Este posibil?

Este posibil? | Autor: adi_dalma

Link direct la acest mesaj

Am auzit astazi o chestie ... ca din cauza vopsirii parului, radacina ar fi afectata si ne apar mai multe fire de par albe.... Eu prima oara m am vopsit acum 3 ani si atunci este adevarat, nu aveam fire albe de par dar intre timp am avut ceva necazuri, stresuri etc...
Voi ce stiti de chestia asta??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Chestia cu stresul poate fi adevarata, cum ca determina in timp inmultirea firelor albe. Dar cu vopsitul.....ma indoiesc. Parul nu este altceva decat celule moarte, iar vopsitul nu vad cum ar afecta parul tocmai la radacina (firul alb , e alb de la radacina....nu se albeste cand iese la suprafata... )

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

Draga Adi_dalma nu cred ca vopsitul parului determina aparitia firelor albe.Asa cum zicea si Alina firele albe ti-au aparut datorita stresului,necazurilor si altor probleme care te-au afectat psihic.E posibil sa fi observat unele fete care sunt credincioase si nu s-au vopsit niciodata si care sunt tinere si au fire albe.Nici vopsitul prea des nu este sanatos dar cred ca afecteaza mai tare parul din alte puncte de vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Ani de zile nu mi-am facut decat suvite...si firele albe au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Cred ca tine doar de sensibilitatea fiecaruia, de mostenirea genetica si de stilul de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

De acord cu ce au zis fetele. Stresul poate determina aparitia firelor albe, dar vopsitul...ma indoiesc. Poate in timp firul de par sa slabeasca de la desele vosiri, dar de depigmentat...nu cred.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Si eu cred ca stresul si problemele, ca si ereditatea, mostenirea genetica ti-au putut cauza albirea unor fire. Vopsitul nu cred. Mai ales daca nu l-ai facut pe perioade lungi de timp. Dar daca l-ai facut mult timp, se poate ca firele albe sa-ti fi aparut pe fond psihic sau fiziologic, dar sa nu le fi putut vedea in tot acest timp din cauza acoperirii cu vopsea!!! E adevarat insa ca vopsitul prelungit degradeaza parul.
Stii ce cred ca ar fi bine? Intreaba dr. sau o coafeza cu experienta. Poate sunt astfel de fete și aici pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by madau

De acord cu ce au zis fetele. Stresul poate determina aparitia firelor albe, dar vopsitul...ma indoiesc. Poate in timp firul de par sa slabeasca de la desele vosiri, dar de depigmentat...nu cred.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

subscriu si eu!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

MULTUMESC MULT PT RASPUNSURI....
Intrasem la idei... parea ilogic.
oricum nu am fire de par albe delok ... mi am vopsit radacinile in w/e :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu nu ma vopsesc decat de maxim 2 ori pe an si atunci castaniu inkis ,mai mult de fitze asa.. sa luceasca parul frumos ..
Interesant e ca am un palc de fire albe care mi'au aparut instantaneu in cateva zile dupa un soc emotional puternic (m'am trezit dimineatza cu parul alb,la prorpiu). Vreau sa va spun ca desi ma vopsesc la salon cu vopsea profesioanala niciodata firele astea albe nu se coloreaza .. lucru care va dati seama cat ma enerveaza ..dar deh.. zic si eu ca asta e farmecul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_psy spune:

Da, vopseaua, poluarea,si chiar si apa prea dura strica parul.
Da, dupa vopsire se strica cromatofora si se poate ca melanocitul sa decedeze si sa nu mai produca melenina! Dar ce nu facem noi pentru a fi frumoase,nu?! Dam cu "melanina" de la cutiuta!
De aceea vopsirea parului sau a sprancenelor si genelor se fac doar la varsta cand acest gest devine necesar. Asta spune medicul, sa stiti!
Despre imbatranire si albirea parului? Este fireasca, odata ce nu mai produce melanina celula! Nu albesc ades(nu e o regula)doar ciroticii, deci nu va intristati ca albiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu zic ca stresul si factorul genetic sunt responsabili de aparitia firelor albe.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput