Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
andrea, brrr, ce patanie
de vise, si maica-mea e peshtoaica si e cu visele-n fapt, nu va spui ce interpretari le da... si cupilu` meu l-a visat urit aseara pe tat-su care-i plecat in delegatie
vazut pat, roxana
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Neatza,la un pahar cu apa ca si eu m-am apucat iar de beut si mers pe jos poate mai scap de niste burti pana la mare..
AndreeaP pupacim bolnaviorul si tinem pumnii sa-i treaca repede, repede si sa fie iar in forma maxima.Io's la facultatea de chimie ,mai mic nu se poate oare scrie??
AndreeaM bine ca nu s-a intamplat nimic,noi nu o mai lasam singura pentru ca mandruta cum se vede libera se urca in varful patului si face "tzopa,tzopa pe saltea" ca la mall,noroc ca nu se poate abtine sa o faca in liniste, asa ca intr-o secunda suntem langa ea!!
Cristalina,bafta la Praga,poate ai noroc de vreme frumoasa,vazut si pupacit "baietelul",vazut si admirat dulapul!
Diana, felicitatiuni calduroase pentru cantacios!Eu am una bucata shakira acasa care canta la microfon si mai nou il pune pe tati sa cante la desfacatorul de bere,ca cica el este shakiru!!
AncaMaria tinem pumnii pentru Bianca, sa se obisnuiasca mai repede,a mea si dupa un an de zile cu aceiasi bona o mai apuca jalea dimineatza,ei ii trece in 2 minute dar eu stau toata ziua si ma gandesc oare ce face,oare de ce a plans??
Olivia,capul sus si stangul in toba,mai aveti un pic si o sa fiti iar cu Luca si o sa fie bine!!
Roxana sper ca esti in forma maxima asa cum ne-ai obisnuit!!
Sunt in zona,mai revin
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
Super pozele cu balaceala lui Pat si foarte dragutz slipul.
Apropo,eu-s singura care nu-i cumpar costum de baie Mariei, si face plaja la nudisti?
Cu caldurile astea eu m-am scos cu o echipa de polo acasa,tati si Maria defileaza in chilotzei si bustul gol,iar mandra este tare incantata,sa-i vedeti cum se bat peste burti
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roller025 spune:
Neatza!
Andrea, pupam Stefi. Bine ca n-a patit nimic! Ea o sa uite, tu mai greu. Nici Vicu nu-i mai breaz. Aseara juca fotbal in casa, s-a impiedicat si a cazut cu capul de plinta de la gresie. Cucui instantaneu. mi-a stat inima in gat, dar n-are nimic.
Roxa, revenire usoara! Pupe okiosu'!
Diana, felicitari pentru premiu cantator!
Alice, Sa nu fie cu premonitii!
Olivia, hai ca nu mai e mult. Te astept la o plimbare prin Moghioros!
O zi rece!
ina32 spune:
Buna dimi,
Felicitari Mitzu pt fundita mica.Olivia-fruntea sus, mai aveti putin si veniti in vacanta.
M-a apucat doru' de mare dupa ce am vazut pozicile!!
La noi e asa cald si bine, in sfarsit ma simt in elementul meu ca io-s o mare friguroasa.
Pupici Stefaniei, tare naspa-s sperieturile astea. Io-s cu inima in gat de cate ori mergem in parc la tobogan si leagane. Am constat ca cele mai nesigure si periculoase sunt locurile de joaca.
Sunt pe aici, mai citesc din urma.
Dana speel-asa-mi doresc sa ii placa si lui Radu sa citeasca!! Pasari rare copiii ca Serban!!
carmenp spune:
ef cinci
cine mai e prin mamaia in perioada 21-26 iulie?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
mitzura spune:
Mai sa fie!
Va culeg de pe pagina a doua in miezul zilei...caldura asta ne-a dat gata.
Roxi, bine ca a trecut raul! Si mie mi s-a facut un dor de mare cand am vazut pozele...
Andrea, grozava patanie, a fost norocoasa Stefania ca n-a patit nimic. Asa cum a spus cineva, tu vei uita mai greu.
Ina, a venit apa?
Diana, ca sa vezi, deci sotul tau e Razvan de la National tv? Cool. Sunt tare haiosi...Felicitari pentru premiu.
Olivia, sper ca azi ai o stare mai buna.
Sambata e ziua lui Tudor. O sa facem o petrecere restransa, probabil ca doar cu bunicii si matusile, ca nasii au copil de o saptamana, finii au copil de 3 saptamani, asa ca ambele familii sunt indisponibile. Si o sa-i cumpar tortul, pentru ca saptamana asta e foarte incarcata si la mine, am licente, sustineri de lucrari de diploma, si nu am timp sa-i fac unul din pacate. Oricum o sa facem poze sa ne vedeti.
kamiska spune:
Buna ziua si de la noi !
Fetele cupii vostri papa sau nu pe caldurile astea ?
Cum faceti cu AC la copii, mi-e cam teama cu asta sa nu raceasca, desi e pe hol instalat, ea migreaza peste tot si mi-e frica, dar pe alta parte e si foarte cald si din cauza asta e cam miorlaita si nu mai papa bine decat afara dimineata sau seara.
szivarvany spune:
Mitzu - asteptam pozici cu toata trupa !!!
Kamiska - io nu ma pot plange, Giulia seamana cu mine si-i place caldura. Suporta exemplar. Doar sa aiba expuse apa minerala, suc, Kinley, daca se poate sa fie reci. Papa bine, dar ii dau mancarurile la temp.camerei, laptele i-l dau chiar rece. Cand o apuca scandalul, mergem la baie sa ne racorim sau in parc la tzasnitori (ultima data ne-a tasnit-o intre ochi, apoi a ras de s-a cocolosat, dar ne-am racorit). Sua pur si simplu ii dau un servetel umed cu care "se spala" peste tot.
AM uitat: azi dimineata TantiKati s-a prezentat cu o olita mica, sexoasa, de plimbari. Ca cica Giulia este pisarcoasa si e nevoie maaare de olita, in absenta pampersilor.
Daria & Giulia (2004 08 16)