FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 23
puf13 spune:
elas ma bucur sa aud ca iti e mai bine, noi iti suntem incontinuare alaturi, daca el e dispus sa-ti povesteasca ce a facut nu-l infrāna, incearca macar sa pari interesata sa nu se indeparteze iar, poti parea chiar vesela ca nu strica (neaparat nu fi imbufnata cand el cauta de vorba)
aleita ma asteptam mai sa nu vezi decat prima poza, esti mai ametzita ca mine,yupii de aia ne in telegem asa de bine, auzi daca fetele astea doua, alexmona si cu elas s-au facut surori nu vrei sa fim si noi 2 ca prea ne completam...
alex sper ca la tine sunt bunicele apele
fleur unde ai disparut?
dandush cum se simte puiul cel mic?
davidutza sa vii sa ne povestesti cum a fost la munte
cicina multa bafta cu ce ti-ai propus
fetelor eu azi sunt darāmata, m-a durut un dinte toata noaptea si azi tot ma doare desi am tot luat pastile, nici nu pot sa vorbesc prea bine (noroc ca la tastatura put sa scriu), uffff
grupul fetelor fantastice
elas spune:
Pufisorule, ai grija de tine si mergi la dentist daca trebuie!Si mie imi e frica de mor de dentisti, dar asta e!Sa stii ca il ascult cu atentie si chiar sint vesela in ultimul timp, dar nu il mai chestionez de genul unde ai fost, ce ai facut?Vreau sa ii dau senzatia ca nu imi mai pasa atit de mult viata lui cind nu e cu mine!Atit!
Te pupic!pe unde or umbla fetele astea?Cam singurici pe aici!
puf13 spune:
ne-au abandonat fetele astea, norocul meu ca acum esti tu bine si ma incurajezi ca alfel ma urcam pe pereti ... am sunat la dentistul care m-a reparat pana cum dar e in concediu...vine abia marti, ufff sper sa ma lase ca am o stare nasoala daca ma doare ceva, sunt irascibila....ufff
elas spune:
Asa m-am simtit si eu....abandonata!Alo, domnitele mele...ati plecat in vacanta fara noi?Sau sinteti la gratar si nu ne-ati invitat?:)
Puffi, curaj iubita, ia niste analgezice si poate poti sa ajungi pina marti cind vine nea dentistul!Sint cumplite durerile de masele!
Hai ca iti tin pumnii!Daca vrei da-mi mie putin dion durerea ta...ca sa iti fie mai bine!
puf13 spune:
nu vreau sa-ti dau si tie... asa macar ma bucur ca esti tu bine, daca iti dau tie o sa ne doara pe amandoua si ce am facut...
lasa ca trebuie sa-mi treaca, si sper din tot sufletul sa nu sune telefoanele azi ca cred ca ma cert cu toti clientii...:(
elas spune:
O sa ne doara pe amindoua, dar mai putin!Doar de asta sint prietenii!
Nici eu nu am chef de munca azi...si sper sa ma alse lumea in pace!Am un chef de duca...numai de stat la servici nu!
Sint cam lenesa azi!:)
Hai sa aud ca nu te mai doare, da! Vreau sa fi bine!Te pup!
puf13 spune:
sa stii tu ca m-a mai lasat un pik, ufff ce bine macar acum pot sa trag dintr-o tigara cu naduf...
elas spune:
Vin si eu la o tigara cu tine!
Si ma bucur ca esti mai bine!Poate ti-am luat un pic durerea...:)
Dandush spune:
Hai fetelor ca nu v-am abandonat ...iar am ora sexuala.
Puf...sper sa -ti treaca durerea , sa nu ai de lucru in weekend.
D.K.