fi papat daca mai era.Catrinelule,.....of pai nu-mi place de loc ce-mi zici,adica o sa-mi cada tot paru.....vezi ca te fugaresc acush.Deci sa-mi pregatesc ....batic sau turban...Eh,acu,ma gandesc ca nu o cadea chiar tot.....