Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 11
amironeanu spune:
Ma pregatesc si eu de plecare, iar am avut un spor de-mi vine sa ma arunc de la etaj
Roxana, merci mult, vacanta placuta, sa va odihniti si va asteptam cu poze. Sa nu-ti faci griji, sigur Pat se va distra de minune fara voi.
Iren, vacanta placuta si voua! Care este destinatia din Romania - Bucuresti?
Gabi, vreme frumoasa la mare si sa te intorci macar un pic bronzata.
Cred ca m-ati convins cu AC, ne montam si noi, si la mine amindoi sunt rai de caldura, eu prefer sa fie cald in loc sa fie frig.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Am reusit sa vad un Patrick tare-tare frumos cu mamica si mai si :-)
Vacanta placutaaa, Rox !!!
Am vazut doi copilasi dragalasi, frumosi si cuminti de Iren
Amironeanu - acuma am citit patania ... ne bucuram ca suntei bine si Stefi este super ok !
Alice si Kim - si io visez muuulte chestiuni
Daria & Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
multumesc de raspunsuri. Medicamente o sa-i dau doar daca se inrautateste starea. Deocamdata sa vedem cum evolueaza.
Iren, faine poze, faini copii! calatorie usoara si faina in Ro.
roller025 spune:
Iren, faine poze!
Roxane, vacanta placuta!
Marcela, biroul meu seamana cu al vostru... Ma simt ca o rosie in parg
Diana, incerc sa ajung deseara in parc, ne videm?
Mitzu, sanatate!
Io cred ca o sa plec. Ne auzim tomorrow.
mitzura spune:
Roxi, vacanta placuta! O sa mai ai ocazia sa intri pe net de acolo, sau ne paste o pauza lunga?
Vrabiuta, dar nu ne-ai mai povestit nimic de Lia mica.
Noi aici in Sibiu, putem numara zilele de canicula dintr-un an pe degetele de la maini, asa ca nu avem problema aerului conditionat decat in masina, unde merge la greu pe vremea asta, ca altfel o luam pe aratura.
speel spune:
Buna ziua fetelor!
Vrabiuta,maine capat aparatul foto mai bun si sa facem niscai poze.Mai pe usa tot mai intru dar problema mea sunt hainele abia cumparate (si facute)in primavara,in care nu intru nici de frica.Ca parca vad ca toate o sa-mi spuneti ca arat inca acceptabil,dar deja am sarit calu,cum se spune si in afara de sani de care sunt incintata,nimic altceva nu-mi place la infatisarea mea.
So,Roxana,vacanta placuta.Pat-ul tau e bestial,tre sa fii tare mindra ca ai asa copil frumos!
Noi AC nu avem,dar si noua ne trebuie.Cred ca ideea e sa nu-l dai la temperaturi fffff joase,sa fie o diferenta foarte mare intre afara si inauntru.Parerea mea.
Olivia,hai ca mult a fost,putin mai este.
Daria,o minune a iesit maglavaisul meu de tort.Am pus faimoasele limbi in sirop de capsuni,apoi budinca de vanilie intre straturi,si am ornat cu frisca alba si roz(frisca batuta cu citeva capsuni)si capsuni intregi.A iesit tareeeee frumos si bun.pina si sarbatoritului i-a placut,numa ca o comentat ca de obicei ca tortu e de fetita ca e roz si el e ditamai omu.Bosorogu!!!!!
Aminoreanu,eu una ma rog sa-i fereasca Dumnezeu pe toti copilutii din lume de necazuri.Unde mai pui ca accidente casnice auzi la tot pasul,si mai usoare si mai dramatice.Doamne feri de nenorociri.
Ina,copilul meu numa fructe ar manca!no,eu disper ca maninca mincare,dar numa la misto,Of Doamne,bine ca maninca si atit,ca pina acu o luna numa in greata minca,de mititel saracu!
vrabiuta spune:
miztule, asa e... m-a topit caldura... imi propusesem sa scriu dar am uitat pana sa termin cu raspunsurile.
lia pui este la noi cateva zile, sta cu bona aceea excelenta de care va povesteam mai demult (care ne poate ajuta doar ocazional). a luat bine de tot in inaltime, trebuie neaparat sa o masor sa va spun cat are. cert e ca toti pantalonasii i-au ramas scurti, noroc ca acum am trecut la pantaloni scurti (si avem desigur un genunchi julit). a, si e bronzata de la balaceala din piscinutza de la bunici. cred ca la mare se face creola (si blonda cu ochi verzi, cand m-or vedea cu ea pe plaja o sa zica iar lumea al cui o fi copilul)
incearca sa spuna absolut tot ce spunem si noi, asa ca suntem in alerta generala (ca acus merge la gradi si ii invata si pe altii). intr-o zi o aud foarte serioasa: "iei bataie!" m-am socat! si o intreb: cine ia bataie? si ea serioasa: luli (motanul). si tot ea completeaza: nu cuminte luli. a dat afae mamaie. (l-a dat afara mamaie). am intrebat-o pe mamaie si m-am lamurit - pisica vecinilor vine si ii fura mancarea motanului nostru (se strecoara in casa cand prinde o secunda de neatentie). a gonit-o mamaie de mai multe ori si o data i-a zis "treci acasa ca iei bataie", au iesit ambele pisici si copilul a tras propriile concluzii
vad ca devine din zi in zi mai independenta, isi face de lucru cu jucariile fara noi, "citeste" din carticele, coloreaza (isi ia singura carticica de colorat si culorile), canta si danseaza. cea mai mare bucurie din zi este balaceala in cada, unde ii dau dusul si se spala si pe ea, si pestisorii, barcile, cada, faianta. aseara mi-a cantat "lalele, lalele, fumoase mee lalele..." in timp ce o stergeam cu prosopul dupa baie. (ioana, punem fetele intr-un duo formidabil?)
a inceput sa numere si cu trei (ca pana acum vreo doua saptamani zicea unu doi patu cinci), ii plac poeziile - stie deja vreo 6, la care completeaza sfarsitul versurilor. si spune si un vers intreg din poezia cu ariciul (megi si tu a mama ta - mergi si tu la mama ta/si de stii sa cosi ti-a da). citeam undeva ca la varsta asta acumuleaza cele mai rapid cuvinte in vocabular. vad ca asa e, inregistreaza tot tot tot, mai ceva ca un reportofon (cu probleme de inregistrare, ca noi zicem i in loc de r si mancam ceva litere).
hai ca am scris un roman... se vede treaba ca s-a mai racorit aici in birou.
va pupic, o seara frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
speel spune:
Oana,multumesc mult de tot.
Adela,la Sibiu la voi e tare frumos!!!!
Diana,Felicitari sotului!Deci esti nevasta de VIP!
vrabiuta spune:
dana - felicitari lui mario! nu stiu sigur de ce era sarbatorit, dar sunt sigura ca s-a lins pe degete de tort (cu toate obiectiile )
abia astept sa vad pozici noi cu voi toti. promit sa pun si eu maine cateva.
cele mai frumoase
speel spune:
Merci Marcela!S-o mai bosorogit cu un an!maine poimaine tin un mosneag in casa!
Bine ca s-or lins puii pe degete!dar numa ca musafirii vin diseara si noi tortu l-am cam mantuit.Asa ca am sunat la soacra-mea care oricum se vaita zilele trecute ca nu stie ce cadou sa-i i-a pruncului ei drag,si i-am dat o idee geniala!Sa-i cumpere un tort!asa ca m-am aranjat,de asta si stau la taclale cu voi,ca tortu pentru musafiri vine cu musafirii odata.