Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Vrabiuta - pupam isteata mica si bronzata !
sot de DanaSpeel ! Sa va fie de bine improvizatia de tort
Si Giulia repeta ... buba e ca eu am o gura ... tre` sa-mi musc limba :-) Si a inceput sa povesteasca, pishu`de pe lume. Cand imi zice mie ceva si-si da seama ca zice romaneste, schimba si reia in maghiara. Ma cocolosez de ras. A facut o obsesie pt muste/tantari, furnici si altele din aceasta categorie si nu rateaza ocazia sa povesteasca cum o pitziga tantarul de pe tavan, unul pe care l-am belit io si l-am lasat acolo :-) Doar ca subiectul in propozitie este intotdeauna la final ... Ceva de genul : "pitziga mana Giuiia, na-na-na pepea"
Daria & Giulia (2004 08 16)
speel spune:
Am uitat ceva:Dimineata eu sa-l pup dragastoasa,no,ce crezi ca ma intreaba!citi ani implinesc?Sunt ferm convinsa ca in momentul ala nu-si amintea,atita e de aerian.El nu stie cind e ziua de nastere a lui Ricardo si daca-ti spun ca atunci cind l-am cunoscut ,intreb:dar pe mama ta cum o cheama?Cica Inn ai spun e toata lumea dar cum o cheama de fapt nu-mi amintesc.Asa ceva n-am mai auzit niciodata.Pe mama-sa o cheama Katarina,dar sunt convinsa ca daca-l intreb nu stie.In schimb stie exact cit ai sunt actiunile la bursa in fiecare ora din zi sau mai stiu eu ce alte date din maldarul de hirtoage in care sta.in schimb tre sa se gindeasca citeva minute sa-si aminteasca(sau calculeze)de citi ani suntem impreuna.
philip spune:
neata
roxy, f frumoase poze, of, ce va mai invidiez cu marea, am vazut si pozele simonei si tot asa! pupam mancacios! sa va petreceti misto la greci
iren, vad ca la voi e cam pe dos, julia seamana cu tine si bogdan cu tati, sau ma insel. sunt niste frumosi, cred ca-ti creste inima uitandu-te la ei. bravo! un concediu placut
pupam pe toata lumea
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Multumesc pentru sustinere..
Dana sigur ne vedem in parc!Vazut Vic..balacitor..mey dar ce era asa pustiu la Saturn?
Dana felicitari pt Mario! Si mai trezeste-l la realitate!
Irina..a venit apa??? Ziceai tu mai demult de o cofetarie super in Brasov...cum dau de ea??
Carmen ..deci azi vorbesti numai in picioare? Din pacate pe 22 an nunta si pe 23 plecam la munte, la Rucar..deci cred ca te ratez..ptiu..ce necaz imi este!
Adela eu i-as fi dat orez si ceai de menta..Daca mai continua si miine nu strica niste Smecta!
Marcela..ce vorbarete sinteti!
Toti se duc la plaja, copilul meu este la mare..si nu este dus...ca-i prea soare si pentru ca socrela nu poate sa alerge dupa el....si-mi spuneti sa nu ma mai consum...
Edit: Carmen ca tu ma intrebai..AMR 22 de zile!!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
papadie spune:
Kim222 amr22 bun asa. ca maine o sa fie amr2:))
LMA soatza lu duamna de spil:) ce face febletu?
sa av zic azi ma apucai vartos sa bag niste fainet si alte alea la robot pusai de-o paine, nijte prejituri si nijte placinta cu branza. se trezeste Pescarusu exact la timp sa n-am timp de ea. O iau in brate si c-o mana incerc sa scotz coca de pe spirala de ma robot. In fine dupa lupte seculare care-au durat cinci minute pun copilu pe masa, langa , fac operatiunea, pun coca la crescut. Se scoala nr2. Cu Mielu n-o scot la capat mai ales cand s-a prins ca Pescarusu sta in scaunu de masina pe blatu de bucatarie de linga chiuveta ...adeka taman lokul Catrinei. In fine, mut Pescu pe aragaz, urc Mielzilla pe loku ei si purced la treaba. Io la mijlok -erea si un film pe numele lui Si la mijlok muratura- io eram aia. In stanga Mieliciosu flocaia apa de la chiuveta de-o gaseau frigurile, in dreapta Pescu isi dadea palme, smulgea paru, scotea suzeta si urla ca nu stia cine-i omu rau de-i face toate aceste neajunsuri si io la mijlok intindeam, si anume, blaturi. Da' io'st de vina ca fac tuate astea, nu ele, minca-le-ar mama de animalute dragalase.
mitzura spune:
Fetelor, mai scriu o data si aici ce problema am eu acum. Am scris despre ea la "botezuri, nunti, tra lala...", dar ma gandesc ca pe acolo nu treceti prea des, si in general nu e un forum foarte vizitat, asa ca iata mai jos. Mi-ar prinde bine niste sfaturi (idei)
Am si eu o problema spinoasa, pe care nu prea stiu cum sa o rezolv.
Am un baietel care a fost botezat de nasii nostri de cununie. Acum sunt insarcinata din nou, e fetita, iar nasii deja ne-au spus ca vor sa o boteze si pe ea. Problema este ca sotul meu nu ii mai vrea tot pe ei ca nasi, desi nu are alta varianta, dar zice ca gaseste el un nas. Ei sunt de varsta noastra, au si ei doi baieti, dintre care ultimul are doar trei zile. Eu ma inteleg bine cu ea, am fost colege de facultate, de fapt eu am insistat sa-i alegem ca nasi de cununie. Numai ca in acesti ani nu s-a produs si o aporpiere prea mare intre sotul meu si ei. Recunosc ca suntem firi diferite, si ca suntem doua cupluri cu preocupari destul de diferite. Ideea e ca sotul meu nu se omoara dupa ei. El insista si la primul copil sa ii aleaga alt nas, dar atunci am reusit sa-l conving sa fie ei. Acum insa e de neclintit.
Iar ei,nasii, se comporta ca si cum e de la sine inteles ca ei vor fi nasii din nou, cand se refera la fetita ce va veni ii spun "finuta". Asa ca asta face totul si mai dificil.
Avem un prieten necasatorit, foarte bun, pe care daca l-am ruga, probabil ar fi de acord sa fie el nasul copilului. Problema mea este insa ca nu stiu cum sa le spun ca noi vrem alti nasi, nu pe ei. Cum sa o fac fara sa se supere, ca sunt si destul de suparaciosi si sensibili (asta e una din chestiile care ne deranjeaza la ei).
Ce ziceti?
szivarvany spune:
Mitzura, io-ti zic ce a facut vara-mea sa fiu io nasha lui Darius; i=a zis lu` vara`sa care-i si vara`mea si care i-a cununat ca mi-a promis mie ca daca bb e baiat, io`s nasa Si gata. Normal ca daca era fata, tot asta zicea cu varianta de fetita S-au strambat nasii de cununie, dar nu au avut de ales.
AndreeaPhilip - cum e Pupi ??? ???
Papadicu - si-a iesit ceva buuun ??? Cand mai pui poze cu mandrele ???
Kim - las` ca ajungeti voi acolo si luati masurile de rigoare, profitati cat puteti de timpul liber ca recuperati cu varf si`ndesat
Daria & Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Daria ce sa profitam..stam in pat la filme..si asteptam sa se faca noapte:))))
Adela..eu sint aproape sigura ca se vor supara..mai ales ca sint sensibilosi....Incerca cu varinata..este necasatorit..adora copii..si vrea macar un fin sa aiba daca nu copil...ceva de genul asta!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Dorsilia spune:
pupam pe toti in amurg acu cand am ajuns acasa plini de prafalau, am fost sa dam cu pietre in Bega, sa speriem broscutele
caldura mare, vb lu Caragiale, e teroare, la noi in casa ar fi 36 de gr fara ac.
Ratonu meu e la imbaiat cu taicasu asa ca am citit numai pagina asta in fuga, si-i zic asa lu Papa mama de doua mielute: s-a gata pita in jermanica? de ce te strofoci si cu asa ceva? fa praji si gata. Credeam ca numa io m-apuc de 7 trebi odata ca Danila Prepeleac si apoi suflu greu ca abia ies la liman cu toate. Azi ardeau 4 ochiuri la aragaz plus cuptorul, faceam legume gratinate, sus spaghete si mancarica de dovlecel, supa cu galusti si compot de visine
tre sa fug
diana21 spune:
Dana, ati mai venit in parc pana la urma? Noi am stat vreo doua ore la padu de lemn, ne-am distrat super!
Speel, nu sunt nevasta de VIP, el e doar prezentator si atat. Si apropo de "nevasta", Razvi nu are voie sa zica despre mine dec\at "iubita mea sotie", hi, hi, hi!!! (glumesc, desigur!)
Mitzura, daca face kk cu mucus si cu bucatele nedigerate si sunt trei/zi, e diaree. Poti sa incepi un regim de crutare, pentru ca in bolile diareice (sunt doctor in asta!), regimul e cel mai important medicament. Ianca a facut vineri diaree si inca e pe regim, dar e ok, nu face nazuri. Mai ales ca m-am specializat in mancaruri gustoase, de ex, are voie si dovlecel si ii fac o tocanita de dovl. cu morcov si cu albitura care chiar ii place. iar carnea neaparat s-o fierbi separat. Noi am tinut regim anul trecut sase saptamani, asa ca stiu tot ce se poate papa. Regim antidiareic nu inseamna doar orezul ala scarbos. Mie in perioada aia chiar mi-a luat bine in greutate. Mucusul din scaun este semn de iritatie a intestinului, sunt fasii de pe interiorul intest. Biotics sau Ecoflorina sunt indicate in cazuri din astea, reafc rapid flora intestinala. Multa sanatate!
Olivia, n-am apucat sa scriu azi articolul ala, dar maine il ai, promit! Da si tu um pm cu adresa ta de mail.
Mi s-a intamplat un lucru spectaculos! Eu mi-am tot cautat bona, la un moment dat am renuntat la idee si ochisem o gradi particulara. Culmea culmilor sau cum ii ajuta Dumnezeu pe nehotaratii ca mine! In fata blocului, o doamna foarte draguta. Aflu ca e vecina mea de la et. 1. Si in timp ce ma gandeam ce d-na de treaba trebe sa fie, ca e sufletista, etc. zice ca ii plac copiii ca fost 30 de ani educatoare! Mi-a venit sa o iau pe sus si o duc la noi acasa si s-o inchid acolo, dar i-am spus pe un ton plangaret si rugator ca mi-ar placea sa ne fie bona, ca ii dam si 6 mil. daca accepta! Mi s-a parut ca ii surade ideea, dar se mai gandeste pana vineri. I-am data termen. Acum stau cu inima cat un purice, ca daca nu vrea o sa fiu tare trista. Adica si vecina si 30 de ani educatoare mi se pare tot ce poate fi mai bun. Si Iancai ii mai si place de ea. Azi era afara cand am venit din parc dar mi-a zis ca inca nu s-a hotarat, in schimb a fost tot dupa funduletzul lui fiica-mea, a invatat-o sa ude cu stropitoare, i-au dat apa lui Betty ( o pechineza pe care o terorizeaza Ianca mereu)...Nu stiu ce sa cred cu ea. vrea sau nu vrea? Vrea mai multi bani, oare?
Leeloo, nu te bucura prea repede, ca azi-noapte pe la trei tot acolo am sfarsit. Si-mi zicea in somn: "Mina, mana...batze, mami!"
Alice, colegul tau e cantacios? Il cunoastem?
Despre Betty. Azi, saraca de ea statea pe scari, jos. Ianca o vede si ii spune poruncitor: "gios, gios", adica sa se ridice. Betty se executa ca n-are incotro. In secunda aia, Ianca poruncitor: "Nu pa, nu pa, gios, gios" (adica sa se asesze). Si a facut sus-jos de-a ametit, saraca!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi