Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, deci asa, e blocu' stramb... As vrea si io un dulap asa de mare, da' astept sa-mi fac casa pe pamant si sa aloc o camera doar pentru asa ceva.

Felicia, sanatate si aveti grija de voi!

Io ma'c spre cashi. O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza schimbu` 3.
AndreeaPhilip - io repet sa vezi, sanatate muuulta lui Pupi

Io bat in lemn, dormim noptile excelent. Giulia la ea in pat calare peste plusuri, horcaind, tata`so pe coltar sforaind si io lata in tot patu` in ai`lalta camera.

Intrebare arzatoare: cu ce sa o dau pe genunchii juliti a n`shpea oara, deci fara vreo sansa de vindecare ??? ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ah,la genunchi juliti,Ricu e campion.Eu il dau cu cutaden.Seara la culcare ca sa nu se scarpine la buba si sa i-a crema.
Oana,sa-mi zici numa cind trimiti,ca eu am mai avut probleme in sensul ca nu primeam e-mailurile de la fete de pe forum.Poate n-oi avea bafta sa nu mearga iar .Si cind cu logarea tot asa,Marius spunea ca am primit confirmarea pe e-mail,eu nu primeam nimic.Daca nu merge,iti dau adresa soacra-mii si le i-au eu de la ea.Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Roxi n-a mai intrat de vineri dimineata (in afara de azi), cand zicea ca e la servici, cu masca pe fata. Roxi, numai bolnavi sa nu fi fost...sau poate ti-a fost rau de la praful respectiv (daca praf era ca nu mai stiu)?

Adema, bine ai revenit. De somn nu stiu ce sa-ti spun, ca si la noi a trecut cu rabdare. Eventual Peritol, daca esti de acord cu el...

Andreea, sanatate multa lui Pupi, sa-i treaca gatuletul! Il pupam.

Cristalina, e tare pustiulica ta! Bafta la Praga, sa-i dai gata pe aia acolo!

Pako, si eu cred ca e mai sensibila Andreea la oase, ca si noi il mai apucam pe Tudor de maini si inca n-a patit nimic, doamne fereste! Chiar ieri, l-am invatat o noua prostie (noi parintii denaturati), sa-l ridicam de manute, cand trecem peste un canal. Si asa am facut toata plimbarea...Era innebunit copilu ca "mai vea".

ma duc sa vad cum s-a vopsit G-ioana.

aaa, sa nu uit, noi suntem toti ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

va trimit mai pe seara ca am rascolit computeru alalalt si nu le-am gasit.
si cu okaziunea asta duamna speel imi esti datoare c-o tzitza ca eram cu Sofia in brate si i-am varsat biberonul[:)))]

aaaa sa va zic ca am fata mare calatoare. o pusai pe Sof in scaunas scoica in pat la mine sa duarma si cand m-am dus sa vaz ce face ...se latise in pat in fata scaunasului. migrator de mik pescarushu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Cum sa nu!!!!!!!!dupa ce a plecat bebe 3 a inceput a-mi curge laptic,nici acu nu s-o oprit.Asa ca ,iti dau si doua sticle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetele.
Nu ma pot abtine sa nu o mai felicit odata pe Adela ptr fundite si codite.
Si bine ai revenit Adema. Pupam pe Codrut sa recupereze repede kg pierdute.
Gabita mai ce de distractii pe voi in weekend. Ma bucur ca v-ati distrat.
Iren La multi ani si tot ceea ce-ti doresti sa devina realitate. Dar nu ai mai dat demult pe la noi.
Pupam peserica somnoroasa si puisorii aferenti.
Felicia iubita ai grija cu manuta Andreei, caci ea e mai sensibila. Sti zilele trecute ma gandeam la tine cand am vazut o negresa ca-si ridica copilul de jos de o mana. Si-l ridica sa il ia in brate, deci copilul avea toata greutatea lasata in manuta aceea...si parea ca nu are nimic.
Daria, noi am inceput operatiunea olita...care nu merge deloc, de fapt operatiunea chilotei. Dar tot in ei face, si fuge la mamaie sa o schimbe.La noi e usor, caci stam in curte toata ziua, deci nu udam decat chilotei. Cica maica-mea face economie de pampars.
Ioana chiar ma dai pe spate cu repertoriu mandrei. Si deci asa, vantul batea...?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai frumoasele mele, dar voi dupa ora 6 seara nu mai intrati pe forum, caci eu numai la ore din astea pot.
Monica mai frumoasa fata ai, pardon baietel, si-l mai doare si in cot de tot si toate. DRum bun la Praga si reusita maxima la conferinta. Cat stai? Si cine face haltera la pranz cu Maria?
Si noi in categoria puilor de gostat, adica 12 kg si 87-88 cm.
Andreea, cum mai e Philip. Crezi ca a luat-o de la gradinita? Ce faceti mai mergeti acolo?
A si apropo de luat copilul de maini, pai sa vezi a mea ce innebunita e sa fie invartita de manute, asa ca avionul...chiar parinti inconstienti, a se citi mama, ca eu eram cu ideile astea crete.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Poi si eu o ridic pe Giulia de o mana Nu`s normala la cap
DanaSpeel - am trimis omu` dupa cutaden ! Sar`na !
O seara faina tuturor si o zi faina la schimbul 3 !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!

In sfarsit a venit lunea si am si eu timp de scris... in week-end a fost bine, ne-am plimbat un pic la acvariu, am vazut balene multe si rechini, am facut si ceva poze dar nu le-am pus on-line inca... Bianca a avut grija sa se trezeasca dis de dimineata si chiar nu stiu de ce, ca nici pentru gradi nu am fortat-o sa se trezeasca sapt trecuta, special ca sa ii fac trecerea mai usoara... .. astazi iarasi s-a trezit de dimineata dar cand s-a prins ca o imbrac de gradi a inceput sa planga... asa ca am tinut-o tot intr-un plans...cica s-a calmat dupa ce am plecat io la vreo 10 minute si mi-au zis ca e normal ca lunea dupa un week-end petrecut cu parintii sa faca asa..

Sa vedem ce mai imi aduc aminte...

mitzura, felicitari pentru fundite... sa ai o sarcina usoara si o bebelina sanatoasa, ca de frumoasa nu ma indoiesc ca o sa fie...

cristalina, vazut poze cu Maria si dulapul... e misto asa inalt... distractie placut la Praga si sa ne aduci poze..

Am mai vazut poze si cu Giulia cu rochita alba (io nu indraznesc sa o scot asa imbracata la nisip)...cu Ricardo si Serban (f matur si serios), cu Vic (vreau si io la mare!!)... si sper ca nu am uitat pe cineva...

Roxi, eu nu am inteles ce s-a intamplat sau daca esti suparata...sper sa fii ok..

Olivia, gata cumparaturile?

Liliana, felicitari pentru joburi, te-ai hotarat care sa il iei?

Revin..

Mergi la inceput