Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
nshiro spune:
Mariana FELICITARI! Vreau si eu...
Ce mult te admir! Aseara dupa ce am citit m-am dus asa bucuroasa sa-i povestesc mamei si ea de colo "vaaiii 4 copii?" asa pe un ton de parca ii spusesem de o crima
i-am spus ca vreau si eu 3 si a zis "sa nu cumva"
. Am tras o cearta... deh... conceptii ceausiste sa nu faci mai multi de 2 copii ca "te rade lumea" bleah. Acum ca ai scris tu m-ai facut sa-mi doresc si mai mult pe urmatorul cat mai repede, dar din pacate tre sa mai astept. Sa nu cumva sa ne parasesti! De fapt tu esti super mamica si o sa faci fata si la noi si la odisee. 
Ce ti-e si cu taxele astea la voi. Aici nu sunt chiar asa de mari, in schimb alocatia de la stat este foarte mica (mai putin de 50 de dolari pe luna)
Andrea Georgiana sper sa va priasca mica "escapada". Ce face tati fara fetele lui... Asteptam pozici. Maria nu mai papa san de mai bine de o luna. Cum am inceput serviciul a scazut considerabil de la o zi la alta, din cauza stresului si a dorului... cred, astfel incat in 2 saptamani am rams fara. Deci Maria a papat san 2 luni jumate.
Irina super locul unde ati fost si Andrei este tare dragalas. Cand incepeti diversificarea?
Mara noi dormim cu toate geamurile deschise, sa se faca curent si crede-ma ca Maria nu a racit niciodata. Nu a purtat caciula niciodata de cand s-a nascut, iar acum o tin imbracata in body cu maneca scurta.
Catrinel mama are viza pe 3 luni dar sper sa i-o mai prelungesc inca 3, deci pana la inceputul lui decembrie dupa care Maria va merge la cresa. Ofofof. Eu spal cu detergent de biberoane special. Cat despre sterilizat chiar voiam sa va intreb voi pana la cate luni sterilizati biberoanele?
Ciuf wow pare destul de interesant dar totodata sinistru vorba lui Catrinel...
Noe acum ma duc sa ma uit la poze.
rocsana si bebe maria
MP spune:
Noe,am vazut pozele! Ati fost tare frumoase amandoua.Scumpa de ea ce ochisori obositi de plans avea in poza aceea in care zici ca s-a terminat.Si sincera sa fiu,popa ala are si fata de om fioros. Brrr!Vrei sa il vezi pe al nostru?![]()
Catrinel,acuma veneam tare din urma cu mesajele si iti scriu si tie o juma de pagina ca m-a apucat febra scrisului.
Da,am putin timp ca uite sta si Matei si vorbeste cu niste jucarii si Vladut se joaca pe aici cu trenulete.Si uite asa pot si eu sa mai fiu cu voi.Si Matei ma linge pe gat si pe umeri cand il iau in brate.Eu am zis ca ii place ca e sarata pielea cand e un pic transpirata.
Te pup si stai asa ca iti mai scriu.Numai ca intre timp s-a suparat junioru si ma striga.Fug!
Rocsana,te felicit si pe tine ca iti mai doresti bebelusi si te inteleg la faza cu mama.Si la mine mama a fost foarte rece si ciudata cand i-am spus ca o sa mai avem un bebe...
N-are rost sa imi mai amintesc.Acum ca l-a vazut si l-a tinut in brate il iubeste si ii este dor si de el,nu doar de Vladut...Asta e.
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
mariana_1976 spune:
Andreea-Georgiana, Monica, Irina, Mara, Catrinel, Tcelen, Kim, Honeypuma, Biuta, Ciuf, Adar, Noe, Rocsana
va multumesc din toata inima pentru cuvintele voastre care inseamna pentru mine mult mai mult decit 100 de teste pozitive.

Eu va urez tuturor celor care mai doresc,sa vedeti din nou un test pozitiv si sa vi se implineasca dorinta atunci cind va planificati un bebe.
Sper din suflet sa devin "colega" de odisee cu Ileana_marius, Laura_Ioana si Adriana.
Andreea-Georgiana vai ce m-a amuzat visul tau!
I-am spus si sotului, a zimbit si stii ce-ti transmite?Ca el arata "aproape" ca in descrierea ta cu o exceptie: are ochii gri!!
(suedezii spun "gri" ochilor gri-albastri f. deschis care nu sunt albastru intens)![]()
Monica eu sunt total in admiratia ta cu o asemenea silueta dupa doi copilasi si mai ai si putere sa lucrezi acasa!
Eu as muri de oboseala si nu mi-ar iesi nimic ca lumea, banuiesc...
Rocsana a facut o data si bebe Markus asemenea "criza" de plins atunci cind s-a speriat tare de Matei care are o viteza in miscari...Imi imaginez ce a fost in sufletul tau...
Eu am auzit ca si chinezii sarbatoresc cele 100 de zile ale bebelusilor.(o cunoscuta de-a mea chinezoaica zice ca f multe obiceiuri din Japonia sunt preluate de la chinezi.Asa o fi?
)
Mereu uit sa te intreb, Maria are cumva si un nume japonez, si daca da, ce semnifica?Asteptam pozele!!
Catrinelule ce spor ai la Internet!
Despre biberoane, eu in viata mea nu le-am spalat cu detergent.(unele suedeze mi-au bagat in cap ca detergentul de vase este cam periculos si de atunci pun cit de putin pot chiar la vase.)Biberoanele le spal frumusel cu periuta speciala,dupa-aia las in apa rece desfacute toate "componentele", apoi le sterilizez.
Irina, Noe nuuuu, nu plec la Odisee pina nu vad cu ochii mei ca bebe are inimioara la ecograf.In orice caz, nici nu ma gindesc sa nu ramin aici cu voi,chiar daca voi mai scrie si cite-un mesaj doua pe la odisee...De deschis nu voi deschide "martie-aprilie 2007" fiindca bebe se va naste probabil la sf. lui februarie.(daca imi fac astia cezariana iar).
[Pup] toate mamicile si bebelusi si copilasii mai maricei
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Mara, Honeypuma noi avem aer conditionat doar in masina ca intr-o taritzica ca Suedia, in casa nu prea ducem lipsa de asa ceva.Metoda din mosi-stramosi cu plasa in loc de fereastra functioneaza bine in caz de "canicula", cel putin la noi.![]()
Rocsanaaici scrie sa sterilizam biberoanele pina cind bebe implineste 6 luni, dupa ce se obisnuieste cu maimulta mancare solida.
Delia eu am intilnit mai demult o mamica a carei fetita de 4 luni tot asa regurgita mereu dupa fiecare masa.Cind hrana solida a inceput sa fie baza,n-a mai regurgitat.
Cristina(Galati) de-abia astazi ma duc sa-ti "atac" subiectul.Eu am scris chestia cu "primele lucruri facute de bebe" in cartea lui de belus fiindca se uita tare repede...Cind vine Iulian?
Kim si eu tot asa ma mai intilnesc cu mamici din cind in cind, in special cu vecinele cu copii de aceeasi virsta...E foarte frumos, mai ales ca ele au copii de virste apropiate cu ai mei.
Ciuf wow,tipul cu cadavrele a avut o idee f. interesanta! M-am uitat la pagina aia si zau ca nu sunt sadica, daŽ asa, o data-n viata, as fi dorit sa fiu prezenta la fata locului!Cite miles aveti pinaŽn Denver?
Biuta ce bine-mi pare ca baietelul tau doarme mult mai bine si maninca asa de frumos! Al meu de-abia bea 130 ml si 150 ml daca se scoala noaptea si nu stie ce se intimpla...![]()
Eu i-am dat doar orez si porumb deocamdata, aici cerealele cu gluten se dau in general de la 5 luni in sus...
Aaaa, sa nu uit: tu vei incepe cumva serviciul vara asta? (eu da)
Noe,superbe pozici ai cu Bia!!
Vin roshu,mey?
Daca-ai stii ca noi tot ce primim pastram la "rezerva" pt. "mosafiri", ca nu ne prea atingem nici unul nici altul...(desi nordicii au mare reputatie de
)
Ce dragut ca te-ai intilnit cu Utocatalina!Sa traiasca InternetuŽ si DC!!
Tot respectuŽ si admiratia pentru activitatea ta :mama "eroina" (aoleu am pus "h" inaintea lui "e" din greseala, daŽbine c-am sters la timp
)Administrare forum, baby blog, aici activa, plimbarici + intilniri prin parculete...
Eu nici nu ma mai gindesc cum o fi cind incep serviciul in august...
gasca
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
mari78 spune:
Pupici la toata lumea !
In sfarsit reusesc si eu sa scriu doua vorbe, ca zilele astea Teodora e foarte maraita din cauza caldurii...abia papa, de dormit doarme cate o jumatate de ora, in schimb imi adoarme la 6 seara si se mai trezeste dupa 12 noaptea (noroc ca o spal de cateva ori pe zi, ca nu mai apucam sa facem baita de seara).
Va multumesc pentru urarile de La multi ani pt ieri.
Am fata mare,ce mai
. Tot ieri a fost si pediatra la noi, Teo la 3 luni fix avea 7 kg si 66 cm (eu cred ca 65, totusi). Mi-a spus ca incepem cu diversificarea de la 1 septembrie, ca daca ia asa bine in greutate papand numai tzitzi, n-are rost, mie mi se pare cam tarzior totusi, nu ?
Felicitari pentru botez Kim, Adar, Noe, Luizax. Sa fie puii sanatosi, frumosi si norocosi (imi cer scuze daca am uitat pe cineva). Noe, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat la botez, pupa Bianca pletoasa (eu care credeam ca Teodora are parul lung, pai Biei poti sa-i faci codite)
Mariana, felicitari pentru cele doua II. Iti doresc sa fie un bebe sanatos, in primul rand, ca frumos sigur va fi si sa fie fetita, asa cum iti doresti !
La multi ani, Adibal, cu intarziere, sa fii fericita alaturi de comorile tale !
Monica, in seara aceea cand ai iesit in Moghioros si te uitai de mine, eu ma plimbam prin parc si culmea, eram singurica cu Teo, ca tati avea putina treaba.Eu ma plimb cam prin tot parcul, insa seara mai mult inafara lui, ca e cam aglomerat... Ce as vrea sa ne intalnim. Poate we asta, daca suntem in cartier cu toate !
AdreeaG, drum bun ! Asteptam poze si sa ne povestesti cum i-a placut Theei la Bacau (sotul meu e din Onesti).
Ma duc sa mai fac si eu cate ceva prin casa, ca am reusit sa-mi conving printesa sa doarma.
Va pup !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
MP spune:
Sa incep cu inceputul...
Tcelen,multumim ca te-ai ocupat si ai deschis un nou capitol!
.Am vazut subiectul deschis de tine si cum o sa apara ceva nou pentru prima data in viata lui Matei vin si scriu si acolo. Cat despre DM,lasa ca or sa mai vina ei in Romania ca cica le-a placut publicul.Si atunci sa te duci doar tu si sa il lasi pe tati cu copiii!
Asa,sac!
Dea,in Romania nu este stabilit prin lege ca ar trebui copilul tinut in scaunel de masina.Drum bun inspre patrie! Te asteptam cu drag!
Alinaalex,eu cu intarziere,te rog sa ma ierti...La multi ani pentru tine o data si sa fiti fericiti impreuna multi ani de acum inainte! Si sa fie intr-un ceas bun cumpararea terenului! Eu una abia astept gratarelul acela promis...
Ce bine doarme Marc,te invidiez.
Honeypuma,bine ai revenit pe la noi!
Super frumoase pozele.Mie imi place aia in care tati ii spune nu stiu ce...cu peria in mana.Parca il intreaba pe ce parte sa ii faca freza.
Pupam bolfoselul scump!
Catrinel,si Matei vrea tot mai multa atentie.Ca si Oana si ca si Alicia lui Kim.Daca il las singurel in patut atata cuvanteaza pana venim la el.Si cand ne vede acolo rade fericit ca si-a atins scopul.Ii place mult sa stea in fundulet sprijinit de perne pentru ca vede mai bine ce si cum prin casa.
Adar,felicitari pentru botezul frumos pe care l-ati avut! Am vazut pozele...ai fost tare frumoasa si fericita!
Luizax,felicitari si tie pentru botez! Am inghetat cand am citit de inec...Asa am patit si noi la Vladut,nu stiu daca ai citit. Bine ca a fost bine!
POze ceva?
Delia,ce super ca a dormit Rudy asa bine! S-a mai repetat de atunci experienta? Tot asa bine a dormit dupa papica buna si consistenta? Abia astept si eu diversificarea.
Va imbratiseaza cu drag
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
honeypuma spune:
MP, aia era prima freza a lui bebe si l-am lasat pe tati ca sa faca si el ceva interesant pt prima oara in viata lui bebe, sa se simta si el important, nu ca n-ar fi....
Mariana, ce sa zic de plasa...e mai cald cand tii geamul deschis asa ca degeaba plasa....
MP spune:
Kim, si Matei vrea destul de multa atentie peste zi.Mai doarme cate o ora asa...Sper sa isi revina Alicia si sa fie cum era inainte de botez cand era mai linistita si te mai lasa si pe tine sa ne vizitezi sau sa mai faci una alta.
Nu suntem noi longevivi...doar strabunicii sunt.Cel mai tanar are 75,cel mai batran 85.
.Sa ii tina Dumnezeu in putere cat mai mult timp! Si pe ai nostri si pe ai tuturor!
Irina,ce frumos a fost locsorul unde v-ati cazat! Si ce bine ca a fost si Andrei cumintel! In body si fara sosete sta si Matei in casa.Asa si doarme. Si moare de cald saracu. Andrei cum se mai simte cu caldurile astea?
Mara,ne vedem cred we asta,dar nu stiu exact cand.Ca au organizat astia de la firma picnic de socializare si trebuie sa mergem.
Catrinel,si eu am mustrari de constiinta cand il mai las pe Matei singurel si il gasesc vorbind cu elefanteii desenati pe patut.Mi se face mila de el si zic saracu mititel,daca nu are cu cine sa gangureasca vorbeste la niste desene.Dar alte dati mi se face mila de Vladut ca se joaca singurel..Uof,cum sa ma impart?
Biberoanele(le folosesc f rar si atunci doar cand iesim pe afara) le spal cu apa calduta si apoi le sterilizez.Ezact ca tine.
Ciuf,interesanta expozitia...dar cam...brrr! I-am aratat si sotului meu aseara si a zis ca nu se poate uita ca o sa viseze urat! M-a uimit aia cu femeia insarcinata...
Noe,pe cand o noua intalnire Bia-Matei,Diana-Vladut?Noi abia asteptam.
Mariana,
.Multumesc mult,dar sa stii ca tu esti cea demna de admirat,nu eu. Si sa stii ca foarte obosita sunt si eu,dar asta e..nu am ce face.
Mari,da?Pai noi ne uitam prin parculet...nu prin afara.Da,hai sa ne intalnim! Noi vrem!!
Pupici tuturor.Mai scriu dupa.
Va imbratiseaza cu drag
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
serendipindity spune:
Noe, ce dragalasa e Bianca! Pana la urma, l-a iertat ea pe popa ala nebun si a fost in mare forma la botez! Pupam ochisorii ei albastri. Ia zi, cand ii faci coditze impletite? ![]()
Abia acum am vazut pozele din parc, si ale tale si ale Monicai. Hai ca suntem de mare exceptie!
mari78 spune:
Fetelor 
De vreo doua luni ma dor calcaiele ingrozitor ! Ma dor la modul ca atunci cand ma dau jos din pat, dupa o perioada in care am stat relaxata, cu picioarele intinse, nu pot sa calc, iar daca incerc sa le masez si ating anumite puncte, mor de durere. Nu pot sa descriu cum ma dor
. A mai patit cineva asa ceva ? Nu v-am intrebat pana acum, ca am crezut ca o sa treaca, macar cu masaj (facut de o profesionista), dar nimic...Unii spun ca am lipsa de calciu (in sarcina nu am avut nici o carenta), altii ca am prea mult Ca. M-au mai durut dupa ce am nascut si genunchii, dar nu mai sunt probleme, in schimb calcaiele...uneori ma si sageteaza, de parca incarca cineva sa indese un cui...Ce o fi ?
Iertare ca va rapesc din timp, dar chiar nu stiu ce sa fac...![]()
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro