Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 8
diana21 spune:
Tati e cel cu foaia in mana.
sper sa nu se supere nimeni ca postez un mesaj...aiurea. Pupici!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
philip spune:
wow, andrea, ce intamplare nasoala! va pupam pe toti sa treaca spaima!
liliana, da, de la gradi, in cateva zile de nemancat s-a uscat tot mititelul si ne arata cu degetelul la gat unde-l doare.
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Diana...cum se numeste tati? Am citit articolul..dar nu mi-am dat seama...sorry..
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Andreea, sanatate multa lui Pupi !!!
Olivia, hai mei, facem galerie de ridicat moralul !!! Si io aseara am avut un vis tare ciudat, sper ca al meu "coleg de apartament" nu a patit nik rau, eu am mai avut premonitii dastea care s-au adeverit si mi-e cam frica de semne !!! Ca deh, nu degeaba sint "peshte" !!.. Mai e putin ai ajungeti in tara si o sa fiti impreuna din nou !!
Diana, nu se supara nimeni .... ba chiar ne bucuram sa fim partase la succesul vostru ! Andrei e superincintat de melodia aia a lui Margineanu, cu femeile ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
diana21 spune:
Olivia, nu mi-am dat seama ca e ambiguu articolul ala, ase nici eu nu mi-as fi dat seama. Tati e Razvan Simion, face un matinal la o televiziune, nu e cantacios de meserie. O sa-ti scriu articolul ala maine cand doarme piticul si o sa ti-l trimit pe mail, e prea lung sa-l scriu aici si daca-l fac scurt te bag in ceata si mai tare!
Alice, gata papica?
Acum sunt socata de faz cu teroristul de la Timisoara. Nu pot sa cred...noi mergem lunea viitoare acasa, doamne, in ce lume traim! Lia, nu intra in panica ca l-au prins, nu dadu bomba!
Si mai sunt ingrijorata de ceva. O s-o las pe Ianca zece zile la bunici, la 550 km de Buc! Mi se rupe sufletul, ea a stat non-stop cu mine pana acum. Mi-e frica sa nu fie socul prea mare pentru ea. Cum sa fac?
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
alice2004 spune:
Diana, da, intii scrisei mesajul si apoi citii mai pe-ndelete ce scria in articol ! Oricum, felicitari pentru premiu !! Si nu iti face probleme, zece zile nu sint zece luni, trec repede !!! Io zic sa nu te ingrijorezi, ca o sa fie bine !! Cit despre stirea cu Timisoara, eu sint tare reticenta cind vine vorba de presa romana, nu mai zic de televiziuni, toti sint in cautare de stiri cit mai bombastic prezentate, asa ca nu spun ca e un fals, dar nu o lua chiar ad-literam !! Sint sigura ca nu a fost chiar atit de tragic pe cit vor ei sa para !!!
Si chiar, Liaaaaa, da-ne, mama, un semn de viata, sa nu ne panicam cu toatele pacilea ! Cum mai sinteti ???
Mincarea mea e gata, asa ca ma duc si eu la somn, ca abia mai vad tastele ... hehehehe ... si miine se pare ca va fi la fel de cald ca si in ziua precedenta, abia saptamina viitoare zic la meteo ca se mai racoreste oleaca, asa ca motiv de bucurie nu prea am nici la capitolul asta !
Va pup cu drag pe toate si va doresc numai bine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
kim222 spune:
Asa spune! Acum ai facut lumina!Astept emailul cind ai tu timp...
10 zile nu este nimic! Si daca nu o sa se poata obisnui...te poti duce s-o iei imediat..dar pina nu incerci..nu ai de unde sa stii.
Alice cind visezi ca moare cineva ..se zice ca este pe invers...dar cosmarul ramine..Si-n plus sint si ametita rau..ca eu iar sint la dieta!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
Scuze alice, io mai si lucrez intre timp si pana sa postez mesajul tu ai aparut... deci suferiti de caldura... si la noi a fost cald in week-end si cred ca de aia nici Bia nu doarme bine..felicitatiuni pentru actiunea olita... gizmo e baiat destept...
amironeanu, saracutii de voi prin ce spaima ati trecut... bine ca a scapat Stefi teafara..
Andreea (philip) pupici multi lui pupi sa ii treaca boala cat mai repede... si pe noi asta ne asteapta..
Diana, felicitari sotului!
carmenp spune:
`neata duamnelor, nu`sh ce drequ` pluteste-n aer ca iar dorm pe mine... is impuscata-ntr-o aripa adecalea mi-s mucioasa iar nasu` mi se desfunda numa` cind stau in picioare, cre` ca fac a vacanta, hihi
vazut pui frumosi, pupa mama pe ei
diana, felicitari din nou lui tati
olivia, bataitza mica, cit mai e amr?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
buna dimineatza
Andreeam doamne ce patanie cu Stefi! bine ca ati scapat cu bine de sperietura! pupici multi.....si sa nu se mai intample!
Alice nu se inplinesc visele astea, uita de ele! sa nu se mai repete!
Mitzu multumesc de intrebare, mi-a fost extrem de rau vineri dar nu mai conteaza.
http://community.webshots.com/photo/551527680/2831590030088100014PFALuY aici e Patrick la balaceala sambata si duminica.