Este posibil?
Raspunsuri - Pagina 2
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by dr_psy
Da, vopseaua, poluarea,si chiar si apa prea dura strica parul.
Da, dupa vopsire se strica cromatofora si se poate ca melanocitul sa decedeze si sa nu mai produca melenina! Dar ce nu facem noi pentru a fi frumoase,nu?! Dam cu "melanina" de la cutiuta!
De aceea vopsirea parului sau a sprancenelor si genelor se fac doar la varsta cand acest gest devine necesar. Asta spune medicul, sa stiti!
Despre imbatranire si albirea parului? Este fireasca, odata ce nu mai produce melanina celula! Nu albesc ades(nu e o regula)doar ciroticii, deci nu va intristati ca albiti!
Vulnerant omnes, ultima necat.
Intrebare: okey, m am vopsit....mi a influentat parul ... Dar procesul este reversibil???
ina_nz spune:
ai vrea tu.........si eu de altfel......
numai ca vezi tu .... se aplica si la par principiul virginitatii.....nu te mai intalnesti a doua oara ![]()
Ina
Karina spune:
quote:
Initial creeata de adi_dalma
Am auzit astazi o chestie ... ca din cauza vopsirii parului, radacina ar fi afectata si ne apar mai multe fire de par albe.... Eu prima oara m am vopsit acum 3 ani si atunci este adevarat, nu aveam fire albe de par dar intre timp am avut ceva necazuri, stresuri etc...
Voi ce stiti de chestia asta??
Da, este este psoibil si chiar f. adevarat !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
Sabina V spune:
Si eu am citit pe net , dar nu stiu daca este adevarat
quote:
Initial creeata de adi_dalma
Am auzit astazi o chestie ... ca din cauza vopsirii parului, radacina ar fi afectata si ne apar mai multe fire de par albe.... Eu prima oara m am vopsit acum 3 ani si atunci este adevarat, nu aveam fire albe de par dar intre timp am avut ceva necazuri, stresuri etc...
Voi ce stiti de chestia asta??
ag
poze
Creola spune:

Mie nu prea imi vine sa cred!Eu am multe fire albe,mostenire de la tata.E adevarat ca de vreo 7 ani ma vopsesc destul de des dar folosesc samponul .(din cand in cand si vopseaua)Dar primele fire albe mi-au rasarit inca de pe la 18 ani.
Si parerea mea este ca stresul si factorul genetic sunt responsabili.
Poze
Natasa spune:
Eu ma vopsesc de la 16 ani si acum am 32 si 2 fire albe. Sa inteleg ca daca nu vopseam nu le aveam? :) Mie mi se pare un non-sens, fara suparare, cred ca tine de cu totul alte cauze. Dupa modelul asta cum se explica faptul ca am o prietena care nu s-a vopsit absolut niciodata pina la 33 de ani, cind n-a mai suportat sa vada cit albise?!